Здравей Гост

Пророчески сънища- вярвате ли в тях?

• 70 Отговора
  • 21587 Прегледи
*

malina

Re:Пророчески сънища- вярвате ли в тях?
« Отговор #40 -: Май 29, 2009, 10:30:07 pm »
Благодаря за препоръчаните книги, нежност . Ако имаш желание и в тази тема може да ги споделиш..  :)

« Отговор #41 -: Май 30, 2009, 12:09:10 am »
 Коя е Йорданка Николова- жена инвалид, която разговаря с Господ посредством писмото ченелинг. В началото се отнесох с пренебрежение при прелистването, но когато започнах да чета- свърших на един дъх. Много са темите, на чиито въпроси и се отговаря. Науката доказва с всеки изминал ден предреченото от нея. Засегнати са теми за древните, живели някога н тланта, за Ной и идването му в България, за създаването на живота, за исторически артефакти и места, някои от които вече са открити или им предстои такова. С няколко реда ми е трудно да спомена за всичко онова, което ме порази.
Книгите на В. Мегре са не само достоверни, но в Русия вече работят по проектите от тези книги, в България се издава вестник "Родово имение". Aнастасия е жена- отшелница, която живее сама в тайгата- Сибир, в пълна хармония с природата, черпи сили и енергия от животворната сила на сибирските кедри  . Тя дава интересно тълкуване на заобикалящата ни среда, на живота на хората от другия свят /визира нас/;доказва,че всяка болка има и билка, че няма неизлечими болести;как с помощта на засадено от нас растение- домат, ние сами можем да се излекуваме, получавайки космическа енергия; за силата и възможностите на чистата мисъл и т.н. Четете! Няма да съжалявате!!!

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #42 -: Юни 15, 2009, 08:45:42 pm »
Аххх тия нощи сънувах, че някой нещо краде от мен, и че сам си изгубила нещо-портмоне или чанта нещо такова. и днес получавам email от защитата на Paypal как някой се е опитвал или дори е успял да влезе в paypal account-a ми!!!та до сега променях пароли и тайни въпроси слагах... аххх много трябва да се пазя, вече ще имам едно на ум, предишният път като сънувах такива 3 съня, обраха на майка ми магазина! а сега пак нещо такова става, пак свързано с пари...и това ако не е било пророчески сън...

*

malina

« Отговор #43 -: Юли 03, 2009, 11:16:46 pm »
Ох, не знам дали тук е подходящото място, но все пак да си разкажа безумния сън от предната вечер: сънувах, че се целувам с някакво малолетно девойче ..  :o  :-X 
Два дни ме гложди мисълта да не би наистина да имам някакви хомосексуални и педофилски наклонности, изтласкани дълбоко в подсъзнанието.., та и не смеех да го разкажа на никого   :-X  Ми така де, инак от къде ше се вземе тоя сън?!  ???
И сега развръзката: тази вечер ме търси напористо племенницата ми / 13 годишна / и ми заявява, че е влюбена и по този повод да взема да и обясня по подробно за целувките..  :P   

*

Nebesna

« Отговор #44 -: Юли 05, 2009, 01:43:16 pm »
Хи-хи-хи! Това ме разби! ;D ;D ;D

« Отговор #45 -: Юли 15, 2009, 09:10:47 am »
Сънувала съм понякога сънища, които до някаква степен се сбъдват, но за съжаление само неприятни неща.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #46 -: Юли 16, 2009, 10:47:12 am »
Бих искала да попитам какво ознацава да сънуваш поцти всяка нощ починалата си преди 2 год. баба, която в съня ми все е около мен , но не ми говори?
А снощи сънувах, че  сме със мъжа ми на театър , излизам в антракта, оглеждам се в огледало и се виждам с огнено червена коса, но с черни корени. :-[
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Kaya

• 2893
« Отговор #47 -: Юли 16, 2009, 05:24:24 pm »
toroni, казват,че е добре да  я заговориш ти:)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #48 -: Юли 17, 2009, 11:20:51 am »
Аз постоянно и  говоря( не помня какво), но тя само мълчи. Явно иска нещо да ми каже, но не го казва.Ходих в църква; палих свещи, но така и не разбрах .

*

veshti4ka

« Отговор #49 -: Юли 17, 2009, 12:12:06 pm »
toroni, баща ми като почина преди 6,5 години в началото го сънувах рядко - седеше и ме гледаше строго... доста по-късно, когато започнах да разбирам някои духовни неща и през това време четях усърдно, започнах да не се стряскам от него... и така до миналата година когато просто се разхождах с него насън и си говорехме /не помня за какво обаче/... в началото на тази година се престраших за сефте да му задам някои въпроси, които ме вълнуваха, но отговорът му беше "Не ми е позволено да ти отговоря!" при което на мен ми увяхнаха китките... и три месеца след това той се появи отново в съня ми и веднага ми отговори на въпросите без да го питам повторно....  таааааааа мисълта ми е, че още не му е времето да си говорите явно - когато стане редно може и тя сама да те заговори  8)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #50 -: Юли 17, 2009, 12:28:17 pm »
Точно така е при мен- баба ми седи и ме гледа строго. Но тя почина преди 3 години, но  започнах да я сънувам в последните 2-3 месеца почти всяка нощ. А и винаги действието в съня ми се развива не у нас, а в старото ни жилище....Ще чакам търпеливо.

*

crazy_666_999

« Отговор #51 -: Юли 22, 2009, 01:34:49 am »
Хммм онази нощ сънувах костенурка,чиято вода беше цялата в пяна...В съня ми си помислих че ще умре,но изпитвах облекчение че не е моята...И на следващия ден се събуждам,отивам да си нахраня костенурката и мисля че е ясно какво видях :( :( :(

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #52 -: Септември 03, 2009, 04:30:21 pm »
Преди около 1 седмица бях сънувала, че мястото на което работя започва да гори. Като се събудих реших, че е невъзможно това да се случи. А след 1 седмица то наистина се запали и то умишлено. Слава богу нямаше поражения почти никакви!

« Отговор #53 -: Септември 06, 2009, 04:35:25 pm »
Не е важно какво точно сънуваш, защото картините могат да те объркат. Важно е какво чувство изпитваш, докато сънуваш и точно то трябва да ти даде насока за тълкуването.
Светът не е нищо друго, освен прожектиран феномен на индивидуалната душа

*

abroad

« Отговор #54 -: Септември 06, 2009, 04:52:40 pm »
.
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 04:20:29 am от abroad »

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #55 -: Септември 12, 2009, 07:48:47 pm »
Няколко дни преди да напусна работа сънувах как съм заобиколена от 6 кучета,които ме лаят и се спускат към мен без да ме хапят. Чудех се какво ли значи това?!? После разбрах- шефа ми за н-ти път беше ядосан, мой колега нарочно слагаше подводни камъни по пътя ми макар че аз ги преодолявах. Но явно кучетата са символизирали мои врагове, така поне навързах нещата!

« Отговор #56 -: Септември 27, 2009, 11:43:44 pm »
Кучето е символ на приятелството. Цвета на козината отговаря на косата на хората. Тези хора са мними твои приятелчета, които деистват на принципа "... само при  нужда се познаваме!" Те се чустват застрашени от присъствието ти и се опитват да те отстранят от пътя си по всевъзможни начини. Ако не съм закъсняла, съвета ми е : пази си гърба!

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #57 -: Септември 29, 2009, 11:20:16 am »
Благодаря ти, нежност. Имаш право, наистина така беше!

« Отговор #58 -: Октомври 14, 2009, 12:05:07 am »
Всеки има такива сънища, но понякога има периоди от години, в които не се проявават - пак зависи от психическото състояние. Аз сама за себе си си давам сметка, че когато ми е било адски тежко и заради разни неща съм губила себе си, не съм имала такива сънища. Но пък те се появяват точно когато трябва - съзнавайки или не. Така последният ми такъв сън беше преди 6 месеца - нощта, предхождаща деня, в който се разделих с моя приятел. Беше ми адски тежко, но още незнаех, че ще се разделим и така ще станат нещата. Чак вечерта като мина гадния ден се сетих за този сън. Странна работа - замислих се дали подсъзнателно съм действала или съм знаела, понеже аз предизвиках разговора, въпреки че не исках раздялата, просто изрекох думите, защото ме предизвика.

*

Uran

• 6041
« Отговор #59 -: Октомври 14, 2009, 09:14:27 am »
Всеки има такива сънища, но понякога има периоди от години, в които не се проявават - пак зависи от психическото състояние. Аз сама за себе си си давам сметка, че когато ми е било адски тежко и заради разни неща съм губила себе си, не съм имала такива сънища. Но пък те се появяват точно когато трябва - съзнавайки или не. Така последният ми такъв сън беше преди 6 месеца - нощта, предхождаща деня, в който се разделих с моя приятел. Беше ми адски тежко, но още незнаех, че ще се разделим и така ще станат нещата. Чак вечерта като мина гадния ден се сетих за този сън. Странна работа - замислих се дали подсъзнателно съм действала или съм знаела, понеже аз предизвиках разговора, въпреки че не исках раздялата, просто изрекох думите, защото ме предизвика.
Само от едни думи няма как една връзка да бъде прекатена ако тя е смислена, изпълнена с взаимни чувства, изобщо- истинска.
Просто сте искала да се освободите от човека до вас, както и той предполагам, иначе би направил нещо, за да поправи нещата.