Здравей Гост

Помощ!

• 187 Отговора
  • 32997 Прегледи
*

Nebesna

Re:Помощ!
« Отговор #60 -: Май 04, 2009, 12:38:34 am »
Втълпил си е, че всички несгоди са дошли от жена му.
Сега видях, че и нейния СЛВ е в 12 интерсептиран дом, овен на 2 градуса, в опозиция с марс е в 6 дом. 

Май момчето почва да осъзнава нещата, вече чете тука и се плаши горкия, ама дано се стресне малко.

Не се съмнявам, че си е втълпил това. Ние винаги проектираме вътрешните си противоречия върху някой друг, който ни се пада по силата на съдбата, за да изживеем кармичните си уроци. А между другото техните северни лунни възли са в тригон. Те са кармично свързани, чрез следните аспекти:

Доколкото разбирам тя има в натала си господар на СЛВ - Марс в съвпад с ЮЛВ във Везни. Нейният Марс/ЮЛВ би следвало да е в съвпад с неговия Сатурн/Юпитер във Везни.  Това е кармична връзка. По време на Сатурновия транзит във Везни, той ще преживее възврат на Сатурн в рождената му позиция, а неговата жена - съвпад на тр. Сатурн с натален Марс и ЮЛВ. Това ще е труден период и за двамата.

*

aiia

« Отговор #61 -: Май 04, 2009, 12:49:23 am »
Точно така е, Небесна. Труден период се очертава за двамата. Аз си мисля, че няма да се съберат. Той тепърва осъзнава грешката си, че е бил с нея.

Хора, нямате идея колко много помогнахме на това момче тази вечер. Остава само той още веднъж да прочете цялата тема, всички мнения и да ги осмисли още веднъж. Имаме напредък, не е пил хапчета тази нощ. Струваше си, цяло село се напъна , Рада мома да излезе.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #62 -: Май 04, 2009, 12:55:36 am »
Точно така е, Небесна. Труден период се очертава за двамата. Аз си мисля, че няма да се съберат. Той тепърва осъзнава грешката си, че е бил с нея.

Хора, нямате идея колко много помогнахме на това момче тази вечер. Остава само той още веднъж да прочете цялата тема, всички мнения и да ги осмисли още веднъж. Имаме напредък, не е пил хапчета тази нощ. Струваше си, цяло село се напъна , Рада мома да излезе.  ;D

кажи му, че всички ние сме преживели много трудни периоди. Аз мисля, че няма значение кой е виновен в случая. важното е той да намери душевен покой и да ликвидира дразнителя. Разкара ли причината за безспокойството, няма да има нужда от хапчета. Те и сега не му помагат, докато дразнителя съществува.

*

hri81

• 20
« Отговор #63 -: Май 04, 2009, 12:25:46 pm »
Искам да добавя нещо.Окей искам да спра тия химий но май вече е късно аз не се усмивам нямам сили чудя се  кой може да ме зареди смисал с да ми намести биополето аурата и енергията която ми разбиха тия негодници.Или няма таквоа нещо

*

Mia21

• 2502
« Отговор #64 -: Май 04, 2009, 12:31:25 pm »
Успокой се!!!
Не съм специалист,но пищенето на ушите сигурно ти е в по-голяма степен от притесненията,отколкото от лекарствата.Спри да се интересуваш какво ще стане-животът е такъв какъвто ти си го направиш!Престани да си мислиш за болежките,за неприятностите.
Когато се отърсиш от всичко това,сам ще си намериш пътя.Всички сме имали супер тежки периоди,но разбери,че е временно.Въпросът е да издържиш на изпитанията,после се забравя всичко и вървиш напред.Такъв ти е периода в момента,разбери го!
Бъдещето може да ти предложи всичко!Убедена съм че ще имаш отново щастливи моменти!САМО СЕ УСПОКОЙ!

Енергията,биополето и т.н сам трябва да си ги наместиш.Ти си си лечителя!Колкото по-бързо го разбереш,толкова по-добре ще е за теб.

« Отговор #65 -: Май 04, 2009, 12:33:11 pm »
Hri81, не търси помощ от вън - не може никой да те зарежда. Сам каза, че ходенето по врачки и знахари не е решение. Дошла ти е възможност за работа през лятото - обмисли дали да я приемеш, но не очаквай някой от нас да ти каже "приеми или не приемай, защото в картата ти се показва еди какво си". Помисли каква друга алтернатива имаш за лятото и какво всъщност искаш да правиш в това време. Погледни от хубавата страна - смяната на обстановката, морето /все пак ти си рак/ може да ти даде сили.

Знам, че не можеш като барон Мюнхаузен да се хванеш за косата и да се измъкнеш от блатото, но пък може и да можеш.  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #66 -: Май 04, 2009, 12:51:16 pm »
Цитат
Сега ми се обадиха за работа на морето като диджей някой какво може да каже аз някак си немога не че нейскам ама немога нямам енергия

Не пий повече никакви лекарства,приеми тази работа и се откъсни от всичко старо.Поне засега.Започни да се храниш повече и заминавай за морето.Като работиш и правиш неща,които ти харесват,постепенно ще се възстановиш психически.Не съжалявай за нищо преживяно.Всеки преминава през изпитания,за да научи определени уроци.Ще имаш по-късно време за равносметки,сега мисли за себе си.

*

hri81

• 20
« Отговор #67 -: Май 04, 2009, 01:21:51 pm »
Окей благодаря ви много.Да аз съм си виновен сега го осъзнавам дано се оправя ама вие казвате че карата много зле по казва аз сега съм супер зле дано оцелея.Искам да си помисля за бъдещето немога аз така да оставя нещата нали човек за това живеее.Дано оцелеяяяяя! С мозъка  несъм добре бре хора немога да шофирам немога да  правя елементарни неща окей ще спра всичко но ми се промени характера нещо не уред като женичка съм преди бях силен и властен и волен сега съм като ненормален е това ме притеснава че съм на 27 и се пощурих.Еми как да отида на морето и да пускам мизика всяка вечер като нямам енергия енргия ми липсва.Някой като направи 5 тека и се хаби нали после трябва да се зареди.Ами се опитам сам да се оправя няма да ви хленча повече.Или умирам или съм войн като преди и мъж но се чуда мозъка ми как да оправа.Като там се обръкал баланса от мнгоо неща!Това мие проблема и че не ми идва от вътре да се усмихвам.

И каратА казва че съм зле и че несъм здрав и ще бъда още по зле така го разбрах аз.Дано е правилно

*

hri81

• 20
« Отговор #68 -: Май 04, 2009, 01:26:44 pm »
Цитат
Сега ми се обадиха за работа на морето като диджей някой какво може да каже аз някак си немога не че нейскам ама немога нямам енергия

Не пий повече никакви лекарства,приеми тази работа и се откъсни от всичко старо.Поне засега.Започни да се храниш повече и заминавай за морето.Като работиш и правиш неща,които ти харесват,постепенно ще се възстановиш психически.Не съжалявай за нищо преживяно.Всеки преминава през изпитания,за да научи определени уроци.Ще имаш по-късно време за равносметки,сега мисли за себе си.

Е аз през 2008 така пиех такива някви и всеки вика спри ги то не спират ей така както аз правех и обикалях.Сега се чудя как да го спра този ривотрил и какво да правя не ми е лесно и аз преди съм давал съвети на приятели мани тия боклуци бре ама еи го на доиде и на моята глава.От страни е лесно ама на яве не е така.Ами се опитам да се стегна колко мога.Благодаря и на теб много.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #69 -: Май 04, 2009, 01:29:21 pm »
Здравей hri81 ,
Всичко, което му се случва на човек е , за да си научи урока,
който не си е научил....
Така, че важно е единствено отношението ти към това,
което се е случило, само то може да ти помогне да
разбереш къде грешиш, а това , че имаш желание да РАЗБЕРЕШ
е вече първата крачка напред.
Ще се спра само на  някой аспекти, които считам за важни, знам,че
не се гледат фрагменти, но в клуба е невъзможно да се правят цялостни анализи.
1. Имаш Асцендент Лъв с аспект на Нептун към АСЦ, което е
възможно да ти дава прекалено голямо и илюзорно самочуствие.

2. Имаш съвпад на Луната с Плутон, което може да ти дава
прекалено силно желание за  притежание  и контрол по отношение
на жените...
3. Имаш опозиция на Марс и Нептун - трябва да избягваш алкохол
и всички тези успокоителни са абсолютно противопоказни за теб,
тъй като има опасност от пристрастяване.

Най-важното в момента е да си възстановиш здравето, като оставиш
всичко друго и си дадеш нужната почивка, без да се тормозиш
от това и да се наливал с алкохол и хапчета.
Транзита на Сатурн през 2-дом на парите показва, че  трябва да
ограничиш желанието си да печелиш много поне за една 1-2 години.

Някой беше казал, че като ни се затвори една врата, ни се отваря
Порта - само трябва да я видиш, а за това е нужно смирение.

П.С. На мозъка и черния дроб се отразява както алкохола така и
тези лекарства - само пречистване и детоксикация ще те оправи.
« Последна редакция: Май 04, 2009, 01:47:57 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

hri81

• 20
« Отговор #70 -: Май 04, 2009, 02:46:24 pm »
Здравей hri81 ,
Всичко, което му се случва на човек е , за да си научи урока,
който не си е научил....
Така, че важно е единствено отношението ти към това,
което се е случило, само то може да ти помогне да
разбереш къде грешиш, а това , че имаш желание да РАЗБЕРЕШ
е вече първата крачка напред.
Ще се спра само на  някой аспекти, които считам за важни, знам,че
не се гледат фрагменти, но в клуба е невъзможно да се правят цялостни анализи.
1. Имаш Асцендент Лъв с аспект на Нептун към АСЦ, което е
възможно да ти дава прекалено голямо и илюзорно самочуствие.

2. Имаш съвпад на Луната с Плутон, което може да ти дава
прекалено силно желание за  притежание  и контрол по отношение
на жените...
3. Имаш опозиция на Марс и Нептун - трябва да избягваш алкохол
и всички тези успокоителни са абсолютно противопоказни за теб,
тъй като има опасност от пристрастяване.

Най-важното в момента е да си възстановиш здравето, като оставиш
всичко друго и си дадеш нужната почивка, без да се тормозиш
от това и да се наливал с алкохол и хапчета.
Транзита на Сатурн през 2-дом на парите показва, че  трябва да
ограничиш желанието си да печелиш много поне за една 1-2 години.

Някой беше казал, че като ни се затвори една врата, ни се отваря
Порта - само трябва да я видиш, а за това е нужно смирение.

П.С. На мозъка и черния дроб се отразява както алкохола така и
тези лекарства - само пречистване и детоксикация ще те оправи.

Ами аз не пия но хапчетата как да спра.Не разбирам какво искаше да  кажеш за самочувствието и за жените.Мен ме инресува аз ще се оправя или не знам че зависи от мен само но сега едвам качих една чанта с багаж и нещо което ме притеснява несъм добре с тоя мозък не се съобразявам пред кой какво говоря абре мани изкуках млад и зелен и аз искам много да се оправя да се сабудя и да съм като преди супер.Нищо не разбирам от тая астрология но неискам и да се забърквам повече интресува ме дава ли че ще имам бъдеще.Как ми е здравето какво ще стане ще срешна ли друга жена,с тая стара какво става?Хей хора хич несъм добре не е само една депресия просто сякаш вече огасвам нали знаете батерийте как са същото съм и аз нямам заряд.Осъзнал съм грешките но мисля че е вече късно най вече с тоя мозък с тая памет с тоя интелект.Ето има работа за мен но немога нямам заряд имам много приятели диджей коийто викат ей голям беше голям талант дай да ти помогнем да работиш пак ама аз като немога и нямам заряд как да отида а искам го бре хора.Искам да си хвана дъщерята и да тичам като млада яренце но уви неможе.Всеки човек има заряд но аз май го изпрасках на бързо както се казва бързо си изиграх картите.Супер кофти е ще се опитам да намеря някой добър хомеопат или нещо подобно да ми направи тия неща и ще посетя Кръстова Гора.Имам много мой познати казват че тоя Димитър Захариев с егологията много им е помогнал Кръстника ми ходи при него всеки месец и вика зарежда ме яко и аз съм супер една позната също ми го е казвала че се едно камак и падало.Но незнам може и да не е така.При мен сякаш някой ми взе заряда енергията.Може всички тия фактори може и тия ясновидците там с ритуали те като че ли ми объркаха нещата психиката и аура биополе и тем подобни.Има много хора къде пият цел живот алхохол пък какво.Абре всичко е един омъгиосън кръг.

« Отговор #71 -: Май 04, 2009, 02:53:33 pm »
Hri81, а при теб избиха ли онези черни петна, за които говорият пациентите на Захариев? И какво всъщност е това?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

hri81

• 20
« Отговор #72 -: Май 04, 2009, 02:57:07 pm »
Hri81, а при теб избиха ли онези черни петна, за които говорият пациентите на Захариев? И какво всъщност е това?

Ами то се правят някви тестове първо и тогава се вижда.Аз ги имам но ме страх повече да направя.

*

hri81

• 20
« Отговор #73 -: Май 04, 2009, 03:02:20 pm »
Не е въпрос кой е виновен, кой е прав - всяко изпитание е повод да научиш нещо и в крайна сметка така да направиш, че да се чувстваш добре. Зациклянето в моментните ти проблеми и постоянното мислене в деструктивна посока, не ти помагат. Забрави за това как се чувстваш, кое те дразни, къде те боли, прости ако се чувстваш наранен от чисто егоистична гледна точка прости, за да не те тормозят неприятни емоции свързани с жена ти - просто я затвори тази врата, започни нещо ново, което да те радва. Сигурно в началото ще ти е много трудно, но поне ще е крачка напред.

Затворил съм я да прави какво иска то си е за нея.Аз искам аз да се оправя и да започна нов живот да съм супер да ми е добре на душата да ми се оправи зрение шума в ушите и най вече тук къде е сърцето да ми дойде енергията и да мога да се усмихвам да съм си аз.Искам да живна.Да се  новородя.Кофти ми е за дъщеричката ми че.....няма да има семейство много е гадно.Но повече поп фолк певици са така ама то не хубаво ама....какво се прави.Гадно едно невинно детенце да страда което още не разбира и баща му да е така.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #74 -: Май 04, 2009, 03:25:28 pm »
" Не разбирам какво искаше да  кажеш за самочувствието
 и за жените."
----------------------------------------------------------

Ами ти сам го казваш " Аз искам ..... да съм супер " - само
" Супермен " е така...

И за жените сам го казваш:
"когато човек види че някой много тича по него той вече си казва тоя е моя роб.......
съобразявах се с една дума станах като придворник а тя господар "
"ЖЕНА МИ НИКЪКВА ОПОРА "

Защото това е желанието за ПРИТЕЖАНИЕ - не можеш да притежаваш някого
и да искаш да ти е опора - отношенията са на принципа " роб - господар"
( ама може и да не го разбереш сега ...)
« Последна редакция: Май 06, 2009, 11:13:22 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

veshti4ka

« Отговор #75 -: Май 04, 2009, 03:39:12 pm »
абе ей момченце  >:( >:( >:(  ти осъзнаваш ли, че със всяко повтаряне на думите "не съм добре, мозъка ми не е добре" и тем подобни простоии, че сам си КОДИРАШ бъдещият живот!!!! осъзнай се - с всяка наша мисъл ние градим бъдещия си живот!
нужни са ти само положителни твърдения и мисли! нужно ти е да си очистиш организма от всичките тези натрупани токсини! започни да пиеш чайове за пречистване на организма и пълна детоксификация и на мисли и на физика! всичко това ще става много бавно и постепенно, не може отведнъж. ама спри да повтаряш едно и също и започни да мислиш положително!
ако продължаваш да трупаш собственият си негативизъм върху себе си и обкръжаващите те - просто не зная докъде ще я докараш!

астролозите не са врачки! астрологията дава само насоките - от теб зависи да яхнеш вълната на положителни и отрицателни енергии и да я преструктурираш както ти е угодно. вземи решенията вътре в себе си и започни да действаш едно по едно. какво значение има сегашната ти жена, като осъзнаваш че ти е спирачка! щом нещо те спира просто го игнорираш и точка. няма смисъл от вайкане и хленчене!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #76 -: Май 04, 2009, 03:46:33 pm »
Hri81  :)  (оказа се че си ми набор даже,освен че споделяме някои повтарящи се натални аспекти)

Сигурно ще повторя и другите,които са ти писали,но СЕГА е най-важно да си обърнеш внимание на здравословното състояние.И не само защото е критично,но защото телесното ти състояние пряко се отразява на психиката и на духа.В китайската система Дао, жизнената енергия (Ци) ,когато е слаба или е в минимум,това отслабва и самия дух,психика-неимоверно.Няма как да се оправиш отвътре,ако не вземеш и съответните мерки отвън,в случая.Необходимо ти е тотално пречистване на организма-ако ще да е бавно,малко по-малко,само след като го изчистиш и след това засилиш,постепенно симптомите ти ще отшумят и се нормализира психика,духът ти ще живне.Допълнително може да се зареждаш с енергия с дълбоко дишане,както и сред природата-предпочитай тази енергия,отколкото такава предадена от човек за която нямаш гаранция каква е и какъв ще е ефекта.Сам споделяш,че нямаш енергия,а имаш желание-в това положение може да си останеш винаги и да си намираш всякакви оправдания и дори те да са реални,това няма да ти помогне.След като нямаш енергия ще приложиш воля.Колкото и да е слаба-все някъде тя стои вътре в теб.Постепенно ,крачка по крачка тя ще се засилва,когато правиш нужните действия-за сега се съсредоточи върху изчистването на тялото си.Когато тялото се изчиства,неговата енергия постепенно ще нарастне и това ще засили както волята ти,така и усещането ти за живот.

Не направиш ли сериозни усилия в тази насока,си меко казано обречен.Това си го знаеш и сам,аз няма да те плаша-инерцията е още по-опасна и с всеки изминал ден става все по-силна.Имаш желание за новораждане-много хубаво, само трябва да разбереш,че това ще го постигнеш сам или поне в началото това ще изисква сериозни усилия от твоя страна.И недей очаква нещата да стават с размах ,изведнъж и бързо-доколкото може да се прецени от това което си описал,минимум ще ти трябват 2-3 месеца за да се възстановиш поне наполовина.След това ще ти е много по-лесно.Не се отпускай-сега трябва да се стегнеш най-много!Не хаби енергия за мислене,а за действия-не си говори за проблема постоянно,а почни да го решаваш.Съвпада на Меркурий/Марс във въздушен знак те кара по принцип да мислиш много и да си хабиш енергията така,но тригона към Плутон говори за това ,че имаш необходимата вътрешна сила да излизаш извън кризи.Плутон е във Везни съвпад с Луна и може да изисква емоционална подкрепа от другите-сигурно има поне един човек който иска да се оправиш,ако ли не -тука във форума всички искаме това,така че това трябва да ти стига (макар че опората не е най-голямата сила в случая,колкото може да е твоя емоционална необходимост,която да засили вътрешната ти сила).Действай!  :)

Едит: Чакрите ти доколкото е ясно,в момента са ти разбалансирани.От това което описваш,някои са особено засегнати-от всичко сборно.Имаш голяма нужда да поработиш с тях,тяхното балансиране,наред със спиране на лекарства и здравословно хранене,ще засилят отшумяването на много от болезнените ти състояния.

Много лесен начин за това е минералотерапията.Тя само ще ти помогне,не може да ти навреди и не изисква много усилия.Просто се снабдяваш с някои минералчета,при това стават и съвсем малки (и не са скъпи).

Основно в момента са ти разбалансирани най-сериозно : 4,6 и 3та чакра . Това по оплакванията ти се вижда.Иначе е добре да стимулираш всички чакри,но засега е добре да наблегнеш над тези.

4 чакра- зелен турмалин,розов кварц         Камъка се поставя по средата на гърдите
6 чакра- лазурит, аметист (тъмен)              Камъка се поставя по средата на челото
3 чакра-тигрово око,кехлибар,жълт топаз  Камъка се поставя на слънчев сплит

Преди и след използване на камъните се измиват със студена течаща вода.Закупените камъни-веднага първо се слагат за няколко часа в силно подсолена вода,за да се изчистят от наслоявания и след това могат вече да се използват.Добре е да правиш тази терапия 2 пъти на ден по 20 мин-веднъж през деня и веднъж преди лягане.Минералите имат много свойства-ще въздействат на енергийните центрове и от там ще доведе до благоприятни изменения в тялото и психиката.Но това само след като вече си спрял лекарствата или поне тези които не са на билкова основа (химикали).Емоционалното ти състояние след няколко терапии с тях ще се измени,сам ще го видиш това.Ако си вземеш по 2 различни камъка за всяка чакра,както съм ти предложил-единия път слагаш 1вият,после вечерта 2ият.Първите камъни са ти най-важни обаче.Камъка трябва да е в допир с кожата.

Тези чакри изискват най-много хармонизиране.Но е добре да въздействаш на всички чакри и ако се захванеш с
това,може да си вземеш и минерали за останалите.Препоръчвам ти за 1ва чакра-хематит,черен турмалин,всички червени минерали ;2-карнеол,всички оранжеви,5та-аквамарин,тюркоаз,всички небесно-сини;7ма-аметист,планински кристал. Последния планинският кристал е добре да имаш на висулка която да носиш през деня-отразява негативните енергии и възстановява биополето,това е камъка чрез който се всмуква и разпределя космическата енергия.

За чакрите и тяхното разполагане във физическото тяло виж този линк :
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2142.msg39342.html#new

Звучи сложно на пръв поглед,но е много елементарно.Сигурен съм че ако опиташ ще имаш ефект-стига подхода ти да е цялостен и да не се осланяш само на това.Но разбалансираните ти енерги от екстрасенси е най-добре да се възстановят именно с минералите-те го могат. ;)
« Последна редакция: Май 04, 2009, 04:40:05 pm от Синухе »

*

Helo

« Отговор #77 -: Май 04, 2009, 08:16:31 pm »
абе ей момченце  >:( >:( >:(  ти осъзнаваш ли, че със всяко повтаряне на думите "не съм добре, мозъка ми не е добре" и тем подобни простоии, че сам си КОДИРАШ бъдещият живот!!!! осъзнай се - с всяка наша мисъл ние градим бъдещия си живот!
нужни са ти само положителни твърдения и мисли! нужно ти е да си очистиш организма от всичките тези натрупани токсини! започни да пиеш чайове за пречистване на организма и пълна детоксификация и на мисли и на физика! всичко това ще става много бавно и постепенно, не може отведнъж. ама спри да повтаряш едно и също и започни да мислиш положително!
ако продължаваш да трупаш собственият си негативизъм върху себе си и обкръжаващите те - просто не зная докъде ще я докараш!

Аха!  ::) Основният и най-елементарният принцип на автогенната тренировка е повтарянето "С всеки изминал ден ставам все по-добре във всяко едно отношение"!  ::)

*

Helo

« Отговор #78 -: Май 04, 2009, 08:21:04 pm »
Аз искам аз да се оправя и да започна нов живот да съм супер да ми е добре на душата да ми се оправи зрение шума в ушите и най вече тук къде е сърцето да ми дойде енергията и да мога да се усмихвам да съм си аз.Искам да живна.Да се  новородя.

По мое мнение и като ти прочетох туй онуй мисля, че това е в резултат от отрицателните ти самовнушения. Сам си вредиш. Само спокойствието и хубавите мисли ще ти помогнат да оздравееш. Защо не си мислиш честичко за хубавите моменти от детството, когато си бил най-щастлив - поне малко да ти дават опора.  ::)

*

hri81

• 20
« Отговор #79 -: Май 04, 2009, 08:47:40 pm »
Аз искам аз да се оправя и да започна нов живот да съм супер да ми е добре на душата да ми се оправи зрение шума в ушите и най вече тук къде е сърцето да ми дойде енергията и да мога да се усмихвам да съм си аз.Искам да живна.Да се  новородя.

По мое мнение и като ти прочетох туй онуй мисля, че това е в резултат от отрицателните ти самовнушения. Сам си вредиш. Само спокойствието и хубавите мисли ще ти помогнат да оздравееш. Защо не си мислиш честичко за хубавите моменти от детството, когато си бил най-щастлив - поне малко да ти дават опора.  ::)

Ами защото така ме болкирал мозъка че не мисля нищо се едно съм спрял часовник.Правя усилия ама след толкова фактори и химия не ми е лесно да преди доста си мислех и позитивно и всичко ми беше добре.Сега и аз незнам какво се случва мисля че е депресия но и нещо друго има което не е добре.Опитвам се да мисля ама немога празнина осещам в главата се едно съм на 90 и вече съм живял живял.Кофти знам вски иска да ми поогне но аз ако не си помогна няма да е така ама просто мозъка той най много е пострадал.Днес излизах незнам къде отивам и една чанта като нося немога да контролирам ръката си и ще я опусна нещо като склероза.Мисля че много фактори съм минал за който много съжелявам ама аз съм си виновен сам защото съм позволил да стане.Ще се мъча ще слушам съвети но е супер гадно да загубиш всичко и на края смисъл на живот.Всичко правя през сила.Лесно е от странни аз преди съм учил много хора и сам и викал аиде бе давай бе давай ама.Имам един  колега с които съм работил 5-6 години той не се научи да миксира преди му показвах и му казвах не и та не учих го не ходи там не прави това онова ама той сега като мен нямаше акал смисъл той одавна се беше смачкал психически и сега пак диджей но е под сяква критика режат му данки правят го малките на нищо той си мълчи.В момента аз се чувстам като него смисъл акала ми не добре и силен както беше преди да имам воля и силен характер.Това е супер гадно.Тия хапчета ми го направиха това или пък начина на живот или врачките незнам нейскам да мисля повече.Старая се да живна ама не е лесно.Ще послушам някой от форумците за някой неща.Дано има ефект.