Здравей Гост

Помощ!

• 187 Отговора
  • 32846 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Помощ!
« Отговор #140 -: Май 06, 2009, 01:18:18 am »
Една психотерапия ще му се отрази много добре,.... Някои от нас се справят сами, но други не успяват.

Има много хубави терапии и техники. Имам си един любимец - Менсинг, казва така: Болшинството хора са способни да чувстват и да се освобождават от емоциите си без да се замислят за това. Те позволяват на емоциите да си отидат дори без участие на съзнателната си част. Те могат да чувстват тук и сега и тези чувства никога повече няма да ги безпокоят или да ги нараняват.Такива хора се намират в мир и хармония със себе си и с останалите. В същото време обаче има хора, които не успяват да установят контакт със себе си и с другите. Тези хора имат нужда да се научат да освобождават прилепналите си чувства.

Всъщност и аз стигнах до процесинга след унищожителни емоции, от които нямаше отърваване с години. И се юрнах да търся лек, та стигнах до него. Така и така стана въпрос, тая техника ми помогна в началото много. Помня, че дирих две седмици какво има чувството да ми казва, защото моят ум и умът на ония, които се опитваха да ми помогнат, непрекъснато бръщолевеха какво би трябвало да значи това и заглушаваха слабите вопли на чувството. Та след две седмици, помня си бях отворила джиесема, че нещо не работеше, и изведнъж съобщението дойде до мен, от изненада изпуснах джиесема, толкова различно беше съобщението от онова, що бръщолевеха мозъците...мдам, чувствата си имат самостоятелен живот...

ТЕХНИКАТА ЗА ЕСТЕСТВЕНО ОСВОБОЖДАВАНЕ
1. Установете контакт със своето чувство-това значи пълен контакт без каквато и да е умствена работа. Позволете си да чувствате това чувство. Всеки път, когато започнете да мислите или анализирате чувството, просто се връщайте в неговото прочувстване. Никакви разговори със самия себе си! Позволете на чувството да бъде тук и сега без никакви опити да го избягвате или задържате. Дайте му толкова време, колкото му е необходимо и му позволете да обхване цялото ви внимание. В никакъв случай не се опитвайте да избягвате чувството. Трябва да инсталирате у себе си намерение да не го избягвате или да не му прикачате нежелани етикети.
Можете да забележите, че плачете или се смеете или сте изпотен и т.н.
2. Получаване на реално съобщение. Дълбокото приемане на нещата не е мисъл. То е чувствено възприемане на всичко, което се случва. То произлиза от най-дълбоката ни същност, от нашето ядро и се опира на чувството ни за любов.
Ако вие успеете да чувствате чувството, без желание да избягате от него или да го задържате, ще получите чувствено съобщение (съобщение именно от чувството). В това съобщение се съдържа смисълът, който нашето безсъзнателно се е опитало да ни предаде, предизвиквайки съществуването на даден проблем. И докато не успеем да получим истинското съобщение, проблемът ще продължава да стои пред нас. Този чувствен смисъл е обикновено съвсем различен от смисъла, който е извлякъл от ситуацията умствения анализ.

Трябва да инсталирате у себе си намерение да не го избягвате или да не му прикачате нежелани етикети.

...ще получите чувствено съобщение (съобщение именно от чувството). В това съобщение се съдържа смисълът, който нашето безсъзнателно се е опитало да ни предаде, предизвиквайки съществуването на даден проблем.

*

Nebesna

« Отговор #141 -: Май 06, 2009, 01:20:57 am »
Проблемът при него е комплексен. Злоупотребявал е със стимуланти и сега организмът е изчерпал всички резерви. А и нощния живот. Само на тъмно и по време на сън се синтезира мелатонин - единственият антиоксидант, който нашият организъм еволюционно е запазил да си го синтезира сам. Това вещество подмладява. Затова се чувства като старец. Ще мине време, докато си възстанови нормалния ритъм.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #142 -: Май 06, 2009, 01:27:06 am »
Не мисля, че изборът е "или... или", нека не намесваме детето. И съм убедена, че детето има нужда от физически и психически здрав и адекватен баща. Ако наистина "дразнителят" е съпругата, няма смисъл да се вкопчва в нея или по-скоро в очакванията си спрямо нея и подкрепата, която не е получил от нея. Не мога да съдя и девойката, защото не сме чули нейната версия. Но на даден етап, доколкото разбирам положението му, е добре да се погрижи първо за своето физическо и душевно състояние, за да може да бъде до детето си, когато то има нужда от бащина подкрепа и присъствие. Сега, в това си състояние, не вярвам да бъде много полезен на детето. На тази възраст връзката на бебето с майката е много по-силна, но на около 3-4-годишна възраст децата вече започват да разграничават майката от бащата и техните роли. Впрочем, позволих си да хвърля едно око на картата на детето. Има недвусмислен показател каква представа има за бащино присъствие и авторитет - Слънце в съвпад с Кету и опозиция с Нептун. Дали се е родило случайно с такъв аспект? Децата усещат всичко, дори ако не разбират какво се случва. Да е живо и здраво малкото.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #143 -: Май 06, 2009, 01:27:45 am »
О, лекарства, доктори, врачки, енергии - проблемът е комплексен, наистина.
И все пак има изначално звено, изначална причина.
Така нареченият принцип на чичко Ленин - основното звено.
Винаги има основна причина.
Засега аз смятам, че е разривът между желание и любов към един човек и под- или свръхсъзнателно знаене, че не трябва да бъдеш с него.
Може би защото на мен ми се е случвало и то на няколко пъти. И първият път бях много млада, та ме бяха обзели същите саморазрушителни мераци. После посвикнах, ма един от последните пъти стигнах дотам, да ровичкам из нета и да стигна до процесинга.
Тогава даже си пописах с тоя Менсинг и помня, че се ожалвах точно от същото - хем обичам един човек, хем не го харесвам.
Той ми обясни, че с много хора е така, ама нещо защити това състояние. Аз това се съгласих и ми се стори разумно, ма вече не съм навита на това разбиране.
Ма е мнооого сложно и убийствено да обичаш човек, когото всъщност дълбоко в себе си не харесваш...

*

aiia

« Отговор #144 -: Май 06, 2009, 01:33:23 am »
Мила Кайли. Не мислиш, че понякога бъркаме страха с любовта?
По скоро си мисля, че повечето хора се страхуват да останат САМИ, и затова се вкопчват в някого  и си мислят че това е обич. Виж, при Ицо е същото. Той се страхува, че ще остане сам на този етап ако се разведе. Но каква ли полза има от ''съпругата'', след като те са съвсем на близо в момента , а той се мъчи сам.
Не правя генерални заключения за всички хора , но при повечето страхът надделява... страха от самотата. Аз 5 години съм сама, сама абсолютно сама. Това далеч не означава, че не съм желана. Просто съм си дала сметка, че е по-добре сама отколкото зле придружена.

*

Nebesna

« Отговор #145 -: Май 06, 2009, 01:42:15 am »
Има недвусмислен показател каква представа има за бащино присъствие и авторитет - Слънце в съвпад с Кету и опозиция с Нептун. Дали се е родило случайно с такъв аспект? Децата усещат всичко, дори ако не разбират какво се случва. Да е живо и здраво малкото.  :)

Не можах да разбера какво искаше да кажеш с това. Аз съм подобен случай. Баща ми майка ми винаги са били важни и авторитетни фигури в моя живот - Слънце в съвпад с Луна в квадрат с възлите и с Нептун. Както казваш: Нека не намесваме детето. То идеализира баща си.

Между другото сега погледнах точната карта на жената. Марс не е в началните градуси на Везни, а в края на Дева. За това пък майката има широк съвпад на Слънце с Кету във Везни в квадратура с Нептун в Козирог. Детето  е наследило тази конфигурация от майка си.
« Последна редакция: Май 06, 2009, 01:54:28 am от Небесна »

*

kaily

• 5145
« Отговор #146 -: Май 06, 2009, 01:46:15 am »
Ая, може и да е страх от самота, ма лично при мен никога не е имало страх от такава, а и на тия години изглеждам предобре да си завъдя някой.
Така че при мен не е имало страх от самота, ма понякога има кармично влюбване, което требе да ти одере кожата. Както се случи оня път, като намерих процесинга.
Мен като ми кажат, че имам кармична връзка с някой, и ми настръхва косата, щото знам, че пак ще патя.
Понеже господ никак не може да излезе на глава с мен, единственият му начин да си прокара тезите е да ме влюби и после да прави с мен, каквото си пожелае.
Та усетя ли влюбване и си знам, айде пак гилотина.  :(
Има си влюбвания и увлечения чиста божа работа - кой иначе ще даде да му се бърка с пръст из раните. Па и ще търпи.

*

Nebesna

« Отговор #147 -: Май 06, 2009, 02:45:19 am »
Поставям тук синастрията, за да се убедите, че никак не е лесно в този брачен съюз. Моля, да не даваме оценки от морален характер, защото човека е лесно внушаем. Виждам много квадратури и опозиции, което говори, че и на двамата не им е лесно в тази връзка, в която има както привличане, така и отблъскване. Има и съвпади на Плутон и Сатурн, които дават продължителност на отношенията, чувство за дълг, но и ревност. Има и аспекти за възбуда (Уран опозиция Марс/Меркурий), но и за обсебваща страст (Луна-Венера-Плутон). Има аспекти и за конкуренция и борба (Марс 90* Марс). Връзката Луна 90*Луна е изтощителна. Двамата трудно могат да споделят едно и също жизнено пространство, навиците са различни (когато на едниния му се спи, на другия му се танцува). Мисля, че тази връзка е по-скоро стресираща, отколкото съзидателна.

Синастрия:
Луна/Плутон (мъж) квадрат Луна (жена)
Слънце (жена) квадрат Слънце (мъж)
Луна (жена)  опозиция Слънце (мъж)
Слънце (жена) съвпад Юпитер/Сатурн (мъж)
Луна (мъж) секстил Сатурн (жена)
Луна/Плутон (мъж) опозиция Юпитер (жена)
Луна (мъж) секстил Уран (жена)

Венера (жена)  съвпад Луна/Плутон (мъж)
Венера (жена) квадрат Слънце (мъж)
Венера (жена) тригон Марс (мъж)
Венера (мъж) квадратура Плутон (жена)
Венера (мъж) секстил Слънце (жена)

Марс (жена)  квадратура Марс (мъж)
Марс/Меркурий  мъж опозиция Уран (жена)
Нептун (мъж) съвпад Уран (жена)
Марс (жена) секстил Уран (мъж)
Марс/Меркурий (мъж) секстил Юпитер (жена)

ЮЛВ (жена) съвпад Юпитер/Сатурн (мъж)
Нодална ос (мъж) квадратура Меркурий (жена)
СЛВ (жена) тригон СЛВ (мъж)
« Последна редакция: Май 06, 2009, 02:50:42 am от Небесна »

*

hri81

• 20
« Отговор #148 -: Май 06, 2009, 10:04:56 am »
Поставям тук синастрията, за да се убедите, че никак не е лесно в този брачен съюз. Моля, да не даваме оценки от морален характер, защото човека е лесно внушаем. Виждам много квадратури и опозиции, което говори, че и на двамата не им е лесно в тази връзка, в която има както привличане, така и отблъскване. Има и съвпади на Плутон и Сатурн, които дават продължителност на отношенията, чувство за дълг, но и ревност. Има и аспекти за възбуда (Уран опозиция Марс/Меркурий), но и за обсебваща страст (Луна-Венера-Плутон). Има аспекти и за конкуренция и борба (Марс 90* Марс). Връзката Луна 90*Луна е изтощителна. Двамата трудно могат да споделят едно и също жизнено пространство, навиците са различни (когато на едниния му се спи, на другия му се танцува). Мисля, че тази връзка е по-скоро стресираща, отколкото съзидателна.

Синастрия:
Луна/Плутон (мъж) квадрат Луна (жена)
Слънце (жена) квадрат Слънце (мъж)
Луна (жена)  опозиция Слънце (мъж)
Слънце (жена) съвпад Юпитер/Сатурн (мъж)
Луна (мъж) секстил Сатурн (жена)
Луна/Плутон (мъж) опозиция Юпитер (жена)
Луна (мъж) секстил Уран (жена)

Венера (жена)  съвпад Луна/Плутон (мъж)
Венера (жена) квадрат Слънце (мъж)
Венера (жена) тригон Марс (мъж)
Венера (мъж) квадратура Плутон (жена)
Венера (мъж) секстил Слънце (жена)

Марс (жена)  квадратура Марс (мъж)
Марс/Меркурий  мъж опозиция Уран (жена)
Нептун (мъж) съвпад Уран (жена)
Марс (жена) секстил Уран (мъж)
Марс/Меркурий (мъж) секстил Юпитер (жена)

ЮЛВ (жена) съвпад Юпитер/Сатурн (мъж)
Нодална ос (мъж) квадратура Меркурий (жена)
СЛВ (жена) тригон СЛВ (мъж)

Да така е много,пъти съм я карал да се забавляваме това онова о тя спи ми се,аз не бях така преди да я срещна не бях объркан мислех супер като че ли тя ме замота да стана като нея незнам да съм нисгорен.Така сега осъзнавам всичко,но ме яд защо още през 2004 като видях че ме дърпа назад не я оставих е това се питам сега шях да съм си жив и здрав.И преди да я срещна пак съм бил диджей пък какво наспивал съм се и всичко е било добре но като я срещнах като че ли бях на кантар хем да не загубя нея хем музиката.Супер тъпо че е красива красива но има и по красиви.Яд ме също защо си позволих да ходя по тия врачки и тем подобни дивоти,ще ви кажа защо защото си мисля че те не са били нещо наред и нещо ме прокле и аз незнаех какво става.Аз преди не пиех никога несам пушил.Много ме яд къде си съсипах мозъка и организма и енергията със тия неща където съм споменал ако не бях го направил това сега щеше да ми няма нищо.Кофти ми е че вярно съм като наркоман и като дядо,но след всички тия фактори...кофти ми е че останах сам и в това положение никой няма да е с мен кофти ми е че преди бях много умен талантлив разбирах много от компютри от техника от музика и от много много неща.А тя никога не имала хоби влечене към нещо никога не имала интреси към нещо тапа работа яд ме че не го осъзнах на времето и да избягам с 200 и нямаше да ми се прецака нищо нито мозък нито тяло.Сега в момента немога да си направя и да ям дори нищо толкова съм болкирал,нали знаете един човек не спал и пил цяла нощ и вече на изгрев слънце е болкирал и нищо неможе да прави така съм и аз,много е гадно че си съсипах тялото и мозъка и психиката заради всички тия неща.Сега се чудя какво да правя,гадно ми е за детенцето но какво да направя.Ако не бях направил тия неща и бях написал по рано всичко сега щях да съм си на пулта да си спя спокойно пък кой иска да е с мен и да е до мен.Колкото повече тичаш по някой толкова повече той надига глава.Това гадно ми е че останах напълно сам и се разболях не само депресия но и нещо друго е аз съм изпадал в депресия лека и съм се справял то всеки се справя но мен ме съсипаха тия врачки много тичане не спане и химията който какво иска да каже аз си снам че е от това.Ако сега имах сила щях да и покажа че съм онзи човек който я срешна когато тя беше обръкана и наранена и аз я спасих от един човек който сега е престъпна група ама всяко зло за добро.Искам да знам какво ще се случи с мен защото съм толкова безсилен и слаб че.......нищо немога.Приятелите ми казвата абре ти къде беше най силния най здравия най веселия най игривия.Е бях сега съм по зле и от бездомниците.Аз сам съм си виновен и сега си бия главата бия и си викам ех тия жени тая любов как ме погуби.И преди си излизах имах много приятели много приятелки получавах много смс.Имаше момичета който много ме искаха и умираха за мен ама аз не та не тая ще е тая сега ме....погуби.Сега какво ще правя незнам ако не беше тая ХИМИЯ и РИТУАЛИ нямаше да съм тай..Но какво мога да направя гадно ми е много все пак това е живот и няма втора серия.Но нямам сила хора немога тоя мозък не реагира ако можех си отивах в диското там щях да се излекувам ако бях я оставил по рано защото човек като работи нещо се развлича и забравя,но при мен е сложно вече.Благодаря ви много!Просто искам да намеря изхода и да излезна но не го намирам,ако беше жива баба Ванга тя можеше да ми каже така си мисля поне че все някой може да ти помогне.

*

hri81

• 20
« Отговор #149 -: Май 06, 2009, 10:10:44 am »
Също така да добавя и със зрение станах зле имам едно гадно пищене в ушите залитане и болки в черния дроб бавни рефлекси бавно мислене пукане на костите,много ама много суха кожа суха коса,обща нетстбилност в цялото тяло.Постоянно мисля за детето и за мен какво ще правя дали ще умра или ще живея дали ще остана така и ще бъда пропаднал,това никога несъм го искал.Даже много пъти съм отбягвал пияници по на 35 къде пият и мислят само за пиене и за нищо.Аз преди да се случи това мислех за бъдещето това ще направя това ще е купя,много пъти съм и викал на мойта госпожа ела бре ела да живем някъде дай да направим това онова не та не.И аз съм глупав че и не бих шута одавна и сега съм си добре.И само да я гледам как тя си счупи главата,но аз май бях като спасител на души на колко съм помогнал работа съм и намирал правил съм и разни неща и то за мерси.

*

hri81

• 20
« Отговор #150 -: Май 06, 2009, 10:56:01 am »
Сега ходих на църква едвам отидох много се завалям и се люшкам като пиян.Също да спомен че имам и шип във връта който е от много одавна може той да ме довел да преумората като несам имал правилно уросяване.И сега връта ми е като скован у тук над ушите осещам нещо като не правилно равновесие.Неможах да издържа вътре много и си тръгнах защото много се завалях и многото хора около мен ми действаше много лошо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #151 -: Май 06, 2009, 11:42:58 am »

Не можах да разбера какво искаше да кажеш с това. Аз съм подобен случай. Баща ми майка ми винаги са били важни и авторитетни фигури в моя живот - Слънце в съвпад с Луна в квадрат с възлите и с Нептун. Както казваш: Нека не намесваме детето. То идеализира баща си.

Този аспект само с идеализации ли го свързваш?
Виж, няма значение какво имаш Ти в хороскопа си. Не можеш да съдиш как ще се прояви даден аспект или конфигурация в нечий живот, изхождайки от собствения си опит с такъв аспект. Златно правило в астрологията, което е добре да се спазва от всеки астролог!
Между другото, аз самата също имам светила в твърд аспект с Плутон като момчето, дотук обаче не виждам никакви прилики. Не е ли странно или може би отново трябва да препрочетем темата за многопластовото проявление и нивата на интеграция и манифестация на планетните принципи в астрологията?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #152 -: Май 06, 2009, 12:29:02 pm »
Също така досега избягвах да се включвам в темата. Умишлено си завързах езика, щото тези състояния са много опасни, трябва да се внимава как се влияе на другия.

Отстрани лесно се дават съвети. Той момчето благодари, но знам че пак се чувства сам и не намира пътя /все още/,едва ли ще му е от помощ тук написаното. Незнам защо, съмнявам се.
Наистина човек в такива моменти неслучайно остава сам или доброволно търси изолация.

Айа, ти ако си до него можеш да му подаваш ръка, ако сте достатъчно близки, но тук с тази тема едва ли може да се постигне нещо кой знае какво. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #153 -: Май 06, 2009, 01:08:41 pm »

Този аспект само с идеализации ли го свързваш?
Виж, няма значение какво имаш Ти в хороскопа си. Не можеш да съдиш как ще се прояви даден аспект или конфигурация в нечий живот, изхождайки от собствения си опит с такъв аспект. Златно правило в астрологията, което е добре да се спазва от всеки астролог!

Да прочетем какво си написала преди това:

Цитат
Има недвусмислен показател каква представа има за бащино присъствие и авторитет - Слънце в съвпад с Кету и опозиция с Нептун. Дали се е родило случайно с такъв аспект?

Думата "недвусмислен" ме смути, Лили. Затова ти дадох пример. За да ти кажа, че никой аспект не може да бъде "недвусмислен", имайки предвид нивата на проявление. Но ти отдавна си стигнала до този извод.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #154 -: Май 06, 2009, 01:22:49 pm »
Небесна, в интерес на истината аз тебе не те разбрах какво си имала предвид, казвайки "или здравето, или детето". Сега няма да те цитирам, но мисля, че това си посочила в някой от по-предните постинги.
Доколкото разбирам, си почитател на астропсихологията (или нейната пародия в България), затова се учудих защо тълкуваш този аспект едностранчиво. Само се опитай да си изясниш значението на думата идеализация. Човешкият ум има свойството да идеализира всичко онова, за което няма реална представа, т.е. когато не вижда обекта такъв, какъвто е, поради едни или други причини. А причините могат да бъдат от най-разнообразно естество.
Основният принцип на Кету какъв е? А в случая има и включен Нептун.
Научете основните принципи в астрологията преди да се хващате за коментари, чийто мотив очевидно не разбирате.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #155 -: Май 06, 2009, 01:30:44 pm »
Небесна, в интерес на истината аз тебе не те разбрах какво си имала предвид, казвайки "или здравето, или детето". Сега няма да те цитирам, но мисля, че това си посочила в някой от по-предните постинги.
Доколкото разбирам, си почитател на астропсихологията (или нейната пародия в България), затова се учудих защо тълкуваш този аспект едностранчиво. Само се опитай да си изясниш значението на думата идеализация. Човешкият ум има свойството да идеализира всичко онова, за което няма реална представа, т.е. когато не вижда обекта такъв, какъвто е, поради едни или други причини. А причините могат да бъдат от най-разнообразно естество.
Основният принцип на Кету какъв е? А в случая има и включен Нептун.
Научете основните принципи в астрологията преди да се хващате за коментари, чийто мотив очевидно не разбирате.  :)

Той не може да избере между две неща, които са му еднакво стойностни в момента. Ти явно никога в жгивота си не си била поставяна пред такъв избор и затова не можеш да си го представиш. Не става дума за това да се отказва от детето си. Той е пред дилемата дали да се разведе или не. Страхува се, че ако остане с тази жена, здравето му ще се влоши. но ако се разведе - детето му ще пострада. Не знам как да ти го напиша по-просто, за да разбереш. Аз помня какво съм писала. Ако си била поставяна в такива дилеми, ще разбереш. Това е "конфликт на ценности".

*

Mia21

• 2502
« Отговор #156 -: Май 06, 2009, 01:37:43 pm »
Стига,бе хора!Вижте какво хубаво време е навън!Празник е!Стига сме си търсили сами поводи,за които да се депресираме.На никой не му е идеално всичко.
Няма човек,който да не е страдал заради мъж или жена.Това е животът.Аз самата съм изпитвала дълбоко отчаяние,когато съм губела човек.В една тема вече го споменах.Умрях и оживях.
След това забелязах,че най-хубавите неща ми се случват, когато реша, че няма изход и се примиря с някаква ситуация или обстоятелства. Като при снимките, промиваш негатив и получаваш страхотен позитив. Това трябва да има някакво езотерично обяснение.Така че,трябва да си даваме кураж.Животът продължава!

Дънов казва:

"Всичко,което става във вашето сърце,във вашия ум и във вашето тяло,е за добро.Няма да мине много време и вие ще се убедите в това.То е 101% вярно.Бог е приготвил за всеки човек,за всяка душа такива блага,каквито те не подозират."

Из "Мистична кабала"-Дайън Форгън
"Всички земни дела се издигат и спускат подобно на морски вълни,гребените и падините на вълните се редуват в ритмична последователност;следователно,когато някое земно обстоятелство или събитие се намира в своя зенит или надир,ние знаем,че трябва да очакваме в близко бъдеще промяна на вълната.Това познание се съдържа в редица популярни поговорки,като например:"Най-тъмно е преди изгрев".

А самата Ванга казва:
"Не искайте много,защото не можете да му платите цената.Всички плащаме и никой не е освободен от това.Колкото повече искаш,толкова повече плащаш за него.Така е устроен светът."

Така че,дерзайте!Животът е пред нас.Нека сътворим нашата приказка... :)
« Последна редакция: Май 06, 2009, 01:50:25 pm от Мia21 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #157 -: Май 06, 2009, 01:41:00 pm »
Да, Небесна, но в днешни времена разводът не те заклеймява завинаги, нито пък те лишава от възможност да бъдеш подкрепа за децата си. Конфликт възниква, ако бащата иска да бъде до детето си, но проектира негативни очаквания и страхове върху майката. А когато в отношенията между родителите нещо куца, децата също страдат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #158 -: Май 06, 2009, 01:45:32 pm »
Благодаря ти Мия, че ми припомни някои толкова важни неща! Отивам на църква да запаля свещ на този светъл празник. И да си поздравя именника. Татко беше Георги, дядо беше Георги, брат ми е Георги. това име е често срещано в рода ни. Желая светъл празник на всички.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #159 -: Май 06, 2009, 01:50:21 pm »
Стига,бе хора!Вижте какво хубаво време е навън!Празник е!Стига сме си търсили сами поводи,за които да се депресираме.

Добре, че ни го напомни, щях да забравя да ви честитя празника.  :)

Дотук каквото сме направили надявам се да е било наистина това, което е необходимо. Останалото - дали ще е действие или бездействие - вече е изцяло в ръцете на момчето. Дано има сили и воля да се справи!

С това мисля да приключвам участието си в тази тема... На една крачка сме от стационарно-ретрограден Меркурий и не съм много сигурна какво ще е по-нататъшното развитие на темата и дали в един момент дискусията няма да зацикли.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.