Здравей Гост

Сатурнова дупка ?!

• 79 Отговора
  • 15164 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Сатурнова криза ?!
« Отговор #20 -: Април 05, 2009, 01:29:21 pm »
това с безсънието според мен го дава уран :),особенно  транзита му през 4-ти.
а по отношение на зъбите , сатурн при мен транзитира мц и прави квадрат към слънце и мен ме боли зъб но от лявата долна страна :o,много интересно!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Април 05, 2009, 01:49:56 pm »
Друго обяснение -някъде четох, че Плутон връз Слънце дава безсъние. И понеже комшиите ми и отгоре, и отдолу се присетиха да правят денонощни купони, таман се усмириха и почнаха зъбите.
Те ти Сатурн, те ти Плутон, те ти безсъние.  >:(

За Плутон не зная, но за Уран ти гарантирам, а сега нали се мота връз Луната ти в 4-ти...
Аз по принцип съм от труднозаспиващите, лягам си късно и ми трябва поне час да се унеса, а понякога и повече... Но за транзита на Уран през наталния ми Марс на ИЦ в началото на Риби си спомням, че бе съпроводен от пристъпи на безсъние, тревожност и безпокойство, но по-скоро като прилив на енергия... Усещането беше, докато си лежиш в леглото, че краката ти изтръпват и през тях минава електрически ток. И ти идва да подскачаш, но не и да спиш. А и по принцип знакът Риби нали се свързва със стъпалата, а Марс ми е най-долу в картата, сиреч фундамента, върху който стъпвам...
Та такива ми ти работи с безсънието, то и сега ме мъчи от време на време, тъй като имам навика след лягане много да мисля, не мога да спра вътрешния диалог и просто да се насладя на тишината... :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #22 -: Април 05, 2009, 01:52:34 pm »
Бе мен безсъние не ме мъчи, комшии ме мъчат.  >:(
И зъбите, е и сега ме болят.
От кво могат да болят здрави зъби бе?!?  >:(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Април 05, 2009, 01:54:16 pm »

Ако имаш свръхчувствителен емайл, при мен е така. Но тогава няма да болят от само себе си, а само ще  реагират на дразнители. Една специфична стържеща, доста неприятна болка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Април 05, 2009, 02:03:46 pm »
Бе мен безсъние не ме мъчи, комшии ме мъчат.  >:(
И зъбите, е и сега ме болят.

"Болеста като път"-какво означават симптомите и как да ги тълкуваме?
автор:торвалд детлефсен

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #25 -: Април 05, 2009, 02:26:28 pm »

Ако имаш свръхчувствителен емайл, при мен е така. Но тогава няма да болят от само себе си, а само ще  реагират на дразнители. Една специфична стържеща, доста неприятна болка.

Зъбите стават чувствителни, когато има подвенечен зъбен камък. Венецът се отлепва, но вие не го виждате. А иначе за този "маркетингов здравословен проблем" индустрията е измислила пастата за чувствителни зъби Sensodyne.

И да допълня - също така чувствителността се обостря при некротирал венец. Ако венците ви се отдръпват и са потъмнели в крайщата, значи сте закъсали.   :-\
« Последна редакция: Април 05, 2009, 02:36:27 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Април 05, 2009, 02:45:21 pm »
Аурора, говориш като доктор.  :)
Не, проблем с венците нямам, на друго се дължи, по-скоро на твърде честото им миене. Същият ефект често се получава в резултат на избелване.
Интересното е, че ми реагират на млечен и течен шоколад, шоколадови бонбони, но нямам абсолютно никакъв проблем с натуралния, който леко (а понякога и доста) нагарча и го обожавам.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #27 -: Април 05, 2009, 02:54:39 pm »
И лекарите ме питат "Вие колежка ли сте"  ;D. Покрай ангажиментите  с майка ми и 10 години "Спешно отделение" и още няколко "Хаус" явно това е ефекта.  ;D

Да, права си за миенето. Много твърдите четки също предразполагат към проблемни венци. Избелващите пасти също. Аз, например, трябва да използвам твърда четка, защото пия много кафе и това натрупва плака. Ползвах 1 година Pearl Drops паста и си направих  зорлем проблем със зъбния камък. Започна да се натрупва по ъгълчета, с които преди не съм имала проблем. Подвенечен кариес пък може да се причини и от електическа четка за зъби. Явно не трябва да се прекалява с натиска.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Април 05, 2009, 02:55:11 pm »
Аурора, говориш като доктор.  :)
Не, проблем с венците нямам, на друго се дължи, по-скоро на твърде честото им миене. Същият ефект често се получава в резултат на избелване.
Интересното е, че ми реагират на млечен и течен шоколад, шоколадови бонбони, но нямам абсолютно никакъв проблем с натуралния, който леко (а понякога и доста) нагарча и го обожавам.  :)

;D горчивите нещица дали не бяха по сатурн?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Април 05, 2009, 02:59:25 pm »
И лекарите ме питат "Вие колежка ли сте"  ;D. Покрай ангажиментите  с майка ми и 10 години "Спешно отделение" и още няколко "Хаус" явно това е ефекта.  ;D

Сериали не гледам, но, както казваш, покрай ангажиментите с влошеното здравословно състояние на близък и при мен се очертава това...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Април 05, 2009, 03:06:12 pm »

Тръпчивите, доколкото знам, са по Марс.
Харесвам кисело-тръпчивия вкус. Вишни, касис, горски плодове; вина с плътен, тръпчив послевкус; натурален шоколад.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

malina

« Отговор #31 -: Април 05, 2009, 03:28:57 pm »

И моите зъби реагират на същото ., и аз обожавам горчив шоколад., м-м-м но също така и Линд с чили ..   ;D

В книгата :'Твоето тяло казва: обичай се!',  за проблеми със зъбите пише следното:

'Емоционално блокиране: Тъй като зъбите служат за сдъвкване на храната, те имат връзка  със 'сдъвкването' на нови идеи или обстоятелства,
за да бъдат те по-добре възприети. Човек, който има зъбобол често се затруднява да се реши, понеже не може правилно да прецени ситуациите.
 Зъбите служат също така и за хапане. Проблем със зъбите може да означава освен това, че човекът се чувства безпомощен и неспособен да хапе
в живота, за да се защитава.
Умствено блокиране: .. Посланието при проблеми със зъбите е най-вече да преминеш към действие, към конкретизиране на желанията си. Научи се да
виждаш ситуациите, такива каквито са. Приеми дори помощ,  за да стигнеш до по-правилни разсъждения, ако е необходимо. Вместо 'да имаш зъб' на някого,
заеми се със своето АЗ СЪМ. Възстанови контакта със своята сила и си позволи да се защитаваш.'

Зъбите са много чувствителни и на стрес .,  стресовия хормон кортизол им влияе зле ..   :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Април 05, 2009, 03:35:20 pm »
аз обожавам горчив шоколад., м-м-м но също така и Линд с чили ..   ;D

Линдт с люти чушки? Не съм го виждала никъде в супермаркетите във Варна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

malina

« Отговор #33 -: Април 05, 2009, 03:45:16 pm »
Цитат
Линдт с люти чушки? Не съм го виждала никъде в супермаркетите във Варна.
На мен  са ми забранили шоколада от няколко месеца насам, заради инсулинова резистентност, но преди това си го купувах от Кауфланд ..    ;)

« Отговор #34 -: Април 05, 2009, 03:47:24 pm »
Вероятно и в Пикадили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Април 05, 2009, 03:51:56 pm »
Зъбите са много чувствителни и на стрес .,  стресовия хормон кортизол им влияе зле ..   :-\

При мен не реагират ни на стрес, ни на сатурнови транзити. Само на млечен шоколад, който по принцип и не обичам, иначе проблем няма...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #36 -: Април 05, 2009, 04:06:56 pm »
Та кво стана с мойте си зъбки?  :-X :-\
Усещането е все едно върху пломбата съм сложила станиол, знаете навремето с ония пломби и като попадне станиол върху пломбата и все едно някакво всмукване има.
А нощес имах чувството, че някакво същество ми се беше впило в корените и ги смучеше ожесточено.
То не е точно болка и си е гадно.
А за книгата Съдбата като шанс и за Лазарев мога с години да разказвам, питах човек, който Лазарев познава на пръсти, и той не можа да се сети отде.  >:(

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Април 05, 2009, 05:11:06 pm »
Усещането е все едно върху пломбата съм сложила станиол, знаете навремето с ония пломби и като попадне станиол върху пломбата и все едно някакво всмукване има.
А нощес имах чувството, че някакво същество ми се беше впило в корените и ги смучеше ожесточено.
То не е точно болка и си е гадно.
А за книгата Съдбата като шанс и за Лазарев мога с години да разказвам, питах човек, който Лазарев познава на пръсти, и той не можа да се сети отде.  >:(

кайли,според мен това може да е от смяната на климата и свръхчувствителност.ако има аспект м/у сатурн и венера в картата ти /напрегнат/също е възможно.болката може да идва от другаде , а да реагират зъбите!
ще си позволя да ти дам една рецепта, пробвай мисля ,че ще те облекчи....
на 200гр.вода си направи запарка от смрадлика/тетра/ , след като изтине сложи 2/3 щипки сода за хляб и жабуркай!така няколко дни!от опит казвам ,че действа.
другото ,което знам е много ефикасно също ,става дума за скалидка чесън с която да натъркаш дланта си ,ако те болят от дясно-търкаш лявата длан , ако те болят от ляво търкаш дясната. не струва нищо ,но има добър ефект. ;)пробвай!

*

malina

« Отговор #38 -: Април 05, 2009, 05:25:30 pm »
Е, крайно време е и ЗЪБОЛЕКАР да каже нещо по въпроса..    :-\    :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Април 05, 2009, 05:30:32 pm »

Тръпчивите, доколкото знам, са по Марс.
Харесвам кисело-тръпчивия вкус. Вишни, касис, горски плодове; вина с плътен, тръпчив послевкус; натурален шоколад.

аз говоря за горчивите ,не за тръпчивите.под тръпчив разбирам дренката!