Освен това забелязвам, че моето самочувствие и щастието ми зависят от това как се чувства детето ми, но аз имам Юпитер в Рак и СЛВ в 5-ти дом, така че при други хора може да не е така.
ще сигнализирам задължително ако и при мен така се получи.Имам същите положения на Юпитер и СЛВ :blink:
колкото до щастието...незнам точно какво е..но ми е добре.Може би защото водя в пъти по-леко съществуване..някак не се хабя за глупости,не инвестирам силни емоции в малки неща като например-казала една,4е и подарили кола за рождения ден,пък аз да се пръсна от яд и да обсъждам с приятелки лошото качество на Вселенските закономерности заради такава ''очевидна несправедливост''

и т.н
в повечето случаи ме обхваща силно задоволство..било то заради задоволен естетически вкус при вида на пейзаж,картина,хубави обувки,красиво поднесено ястие..или едно обикновено задоволяване на някои нужди

..щастие ми носят и някои усещания /като че ли съм доста сетивна/-ако ходя боса в малки полянки,да съм сред дърветата,дори в леко меланхоличен парк или горичка;ако ме озари чувство на хармония в дадено помещение...или хапна нещо вкусно...все съм доволна и щастлива..
много се радвам,когато има някой до мен и задоволява всички потребности за момента-говорене,веселие,конструктивни караници

..и в същото време да ме оставя сама,когато искам.Може физически да е до мен,но да се държи като невидим

т.е. да не чувствам присъствието му,но да знам,4е е при мен...