Здравей Гост

Ко шъ стани на изборите?

• 370 Отговора
  • 51653 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Ко шъ стани на изборите?
« Отговор #40 -: Юни 05, 2009, 10:20:19 am »
/привлечените от астрологията са в перманентна Уранова опозиция/

Най-накрая някой да се сети да го каже  ;D 8) :)

*

AH

• 2201
« Отговор #41 -: Юни 05, 2009, 05:42:10 pm »
И какво все пак излиза от тая карта, освен че комунистите са тук, а комунизмът- в необозримото бъдеще:)
1. Народ и управляващи ще са двата полюса /опозицията Слънце- Луна/
2. Управляващите ще получат някаква илюзорна/но достатъчна/ подкрепа от пари на ЕС и акцизи/тригон на Юпитер и Нептун към Слънце/
3. Парите няма да стигат ни на управляващи, ни на народа/ квадратите на Сатурн/
4. Парите от някаква икономика ще са по-скоро проблем на управляващите, отколкото помощ/квадрат на Уран към Слънце/
5. Парите на мафията ще се насочат към чужбина за оръжия и удоволствия/тригон на Плутон към Марс и Венера в 9-ти дом/

Много цинична интерпретация. Но вероятно подходяща за общество, което  е  в състояние да избира управляващи срещу 3 кокошки..........
Елементарна препоръка за идните година-две – Сатурн както сочи проблема, така и възможност за преодоляването му- мъдро и икономично харчене на пари. И народа и управляващите- особено последните, защото тях ги аспектира и Нептун, а той лесно праща в облаците.

Въпросът е какво правят индивидите с етика, несъответстваща на морала на обществото........Сменят обществото, щом са все още малко, за да го променят. Или се затварят в малки, изолирани общества, с морал, различен от общоприетия.

И има ли все пак някакво решение според тая карта и според подобна интерпретация /защото лесно можем да направим и розова интерпретация, но ще е далеко от действителността/...........
Може би ако интерпретираме по по-различен начин тригонът между Плутон и Марс и Венера, както и ако погледнем секстила между Меркурий и Уран. Предприемчивите и младите хора, които сега са в чужбина, ще се върнат към корените си, а съвсем младите хора, които сега растат все още тук, ще бъдат възпитани с вкус към промените. Това закономерно ще доведе до промяна на морала в обществото.........
А това се очертава да се случи към ония 2012-2014, стига да не се случат по-важни неща по същото време:)

*

veshti4ka

« Отговор #42 -: Юни 05, 2009, 05:55:19 pm »
на изборите ще стане това, което е ставало винаги - разни смешни марионетки ще бъдат изложени на показ за гласуване, а другите дето дърпат конците ще са както винаги в сянка, за да могат по всяко време да си измият ръцете с онези на светло. мразя политиката и винаги съм я мразила, защото е е гнусно нещо...
ама пък ето ви един виц дето мноо хубаво обяснява що е то политика  ;)

Едно момче попитало баща си:
- Тате какво е политика.
Бащата му отвърнал:
- Виж сега тате, аз нося парите в къщи, значи аз съм правителството. Майка ти казва какво да правим с парите, значи тя е ръковотството. Прислужницата изпълнява задачите на майка ти, значи тя е работническата класа. Ти си този, за който отиват парите, значи ти си народът, а малкото ти братче е бъдещето.
Една нощ момчето вижда, че баща му го няма. Става и вижда, че братчето му си е напълнило памперса и отива в спалнята на родителите си да събуди майка си да го преоблече, но  вижда прислужницата да спи с баща му.
На сутринта той казва на баща си:
- Тате, разбрах какво е политика! Докато правителството се е*ава с работническата класа, ръководството спи, на народа никой не му обръща внимание, а бъдещето е осрано отвсякъде.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #43 -: Юни 05, 2009, 09:25:37 pm »
Бе що се пак гледате картата на тия избори? Кой в европейския парламент, кой не, вълци го яли.
То е важно кой е тук, там което и нашенско говедо да отиде, ония ще му свият сърмите, ам ние тук?

А какво става с хората с различна етика - много просто...ама го прозрех за десетилетия.
Не можеш да промениш реалността, можеш да промениш себе си и тогава реалността се променя. В смисъл вълните те понасят в съответствие с новото ти тегло и те пренасят на други въздушни течения.
Преди няколко години се усетих, че земята е едно оромно училище, това и е ролята, това и е работата. Да променяш реалността на земята е все едно да източваш басейн, щото хората плуват в него и може да се удавят. Ми то това е работата на басейна - да е пълен с вода.
Та - като ти писне и се научиш да плуваш, излизаш по естествен начин.

Вселената представлява съвкупност от въздушни течения, едно насам, едно натам. А ти се носиш из тях като листо на вятъра - също толкова безпомощно.
Ако овладееш обаче умението да изхвърляш нечистотиите си и да олекваш, променяш въздушното течение и те поема друго.
Ма да клепаш уши в едно течение и да правиш опити да го промениш-ми къде е смисълът, като 2 крачки по-нагоре има къде къде по-слънчево такова, само протегни ръка и прескочи.

« Отговор #44 -: Юни 06, 2009, 08:56:02 am »
... нашата осигурителна система е солидарна и след 20-30 години ще трябва да разчитам на ромските чеда за собствената си пенсия. Ще плащаме за егоизма си да имаме малко деца с мизерни пенсии.
няма воля от управляващите да въведат поименното пенсионно осигуряване, дори и да починеш преди да си взел и лев пенсия, твоите наследници я наследяват, а сега всичко остава в една яма и отива незнаино къде,  >:( както е при " доброволно задължителното" второ и там са едни пирамиди
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Юни 06, 2009, 06:42:57 pm »
Абе, колеги, на вас обажда ли ви се Сергей Станишев?  ;D
Майка ми като каза, че се обаждат и пускат предизборната му реч на запис, не повярвах.
Сега пак имаше позвъняване и ми даде слушалката на мене. Първоначално не зацепих и викам "ало", след това последва една сочна *** (пиу пиу). Шъ мъ глобят ли?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #46 -: Юни 06, 2009, 06:45:45 pm »
Майка ми като каза, че се обаждат и пускат предизборната му реч на запис, не повярвах.
Сега пак имаше позвъняване и ми даде слушалката на мене. Първоначално не зацепих и викам "ало", след това последва една сочна *** (пиу пиу). Шъ мъ глобят ли?  :-[

;D ;D ;D Е, още не съм се чул с него ,но с гаранция ще ........на на на на на  .... . Сещай се  ;)

« Отговор #47 -: Юни 06, 2009, 07:19:08 pm »

по време на глобална криза е препоръчително всеки да се завърне по родните си места, безвъзвратно....

*

Uran

• 6041
« Отговор #48 -: Юни 06, 2009, 07:46:58 pm »

Преди 10 мин. ми се обади. ;D
Подкарал е под ред телефонния указател независимо от ЕГН-то на собственика на поста.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #49 -: Юни 06, 2009, 08:10:25 pm »
От четвъртък насам - няколко пъти. Заедно с Калфин. И на тва му викат (анти)агитация?  :D
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Юни 06, 2009, 08:12:26 pm »
Времето на щастливите пенсионери в ленени дрехи по топли дестинации отмина.

Нас това не вярвам да ни очаква някога, ако изобщо успеем да се пенсионираме като му дойде времето...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #52 -: Юни 06, 2009, 08:35:58 pm »
В Германия пенсионната възраст всяка година се увеличава с 2 месеца. Така след 30 години жените ще се пенсионират на 65 години. Това е тенденция в в цяла Европа, защото населението е застаряващо. Спомням си преди 4-5 години гледах в новините, че по доклад на "Филип Морис" /това е производителя на Малборо/ изготвен за чешкото правителство се казваше, че държавата има интерес в това населението да измира преди песнионна възраст, защото така натрупания пенсионен фонд се усвоява от държавата. Бунтарския наивитет е много чаровен, но циничността на компаниите и държавата не са локално явление.

Препоръчвам на всички да гледат "Thank you for smoking".
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #53 -: Юни 06, 2009, 09:47:12 pm »
По БТВ даваха Николета - миналогодишната участничка в "Ясновидци" и едно момче, май Роберто и те предсказваха кой ще победи. Момчето каза, че вижда тройна коалиция, като в едната партия ще има много жени. Но не чух какво каза Николета. Вие чухте ли? Кажете какво предсказа Николета.

*

kaily

• 5145
« Отговор #54 -: Юни 06, 2009, 09:59:55 pm »
Първоначално не зацепих и викам "ало", след това последва една сочна *** (пиу пиу). Шъ мъ глобят ли?  :-[
;D

*

aiia

« Отговор #55 -: Юни 07, 2009, 12:57:15 am »
Нищо няма да стане на изборите.
Стари курви в нов бардак, туй то. Пак ще си перат кючеците, а народа ще гладува.
Неспасяемо е положението. Плутон яко трябва да ги разтресе там тъпотатите.

« Отговор #56 -: Юни 07, 2009, 06:30:45 am »
кой иска да играе ролята на плутон ::)

*

kaily

• 5145
« Отговор #57 -: Юни 07, 2009, 11:58:28 am »
Гласувах -за Андрей Ковачки, зелените, бюлетина № 12.

А вие защо още не?!?  >:( :P

« Отговор #58 -: Юни 07, 2009, 12:26:47 pm »
той какво бъдеще обещава да защитава за България в Европарламента? ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #59 -: Юни 07, 2009, 12:33:57 pm »
Те непрекъснато се разправят с Рила, и всички там екологични инициативи.
Заради техните жалби изобщо се прави нещо в България. С две думи де е направено изобщо относно екологията и опазването на природата - е благодарение на тях.
В Евр. парламент просто ще им е по-лесно да си пускат жалбите и следят, щото сега парите не им стигат.