Стига,бе хора!Вижте какво хубаво време е навън!Празник е!Стига сме си търсили сами поводи,за които да се депресираме.На никой не му е идеално всичко.
Няма човек,който да не е страдал заради мъж или жена.Това е животът.Аз самата съм изпитвала дълбоко отчаяние,когато съм губела човек.В една тема вече го споменах.Умрях и оживях.
След това забелязах,че най-хубавите неща ми се случват, когато реша, че няма изход и се примиря с някаква ситуация или обстоятелства. Като при снимките, промиваш негатив и получаваш страхотен позитив. Това трябва да има някакво езотерично обяснение.Така че,трябва да си даваме кураж.Животът продължава!
Дънов казва:
"Всичко,което става във вашето сърце,във вашия ум и във вашето тяло,е за добро.Няма да мине много време и вие ще се убедите в това.То е 101% вярно.Бог е приготвил за всеки човек,за всяка душа такива блага,каквито те не подозират."
Из "Мистична кабала"-Дайън Форгън
"Всички земни дела се издигат и спускат подобно на морски вълни,гребените и падините на вълните се редуват в ритмична последователност;следователно,когато някое земно обстоятелство или събитие се намира в своя зенит или надир,ние знаем,че трябва да очакваме в близко бъдеще промяна на вълната.Това познание се съдържа в редица популярни поговорки,като например:"Най-тъмно е преди изгрев".
А самата Ванга казва:
"Не искайте много,защото не можете да му платите цената.Всички плащаме и никой не е освободен от това.Колкото повече искаш,толкова повече плащаш за него.Така е устроен светът."
Така че,дерзайте!Животът е пред нас.Нека сътворим нашата приказка...