И в трите карти има една и съща конфигурация Тао-квадрат, която задейства моята опозиция Марс-Сатурн, но в третата карта понеже астрото не отбелязва ЮЛВ, не е отчетена конфигурацията. Но първата е карта е интересна, защото негова тао-квадратура, попада върху моя /това съвсем скоро го отчетох/ и нещата стават наистина много обвързващи...Връзката е била пълна с много наситени емоции, може би това е човека, който ме е провокирал за следващите ми постъпки, които тотално промениха целия ми живот, излиза че той е двигателя на процеса на транформацията, извършена с мен. За мен е сродна душа, защото от самото начало на познанството ме е хванал за ръката и аз се разтворих в него. Не знам как да ви го опиша....Душите ни се познаха...Това е голямата ми любов ! Интелектуално съм много по-напред от него, но усещам че той притежава много стара душа и духовно води...На прима виста и само върху повърхностни наблюдения трудно е да го разбере човек...Но и съм сигурна, че много от тези взаимоотношения ще се пренесат в един бъдещ живот...И с първия и третия. С втория, който се е появил в един кратък отрязък, но е оставил най-същественото в моя живот - син, мисля че няма да има продължение. Приемам го, че някъде и някога съм постапила гадно и съм изоставила мъж и деца и затова в този си живот - трябва да понеса това наказание. Всъщност беше и най-големия ми страх.