Здравей Гост

ретрограден меркурий

• 136 Отговора
  • 24699 Прегледи
*

Skarlet

Re:ретрограден меркурий
« Отговор #20 -: Май 09, 2009, 01:56:43 pm »
О, Скарлет, аз по 2-3 месеца чакам! Иначе клиентът плаща веднага, на преводача обаче на плащат, продължават да възлагат поръчки и неплатените суми се натрупват. Варненски тарикати...

Аз затова обичам сама да съм си началник.Не да ме използват.На такъв шеф като твойта/май беше шефка,нали/ ще й извадя гръкляна.  ;D И то не заради самите пари,а заради неуважението към мен и труда ми.Аз разбирам да забавя плащането клиента,да разбереш ситуацията и да чакаш търпеливо.Но да й платят веднага и тя да ми ги бави с месеци,отраз съм я напуснала.А пък ти с твоя интелект и езици.......само си пускаш обяви и си намираш клиенти за преводи.Може и фирма да се направиш.Ма,докога ще чакаш,Lille???  ;D

*

Skarlet

« Отговор #21 -: Май 09, 2009, 01:58:56 pm »
Мерка ми се мотае на границата на 6-ти дом и управлява 6-ти/7-ми. А може и да получа известие от стара любоФ? ;D ;D ;D

А моят се мотка в 8 дом,ммммм.Няма да казвам нищоооо.Веднага си "показа рогцата" крилатия.  ;)  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Май 09, 2009, 02:08:02 pm »
Виж сега,Меркурий може да не ти управлява пряко някой от домовете,касаещи здравето ти,но в момента имаш опозиция на транзитния Марс към Плутон,а той ти управлява асцендента.А отделно и транзитното Слънце в Телец квадратира Слънцето ти.За квадратурата на транзитния Сатурн към Марс-а ти / съуправител на асцендента / да не говорим пък изобщо.Така че вземи мерки,не подценявай нещата,за да не загрубеят в по-късни години.

Да, да. Притеснявам се, че взеха да загрубяват. Благодаря, Скарлет, ще го имам предвид.  :-*   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Skarlet

« Отговор #23 -: Май 09, 2009, 02:24:16 pm »
Вземи сериозни мерки,че като Влезе Сатурн във Везни,ще съвпадне с Плутона ти/упр. на асц./,който пък на всичко отгоре има натална квадратура с Венера/упр. на 6 дом/. И като включиш и квадратурата на лунните възли.....Прегледай обстойно полови органи,гърди,стомах.И да ходиш редовно на гинеколог с цитонамазки.Да не ти изиграе някой номер наталната опозиция на Марс и Нептун с някое ненавренно диагностициране или неправилно лечение.Отиваш минимум на двама доктори и тогава лекуваш.Гладуването по Новолуние и Пълнолуние ще очиства добре организма от токсините.Нека ми се смее мойта приятелка/няма да споменавам имена  ;)/,тя си знае коя е-с палачинките.  :P Днес съм само на чай и минерална вода. Не можел да издържи Марс-а ми в Телец на глад лиииии? Няма не мога,има не искам.Че като знам каква прекрасна квадратурка и на мен ми правят управителите на 1 и 6 домове-Венера и Нептун???? Всички отрови вън!  ;D  ;) То все някога ша са мре,ама нека не предизвикваме по-рано нещата.
« Последна редакция: Май 09, 2009, 02:56:19 pm от Скарлет »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #24 -: Май 09, 2009, 02:27:12 pm »
Тези мои раздвоения на личността-в работата  ;D,по Меркурий ли ми идват или по Марса?
Ретро Меркурия е в 11-ти,където по принцип си му е мястото.Никакви квадратури не ми прави,само секстили-с натални Марс,Сатурн и АЦ-то./на асц.се намират и двете/
Транзитният ми Марс/в 10-ти/,прави квадратури с Уран и Хирон/и двете ,разбира се-в 5-ти/... ;D
Май ще е от Меркурийчо,нали? ;D
По Марса май ще е вчерашния червен картон,който дадох на един мой фен. ;D ;D ;D
« Последна редакция: Май 09, 2009, 02:33:56 pm от Мia21 »

*

Skarlet

« Отговор #25 -: Май 09, 2009, 02:41:21 pm »
Сори,ама по твоя проблем не мога да се изходя,защото нямам карта.Аз обичам око да види,ръка да пипне.  ;D Ако още някой не го е запомнил,да му го припомня.  :P На Сънрайн картата я познавам лично/за съжаление само нея/.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Май 09, 2009, 02:42:40 pm »
На такъв шеф като твойта/май беше шефка,нали/ ще й извадя гръкляна.  ;D И то не заради самите пари,а заради неуважението към мен и труда ми.

Не се притеснявай, Скарлет, Рибката (шефката) си заби автогол. Остана почти без персонал - дългогодишни, обучени, кадърни кадри. Туй е то, като няма достатъчно мозък в главата и мисли само как да използва и прецаква хората... Пустата алчност я погуби! Всъщност каква Рибка е тя, има стелиум във Водолей и Сатурн - господар на хороскопа.  8)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #27 -: Май 09, 2009, 02:46:09 pm »
Сори,ама по твоя проблем не мога да се изходя,защото нямам карта.Аз обичам око да види,ръка да пипне.  ;D Ако още някой не го е запомнил,да му го припомня.  :P На Сънрайн картата я познавам лично/за съжаление само нея/.  ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3168.0.html

Аз си мислех,че моята карта всички са я виждали... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Май 09, 2009, 02:51:12 pm »
Днес съм само на чай и минерална вода. Не можел да издържи Марс-а ми в Телец на глад лиииии? Няма не мога,има не искам.

И аз през последните няколко месеца съм на вълна неядене... Напоследък така се вманиачих по зеления чай, стана като наркотик за мен, вече почти отказах кафето... Преди малко направих таратор, но едно охладено пиле ме чака да го готвя... ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Май 09, 2009, 03:04:42 pm »

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3168.0.html

Мия, верно, че имаш Меркуриево възвръщане в 11-ти дом (на придобивките, получени в резултат на кариерата, а и с помощта на авторитетни личности).  Но вероятно, когато е станала разправията на работното ти място, транзитният Марс в 10-ти дом е правел опозиция с рождения Плутон в 4-ти. Това е на конфликти. Марс е втори управител на 10-ти и първи управител на 11-ти дом. Може да искаш кардинална смяна на кариерата - преди опозицията с Плутон си преживяла Марсова квадратура (наталният Марс е на Асцендента).

Според мен не си сменяй работата, защото когато влезе в Телец, Марс ще натрави съвпад с ЮЛВ и господарят на 6-ти дом (Юпитер). може да има кармични последици това твое решение. Сякаш не е сега момента. Просто изчакай да видиш какво ще бъде проявлението на този съвпад. Аз така бих направила. Планета в съвпад с ЮЛВ и господар на 6-ти дом - особено Марс не е най-добрият показател за положително развитие на нещата.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #30 -: Май 09, 2009, 03:12:39 pm »
Конфликти лично с мен е нямало.Даже/да не чуе дявола/мисля,че съм в доста добра позиция.Имаме проблеми като цяло във фирмата и за това се притеснявам.С този съвпад после да не се случат неприятни събития,ако остана...Там е въпроса. :-\

*

Skarlet

« Отговор #31 -: Май 09, 2009, 03:55:32 pm »

Аз не съм я гледала,пък и не бих могла да я намеря. Извинявай,че се забавих,но трябваше да си сваря поредната доза чай-пардон,обяд.  ;D

Слънцето ти,като упр. на асц. управлява предимно нервната и дихателната система.При това прави квадратура с Луната в 8 дом-Риби.Склонна си към инфекции и разни шизоидни проблеми,поради управлението на Луната от Нептун.Друго,което може да се случи с тази Луна в 8 дом е да преживееш някоя оперативна намеса я на краката,я някой лимфен възел.Няма да навлизам в подробности,защото ме чакат куп неща за вършене,но моят съвет към теб е: по-малко психическо натоварване и стрес,не си хаби нервите за глупости. А за следващото не те съветвам,а направо приятелски ти заповядвам-на всяко Новолуние и Пълнолуние глад-на вода и чай/чат пат и някоя ейбълка,ако не издържаш/. Организма ти иска редовно изчистване с тази Луна в Риби в 8 дом/че и в квадрат със Слънцето/,че да не ти казвам..... Юпитер и Сатурн ти управляват 6-я дом/щото Козирог е интерсептиран/ и на по-късен етап ще включиш и някой ендокринен проблем/Юпитер е в Телец/. Не знам сега как си с храненето,но на по-късен етап имаш склонност към пълнеене-и Венера е в лакомия Телец.Обичаш ли сладките храни? Ако-да,намали ги.Вторият управител Сатурн е в Рак в 12 дом.Храносмилателната система и гърдите са уязвими тук.Трябва да се храниш правилно.Не искам да те плаша/ама май точно това искам,за да влезеш в час/,но затъмнението на 22 юли е в съвпад с този Сатурн.И тъй като той съуправлява 6-я дом-работа,здраве и здравни навици,то е са е момента да ги промениш/здравните навици,де/.Като мине ретро Меркурия може и работата да смениш,та да е всичко наред.  ;D С асценднет Лъв е уязвимо сърцето и гърба и таз прекрасна квадратурка с Луната......никакви нерви? Спокойствие,медитация и глад му е майката.До преди 2 месеца гледах кат тъпо говедо/то аз съм си такова,де/ като ми кажеше някой,че гладува за пречистване.Цяла година периодично при силен стрес и психическо натоварване вдигах кръвно.Аз си го имам като предразположеност.От 2 месеца,откакто гладувам/и то само по Новолуние и Пълнолуние/ и дори не по 3 дни/преди,по време и след тях/,ефекта е невероятен. И тоз Меркурий на 29 гр. в Телец/упр. на 12 дом/ ти влияе зле на психиката. Повече чист въздух,музика,танци и позитивни хора около теб.Ако не се намират такива,по-добре да няма никой,за да не ти влияят негативно.И накрая-тез 3 планетки в Телец как ли са ти влияели в детството.Имаш предразположения и към чести простудни заболявания,ама телеца се свързва и с ушите-най-вече средното ухо.Аре,стига толкоз,че ще те стресна повече. Разбра ли какво ти наредих???? И убуу да го запомниш.  ;)  ;D   :-*

*

Mia21

• 2502
« Отговор #32 -: Май 09, 2009, 04:17:31 pm »
Скарлет, :-*
много ти благодаря за съветите,обаче нещо май не ми се връзва много... ;D
Луната ми е в 9-ти,а не в 8-ми.Освен това Телец ми е съуправител на 11-ти,не на 12-ти ;D.Меркурий също ми е в 11-ти.Завъртяла си ги малко планетите. ;D
За лакомията съм съгласна от време-на време ме тресе доста,но има дни,в които почти нищо не ям.На периоди съм.Сладко въобще не обичам.
За нервите чак пък толкооо,да не съм у ред... ;D
С тези три планетки в Телец да ти кажа честно хубаво детство имах.Много учех,послушна,никакви проблеми с мен-любимка и на двамата ми родители.
Май си гледала друга карта,или часа или отново-родното ми място те е объркало ;).
Иначе другите ти съвети ще ги следвам стриктно–да знаеш. ;D :P
« Последна редакция: Май 09, 2009, 05:20:01 pm от Мia21 »

*

Skarlet

« Отговор #33 -: Май 09, 2009, 04:21:29 pm »
Не знам,аз направих картата по Плацидус с точните ти данни и координати.И излезе така. А и тази карта я сверих с картата,която Небесна е направила в другата тема.

*

Helo

« Отговор #34 -: Май 09, 2009, 04:25:46 pm »
И тоз Меркурий на 29 гр. в Телец/упр. на 12 дом/ ти влияе зле на психиката.

Ще ми кажеш ли как влияе Меркурий в Телец на психиката? Питам, понеже и аз имам такъв Меркурий.

И аз имам Венера в Телец, пък и зодията е Телец и като представител на тази зодия обичам сладките неща. Май и Везните обичат сладкото.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #35 -: Май 09, 2009, 04:26:06 pm »
Ето я картата на Небесна... ;)
И тоз Меркурий на 29 гр. в Телец/упр. на 12 дом/ ти влияе зле на психиката.

Ще ми кажеш ли как влияе Меркурий в Телец на психиката? Питам, понеже и аз имам такъв Меркурий.

И аз имам Венера в Телец, пък и зодията е Телец и като представител на тази зодия обичам сладките неща. Май и Везните обичат сладкото.

Венера в Телец е на трон.Много е добре,доколкото зная.
Стана дума за психиката при Меркурий,защото Скарлет го видя в 12-ти,не за нещо друго.
Грешка се получи според мен... :-[
« Последна редакция: Декември 09, 2009, 10:18:59 pm от Мia21 »

*

Skarlet

« Отговор #36 -: Май 09, 2009, 04:32:47 pm »
Оф,да.  :-[ На мен ми се е видяло,че е в 8.Това е добре,но не променя положението й по знак и аспекти.И съветите,които написах си остават.  ;)

*

Skarlet

« Отговор #37 -: Май 09, 2009, 04:44:50 pm »
Ще ми кажеш ли как влияе Меркурий в Телец на психиката? Питам, понеже и аз имам такъв Меркурий.[/b]

Нямам предвид,че е в Телец единствено,а че е на 29-я градус в Телец.12 дом се свързва с Нептун/ако не знаете/.Вместо само да питате,четете повече.Така на готово и баба знае.  :P  Повече нямам какво да кажа,щото никой няма да дойде да ми свърши работата  ;D и после ще ям бой.  ;)

*

Skarlet

« Отговор #38 -: Май 09, 2009, 04:48:39 pm »
Освен това Телец ми е съуправител на 11-ти,не на 12-ти ;D.Меркурий също ми е в 11-ти.Завъртяла си ги малко планетите. ;D

Меркурий не е ли управител на Близнаци,бе моме?  ;D А какъв знак имаш на куспидата на 12 дом? Аз може и да съм видяла Луната в 8,вместо в 9,ама не съм толкова кьорава още,дееее. А Слънцето в Близнаци ли е? Или и това не съм видяла.Близнаци се управлява от Меркурий,който също се свързва с дихателната и нервната система.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #39 -: Май 09, 2009, 05:17:06 pm »
Освен това Телец ми е съуправител на 11-ти,не на 12-ти ;D.Меркурий също ми е в 11-ти.Завъртяла си ги малко планетите. ;D

Меркурий не е ли управител на Близнаци,бе моме?  ;D А какъв знак имаш на куспидата на 12 дом? Аз може и да съм видяла Луната в 8,вместо в 9,ама не съм толкова кьорава още,дееее. А Слънцето в Близнаци ли е? Или и това не съм видяла.Близнаци се управлява от Меркурий,който също се свързва с дихателната и нервната система.

А...,тубре,тубре. ;D То аз май друга карта гледах. ;D