Аз съм точно на толкоз на 29 и половина, септември 1979 съм родена. Поработих тука няколко години насам, усилен труд. И от една година си седя, не ми се бачка.
Скука и мързел от известно време. Спя до когато си искам, метлосвам по цял ден, харча пари. Тъпотия.
Никви отговорности нямам. А казват, че сатурн бил страшен. Глупости, много е готин даже.

Явно си го изживявам предварително ;DЩото и при мен нещата стоят горе долу така. :-[Може пък като стана на 29 да ми се доработи ;DЗнае ли човек...
Не ме слушайте за сатурн, страшничък си е по принцип, но на мен планетите не ми влияят, затова нямам оплаквания. Може би съм извънземна. Друго тесто съм.

Що нещо съм изчела тука, сигурно милион постове, ревала съм чак от драми... при всяко помръдване на планета и всички почват ау ау леле.

Кви транзити имам в момента, кво чудо, страхотия. Но такова безгрижие и в детството си съм нямала, най-интересното е че това е вече половин година и повече... като цвете в саксия съм, поливат ме всеки ден, завиват ме като царица, само дето с лъжица не ме хранят.

Всички около мене, бягат запъхтяни, хвърчат нагоре надолу, работа, ангажименти, нямат време за нищо. Викам ''дайте малко работа и на мен''. Те ''аааа почивай си''. Чудя се за кво да се ядосам, намирам все за нещо... минава ден два и си казвам , ''ай без ядове''.
Правила съм си хороскопи професионални, уж точни. Ами още веднъж се потвърждава това което казвам. Не ми влияят планетите.
100 пъти питах майка ми не за часа, а за деня и месеца на раждане.