Здравей Гост

Ясновидци 2

• 40 Отговора
  • 8740 Прегледи
*

Nebesna

Re:Ясновидци 2
« Отговор #20 -: Май 23, 2009, 08:51:54 pm »
И Марияна позна в коя стая е бомбата. Двамата с Христо са ми фаворити.

*

aiia

« Отговор #21 -: Май 23, 2009, 09:44:44 pm »
Как може да им дават такива абсурдни задачи, като тази с черепа. Антропологът каза и край така е. Абе история ще кажете, ама за случки преди 2000 години малко ми се струва уийдурма.

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Май 23, 2009, 09:59:18 pm »
Как може да им дават такива абсурдни задачи, като тази с черепа. Антропологът каза и край така е. Абе история ще кажете, ама за случки преди 2000 години малко ми се струва уийдурма.

Айа, има начин да се докаже възрастта на историческите артефакти с точни научни методи. Радиовъглеродното датиране е един такъв метод. Ама този Михаил е много силен в историческите ретроспекции!!!! ;D

*

aiia

« Отговор #23 -: Май 23, 2009, 10:01:14 pm »
Добре добре. Както кажете. Спирам да пиша. Няма да споря изобщо. Явно съм Тома Неверни.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #24 -: Май 23, 2009, 10:18:17 pm »
Съгласен съм със Синухе за Христо и Михаил - фаворити са ми. :) Марияна също прави впечатление. За Христо още в първата минута след "визуалния" контакт казах, че ще е чуден. Всъщност, и без натал мога да разбера кой какъв е и какво носи; това го улавям и по снимки. Достатъчно е замалко да погледна и евентуално чуя човека.

За това, кои са надарени повече като шоумени и шоууомънки, предполагам, че не е нужно да казвам.  ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #25 -: Май 23, 2009, 10:39:55 pm »
Моите фаворити са Христо и Марияна. Според мен   Христо има голяма вероятност да спечели Ясновидци 2. Между другото мой съсед  си беше записал час при Христо  в София. Много  е доволен. Каза ми, че няма  определена такса за гледане на кафе. Кой каквото има  на сърце.

*

Skarlet

« Отговор #26 -: Май 23, 2009, 10:47:07 pm »
Аз пък се ядосах,че не можах да видя кой лак избра момичето и коя свещ беше изгасена,за да проверим нашите способности.Бях си нарекла,че ще избере зеления лак и че ще изгасят лявата свещ.Съпруга ми каза,че видял,че гасят лявата свещ.Не знам дали е така.Някой видя ли от вас? Така ли беше? И кой лак избра момичето,ако сте видели? Иначе за мен фаворити са Христо и Марияна,но тази вечер силно ме впечатли и Михаил.

*

veshti4ka

« Отговор #27 -: Май 23, 2009, 10:50:42 pm »
простете невежеството ми дами и господа, но понеже не гледам тв и в това число и ясновидци  ;D  та да питам аз. нали тоя Христо беше дето гледа на кафе? и тоя младеж в предаването колко кафе изпива бре и как не се е хумнал вече от толкоз много кафе  :o :o :o

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #28 -: Май 23, 2009, 10:54:07 pm »
Скарлет, наистина лявата свещ беше изгасена. А момичето избра бежовия лак.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #29 -: Май 23, 2009, 10:57:00 pm »
простете невежеството ми дами и господа, но понеже не гледам тв и в това число и ясновидци  ;D  та да питам аз. нали тоя Христо беше дето гледа на кафе? и тоя младеж в предаването колко кафе изпива бре и как не се е хумнал вече от толкоз много кафе  :o :o :o

Той кара този на когото ще гледа да пие кафето,а ако е някаква специална задача-на този който я е организирал  ;D

Тъй като и аз не гледам ТВ,но следя предаването като си го свалям,сега ще гледам предпоследният епизод (че от кога си стои),а утре сигурно вече ще е излязъл този от днес.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #30 -: Май 23, 2009, 11:10:58 pm »
Все по-малко хора гледаме ТВ, изглежда. Вясвам се пред екрана само за 1 - 2 предавания. Между другото, това е... благотворно.  ;D

*

Skarlet

« Отговор #31 -: Май 23, 2009, 11:14:04 pm »
Скарлет, наистина лявата свещ беше изгасена. А момичето избра бежовия лак.

Благодаря ти,Мари.Значи поне свещта съм познала.  ;D Хубавко. Синухе,още сега е качено предаването от тази вечер.Реших да проверя там за лака и свещта,но се отказах,защото трябваше да изгледам пак цялото предаване. Голяма зяпла съм.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #32 -: Май 26, 2009, 12:51:14 pm »
Все по-малко хора гледаме ТВ, изглежда. Вясвам се пред екрана само за 1 - 2 предавания. Между другото, това е... благотворно.  ;D

Благотворно не ами, отвсякъде. Вече не се чувствам облъчена от глупости. Да ми насаждат едни и същи образи или псевдозвезди. И ми е по-леко като не виждам нашите политици, че ме докарват до нервен срив със своята наглост.
Ако човек иска да бъде информиран, набързо ще се осведоми от агенциите, няма защо да следи тв, за да му разтягат локуми. Честно казано взех за себе си това решение миналото лято. От тогава тв се пуска много рядко само за музика или деца на гости. Направо си събира прах. И в резултат намерих къде, къде по-смислени занимания от това напразно висене. Извинявам се за отклоняването, но просто не можах да се въздържа.  :-X   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #33 -: Май 30, 2009, 08:07:37 pm »
Какво ви е мнението за ВАсилка? Мисля, че няма никакви способности. Просто наблюдава хората. Много е нервна, напряга ги, плаши ги с дръпнатия си характер. Мисля, че трябваше да си отиде преди Роберто.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #34 -: Май 30, 2009, 10:43:39 pm »
И аз така мисля-трябваше по-рано да отиде Василка,но е голяма актриса-добре е за рейтинга.Тук таме хваща нещо,но повече наслучква- то е нормално от 10 предположения 2-3 да са вярни.Може и да има потенциал жената,но той има нужда от много развитие.Иначе днес не го гледах,ма утре ще си го сваля и ще видя как се е развило  ;)

« Отговор #35 -: Юни 13, 2009, 08:33:12 pm »
Ми да й е честита победата на Марияна!  :) 17 от 25 задачи си е 68% успеваемост. И между тримата най-добри е сравнима. Макар, че може да се каже, че при непознато условие при различните задачи, въпреки това, участниците могат да датат допълнителна вярна информация.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #36 -: Юни 13, 2009, 08:38:56 pm »
Между другото мой съсед  си беше записал час при Христо  в София. Много  е доволен. Каза ми, че няма  определена такса за гледане на кафе. Кой каквото има  на сърце.
Е ний как да се докопаме до тоз Христо?  :-[

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #37 -: Юни 13, 2009, 08:48:34 pm »
Kaily  това е сайта на Христо:
http://hristohristov.eu/

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #38 -: Юни 13, 2009, 09:57:19 pm »
Егати, до август я хамилата, я хамиларя.
И на оная мацка сигурно са и така нафукани часовете, че и повече.

« Отговор #39 -: Ноември 18, 2009, 07:28:25 pm »
Така...така...така...

Преди месец си бях записала час при Хр Хр. Нещо се разсополявих и дадох часа на моя приятелка.

За днес си бях записала час отново. Сутринта първа. Викам си - няма начин да не стане. Първа съм. Няма да чакам. Хорарът не беше на моя страна.

Сутринта от тарото изтеглих Магът:

И се заредих с оптимизъм. Но не би. Първо - "ще започне в 10,30ч. В телевизията е". После - ще закъснее и ще се върне към 13 ч. Така или иначе днес си бях планирала да върша лични работи и тамън се върнах в 12,30 доволно обядвала. Е, не! "Днес няма да приема" . По телефона Хр Хр говорови с някаква жена от "външно" ;), която също метна на върбите, но тя пътувала от далеч. И тя му вика: "дано да се оправиш, че как ми звучиш...."
По мое скромно мнение нощес е препил и не беше в кондиция. В стаята, в която приема се чуваше как си говори по телефона още, когато отидох сутринта.

Отдавна не бях паркирала по вътрешните улички в ценътра на Сф. Страхотно е - пълно е с места в синя зона. До преди година не можеше да се намери къде да спреш. Нямаше и вечните задръствания.

Ей, не ми е писано да ми гледат и това е!