Здравей Гост

Кармичните срещи

• 67 Отговора
  • 23325 Прегледи
Re:Кармичните срещи
« Отговор #60 -: Октомври 16, 2009, 03:07:49 pm »
   И в трите карти има една и съща конфигурация Тао-квадрат, която задейства моята опозиция Марс-Сатурн, но в третата карта понеже астрото не отбелязва ЮЛВ, не е отчетена конфигурацията. Но първата е карта е интересна, защото негова тао-квадратура, попада върху моя /това съвсем скоро го отчетох/ и нещата стават наистина много обвързващи...Връзката е била пълна с много наситени емоции, може би това е човека, който ме е провокирал за следващите ми постъпки, които тотално промениха целия ми живот, излиза че той е двигателя на процеса на транформацията, извършена с мен. За мен е сродна душа, защото от самото начало на познанството ме е хванал за ръката и аз се разтворих в него. Не знам как да ви го опиша....Душите ни се познаха...Това е голямата ми любов ! Интелектуално съм много по-напред от него, но усещам че той притежава много стара душа и духовно води...На прима виста и само върху повърхностни наблюдения трудно е да го разбере човек...Но и съм сигурна, че много от тези взаимоотношения  ще се пренесат в един бъдещ живот...И с първия и третия. С втория, който се е появил в един кратък отрязък, но е оставил най-същественото в моя живот - син, мисля че няма да има продължение. Приемам го, че някъде и някога съм постапила гадно и съм изоставила мъж и деца и затова в този си живот - трябва да понеса това наказание. Всъщност беше и най-големия ми страх.

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #61 -: Октомври 16, 2009, 09:39:45 pm »
[quote author=daisy696
  Та те така - че единия, после другия, пак едния, пак другия и пак единия и не знам......до кога.
[/quote]
  :) Първата мисъл беше за картата на "Z", но след като "Х" те кара да летиш изобщо защо се замисляш ? Живей сега ,изживей всеки хубав миг, защото се брои за живот само това време в което сърцето ни е биело до пръсване. Другото е част от декора...нали?
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!

« Отговор #62 -: Октомври 17, 2009, 12:26:29 am »
   Така е мила, поне в този си живот, разбрах че всеки миг е ценен и не трябва да се изтърва...Връщане назад няма и хубавите неща трябва да се ценят. Ние сме пътници в този живот, колкото и тривиално да звучи, но единствено любовта ни зарежда. Тя е горивото, което задвижва нашите двигатели...

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #63 -: Октомври 17, 2009, 12:05:45 pm »
 :)  Да мъдростта казват се състои в това да се насладим на  всеки миг като за последно, защото миналото и бъдещето не са реални. Има сега и тук :)
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!

Re: Кармичните срещи
« Отговор #64 -: Ноември 19, 2012, 08:44:56 pm »
Какво мислите за следното :-\

Човек има определено точно колко карма да преработи в настоящия си живот. Ако по една или друга причина той прекрати взаимоотношенията си с определен човек, съдбата му изпраща друг по сходен начин, за да преработи необходимото...?

*

Papy

• 4343
« Отговор #65 -: Ноември 19, 2012, 09:09:47 pm »
Колко карма-да кажем-3кг
Или ако с първия пратен съм за оценка 6, край-няма повече кармични срещи по този параграф, и да кажем на около 40 приключвам успешно учебната година, после може и да се самоубия, но понеже съм отличничка-NP

Кармата се определя от действията/бездействията спрямо същество/същества-конкретни

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #66 -: Ноември 19, 2012, 09:17:34 pm »

Човек има определено точно колко карма да преработи в настоящия си живот. Ако по една или друга причина той прекрати взаимоотношенията си с определен човек, съдбата му изпраща друг по сходен начин, за да преработи необходимото...?

Наблюдавала съм го не веднъж, но тук не се имат предвид кармични срещи (в смисъла на заглавието на темата), а преработване на определена карма, нагласи и др. Това е способността да влизаш в определен вид взаимоотношения или ситуации, която поради някаква причина трябва да бъде преработена. Ако индивидът няма нагласа да се променя, естествено ще се опитва всеки път да прекрати взаимоотношенията и ситуациите, които го променят, но понеже си остава пак същия, ще налети на същото нещо и следващия път. Когато необходимото се преработи, изчезват и типа взаимоотношения, а на тяхно място се появяват нови.

*

abroad

• 2187
« Отговор #67 -: Ноември 19, 2012, 09:21:06 pm »

то, това е като търсене на отговор на една задача, но всеки си намира различни решения
факт е, че често попадаме в идентични взаимоотношения, бройкато се определя от това дали количеството или качеството предпочитаме
горното аз бих го перифразирала така: "ако в някакъв момент прекъснеш дадени отношения, дори с косвено действие или бездействие, колкото и да са трудни и мъчителни, преди да е настъпило пълно безразриличие, то е много вероятно да ги повтаряш докато стигнеш до равнодушие спрямо сходни на тях"