Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 360406 Прегледи
*

Nebesna

Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #400 -: Юли 18, 2009, 10:57:23 pm »
Хело, какви са тези аналогии, които правиш?
Изхождайки от правилата на формалната логика, би следвало да се предположи, че всяка планета, която има връзка с АСЦЕНДЕНТА има отношение към външността. В такъв случай, ако Луната е управител на Асцендента и е поставена в Стрелец или Везни, защо не?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #401 -: Юли 18, 2009, 11:15:02 pm »
С Аваст съм.Изскочи ми вирус и го пратих в клетката.Не се шегувам.Чак се стреснах като го видях.

*

malina

« Отговор #402 -: Юли 19, 2009, 10:46:44 am »
После (ако все още ви е интересна тази тема) мога да пусна снимка да видя дали ще познаете коя съм :)))

Ами да, интересно ни е, пускай смело ..  :P

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #403 -: Юли 19, 2009, 11:03:36 am »
Мисля,че си момичето най-вдясно,прилича ми на АСЦ Дева  ::)

*

malina

« Отговор #404 -: Юли 19, 2009, 11:14:23 am »

Добре, коя от трите съм :)))

Аз мисля, че си по средата, но да знаеш че налучквам интуитивно ..  :P
« Последна редакция: Май 30, 2011, 06:30:17 pm от jinom »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #405 -: Юли 19, 2009, 11:16:46 am »
И според мен си по средата.Като те чета по-горе... :P ;D

*

Helo

« Отговор #406 -: Юли 19, 2009, 11:28:14 am »
Ами интересно... А защо никой не помисли, че съм отляво? Още няма да кажа, интересни са ми още мнения :))) А тези, които разбират, могат ли да кажат за аспектите съм асц ми как се отразяват:) Аз например не разбирам значението на тези почти точни квадрати.

И аз мисля, че ти си по средата. А тази отляво изобщо не ми прилича на зодия Везни, а ти си тази зодия, нали.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #407 -: Юли 19, 2009, 11:36:51 am »
АСЦ Скорпион е сигурно тази хванала бутилката  ;D :P

Абе момичето в ляво си е затворила очите,а и те имат значение...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #408 -: Юли 19, 2009, 11:37:58 am »
Да ти кажа-трудничко е така.Снимката е просто един миг.Според мен,за да се направи някакъв по-сериозен извод е добре да наблюдава човека.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #409 -: Юли 19, 2009, 11:39:36 am »
Синухе,ти как мислиш?Според мен,т.к очите са огледало на човешката душа-те не издават ли Луната? :)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #410 -: Юли 19, 2009, 11:46:12 am »
Налучквам , мисля,че си момичето с къдравата коса!А момичето  с асц.Скорпион мисля ,че етова с лилавата рокля.
Имам приятелка везни със същата коса.Виждаш ми се по едра от другите, дали квадратурата на Венера с Юпитер и Луната с Юпитер нямат  пръст. :-X

*

Синухе

• 4978
« Отговор #411 -: Юли 19, 2009, 11:51:38 am »
Синухе,ти как мислиш?Според мен,т.к очите са огледало на човешката душа-те не издават ли Луната? :)

Да,те са огледало,но ако си говорим за внушение и излъчване,мисля се взима комплексно АСЦ+Слънце,защото Слънцето излъчва (както очите),а АСЦ дава облика,по-финното настройване лъча на Слънцето ако така мога да се изразя.За това основно погледа (а не формата на очите) го гледам по Слънце (позиция и аспекти) и АСЦ (управител+аспекти).

В картата на Покахонтас има Сатурн квадрат АСЦ и тази силна Дева-би трябвало да е слабичка,с изразена костна структура.
Девата дава обикновено стройна,изпъната фигура,ясен поглед.Меркурий в съвпад Слънце като упр на АСЦ-светлина,огън в очите, изразителност.Във Везни дава мекота и изтънченост,както на формите,така и в облеклото и в движенията.Упр на АСЦ във Везни+Слънце там дават обикновено добре развити устни и като цяло всички части от тялото упр от Венера.

Просто всичко ми пасва на момичето с виолетовата рокля ,пък ще видим това дали е Покахонтас  ;)

Момичето с къдравата коса пасва на Слънце в 1 дом,но останалото не ми се връзва особено.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #412 -: Юли 19, 2009, 12:00:45 pm »
Да,те са огледало,но ако си говорим за внушение и излъчване,мисля се взима комплексно АСЦ+Слънце,защото Слънцето излъчва (както очите),а АСЦ дава облика,по-финното настройване лъча на Слънцето ако така мога да се изразя.За това основно погледа (а не формата на очите) го гледам по Слънце (позиция и аспекти) и АСЦ (управител+аспекти).

Мисля си така,защото при мен всички ми казват,че имам много красиви очи,което според мен идва от Луната ми в Риби.Зеленоока съм и са ми едни такива,както при майка ми,все едно всеки момент ще заплача. :)Което според мен няма нищо общо нито със Слънцето ми в Близнаци,нито с АС-то ми в Лъв.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #413 -: Юли 19, 2009, 12:06:54 pm »
Марс и Сатурн. :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #414 -: Юли 19, 2009, 12:07:57 pm »
АСЦ Скорпион е сигурно тази хванала бутилката  ;D :P

Mомичето вляво (с бутилката) е двойничка на една моя приятелка от студентските ми години. Същата коса, прическа, същите черти на лицето, същото телосложение. Беше със Слънце и Луна в Телец и АС Риби.
Що така бе, Синухе, с толкова плутони, скорпиони и нептунови акценти в картата почти не пия. А пък е не се нуждая от солидна доза твърд алкохол, за да изпадам в медитативни и съзерцателни състояния. Това амплоа е запазена марка на нептунианците.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #415 -: Юли 19, 2009, 12:08:34 pm »

Мисля си така,защото при мен всички ми казват,че имам много красиви очи,което според мен идва от Луната ми в Риби.Зеленоока съм и са ми едни такива,както при майка ми,все едно всеки момент ще заплача. :)Което според мен няма нищо общо нито със Слънцето ми в Близнаци,нито с АС-то ми в Лъв.

Възможно е разбира се,очите които описваш са точно по Рибите.Но въпреки всичко не взимам Луната за основен показател,не че не може да влияе и за това.Ако Слънце и Луна са ти в квадрат вече е друго-защото така Луната аспектира упр на АСЦ  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #416 -: Юли 19, 2009, 12:14:57 pm »

Възможно е разбира се,очите които описваш са точно по Рибите.Но въпреки всичко не взимам Луната за основен показател,не че не може да влияе и за това.Ако Слънце и Луна са ти в квадрат вече е друго-защото така Луната аспектира упр на АСЦ  ;)

Да,в квадрат са. ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #417 -: Юли 19, 2009, 12:17:35 pm »

Що така бе, Синухе, с толкова плутони, скорпиони и нептунови акценти в картата почти не пия. А пък е не се нуждая от солидна доза твърд алкохол, за да изпадам в медитативни и съзерцателни състояния. Това амплоа е запазена марка на нептунианците.  ;D

Ха ха- почти ...  ;D
Абе ясно е че проработката ти е висока  :) :P
Че имаш разпускащи акценти-имаш,но и присъстват и стягащите- Сатурн в хармоничен аспект със Слънце/Меркурий (сама можеш да се ограничаваш,спираш когато си поискаш почти за каквото си поискаш -почти заради ретро Венерката докато реши какво иска или не иска,може би  ::)) и с упр на АСЦ-Плутон.Нептуна ти и Марса ти в Риби са сравнително хармонично аспектирани.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #418 -: Юли 19, 2009, 12:19:21 pm »

Да,в квадрат са. ;D

Еми астрология,какво да се прави  ;) ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #419 -: Юли 19, 2009, 12:28:00 pm »
Синухе, мисля, че ти имаш страшна интуиция, или поне много време си се занимавал с атрология, защото си поразително точен ::)

Интересно ми е,ако просто си бях качила снимката,щеше ли да го отгатне. :P