Извинявай, сигурно ти е тежко, но на коя страница си в учебника по астрология?

Все още съм на предговора ..
Сатурн е преминал през наталната ти Луна в Дева, която по рождение прави опозиция на наталния ти Марс. Сатурн е засегнал тази опозиция и вероятно си преживяла тежък период на депресия..
Така е, депресията ми е много тежка., все едно съм паднала в някаква дупка и не само, че не мога да се измъкна от нея, ами дори нямам и желание да правя опити за това..
Предполагам, че транзита на Сатурн през МЦ също ми е повлиял, тъй като преди половин година напуснах работа и на този етап все още не съм в състояние да започна нова ..
..Към края на годината, Сатурн навлиза във Везни. Предстои да застане в опозиция на рожденото ти Слънце. Това е Сатурнова криза.
Ехаа ., мъжа ми е със Слънце във Везни., не ми се мисли просто какво ме очаква ..

А от както чух музиката на Сатурн в една съседна тема, ми се е изправила косата ..

Леле майко, с почти еднакви карти сме,
само Луните са различни знаци и Асцендентите са в различни градуси на знака. 
В такъв случай, да не би да се водим звездни близначки ?!

М-м-м, за мен това е много удобно - ще ти прочета всички мнения във форума, за да науча повече за себе си ..
Със завръщането на Марс в знака, в който е по рождение, приключва поредният 2-годишен цикъл. Преминаването му през планетите в Овен, а по-нататък и през знака на Десцендента може да бъде добър период за нови инициативи, т.е. да се положи началото на нещо, дори това да е само идея, намерение...
Инициативи, но не към личностно развитие, а в посока на взаимоотношенията. Все пак Марс навлиза в западното полукълбо, където човек става зависим от другите.
Много точно сте го казали! Впечатлена съм много от начина, по който могат да се интерпретират събитията, от гледна точка на астрологията и само мога да съжалявам, че толкова късно откривам това познание. Но, по-добре късно, отколкото никога!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
(макар и със закъснение)
Честито и от мен
,
Благодаря много! За поздравленията и за включването - давате ми много насоки за размисъл ..
Аз по принцип не се чувствам много комфортно на рожденните си дни, пък на този направо се чудех къде да се скрия от света ..
..И друг път съм казвала, че комбинация между Сатурн и Кету има за цел да разчисти терена от всичко излишно и ненужно, което ни пречи да вървим напред и да се развиваме с оглед избрания от Душата път...
От тази гледна точка не изглеждат толкова зле нещата ..
А да попитам и още нещо ., преди няколко месеца имах спонтанен аборт ., казват ли нещо звездите в тази насока?!