Здравей Гост

Ко шъ стани на изборите?

• 370 Отговора
  • 51710 Прегледи
*

AH

• 2201
Re:Ко шъ стани на изборите?
« Отговор #60 -: Юни 07, 2009, 12:51:10 pm »
Гласувах -за Андрей Ковачки, зелените, бюлетина № 12.

А вие защо още не?!?  >:( :P

това ли е оная зелена европейска партия?
Аз тъкмо се чудех как да гласувам срещу прекаленото присъствие на една определена партия и това е добро решение:)

*

Nebesna

« Отговор #61 -: Юни 07, 2009, 01:08:29 pm »
Гласувах -за Андрей Ковачки, зелените, бюлетина № 12.

А вие защо още не?!?  >:( :P

Моя позната е в групата на "Зелените" - Наталия Димитрова. Млади и инициативни хора са. Имат опит в управлението на екологични проекти с европейски пари.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #62 -: Юни 07, 2009, 01:22:55 pm »
Ми тя щерка ми ме нави. И вика, че всички млади били с екологични уклони и щели да гласуват за тях.
Въпреки че като гледам резултатите от гласуването досега, свет ми се вие.
Доган 16%.  :o

« Отговор #63 -: Юни 07, 2009, 01:32:51 pm »
16% ама от колко процента общо гласували
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #64 -: Юни 07, 2009, 01:47:41 pm »
А ми така ни се пада! Пак турците и циганите ще определят лицето ни в Европа и ще се правят на дискриминирани. Щото повечето, не че нямат отношение относно гласуването, а просто ги мързи да си дигнат гъза да гласуват.

По принцип зелените партии са ляво ориентирани и аз тези дни си мислех, че в БГ наистина няма алтернатива на БСП в лявото пространство. Така, че те са интересна алтернатива, но не мога да назова и едно име от такава партия. Камо ли да знам за к'во се борят.

Също така си мисля, че Догановите ще бъдат с повече от изненадващи резултати, защото те гласуват по един и същи начин всеки път и ако хората не се стегнат да гласуват днес, ДПС току-виж отидат с 4 депутата в еропейския парламент. Да се надяваме, че посоченият процент до края на деня ще пада, защото електората на ДПС дружно грасува до обяд. Но няма да падне под 10%
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #65 -: Юни 07, 2009, 01:47:49 pm »
Общият интерес на букинистите към 14.00 часа е 26 пункта.
Цената на отделните заглавия към този час е:

"Генералът в своя лабиринт" - на Габриел Гарсия Маркес – продава се за 26,8 лева;

"Защото сме социалисти" - на Сергей Станишев – продава се за 20,7 лева;

"Приказки от 1001 нощ" – продава се за 12 лева;

"Моята Борба" - на Адолф Хитлер – продава се за 11,7 лева;

"Текила и синьо алиби" - на Пол Ливайн – продава се за 7,2 лева;

„Приказка за цар Салтан” – продава се за 7 лева;

"Децата на новото време” - Мег Блекбърн Лоузи – продава се за 5,8 лева;

„Заветът на Яне и Гоце” – продава се за 5,3 лева;

"Напред, човечество" - на Любен Дилов-баща – продава се за 2,6 лева;

*

kaily

• 5145
« Отговор #66 -: Юли 04, 2009, 03:50:42 pm »
Ам сега?

За вас майтап, ма аз още не знам за кого да гласувам.  :-[

*

Skarlet

« Отговор #67 -: Юли 04, 2009, 03:54:38 pm »
Ам сега?

За вас майтап, ма аз още не знам за кого да гласувам.  :-[

Иди гласувай за Ахмед.  ;D Мое ли да не знаеш още за кого да гласуваш,бееее?

« Отговор #68 -: Юли 04, 2009, 04:34:18 pm »

*

Skarlet

« Отговор #69 -: Юли 04, 2009, 04:37:01 pm »

Хахахаха, ти ме развесели.От къде го изкопа тоя сладур? Да му изям зъбките!  ;D Ми да,като не отидем да гласуваме,ще ни употребят гласа.Да не мислите,че не го правят?

*

kaily

• 5145
« Отговор #70 -: Юли 04, 2009, 07:45:02 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=DPcJqVNaWw8

Избори 2009 Posle ebenje nema kaenje

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Юли 04, 2009, 09:30:52 pm »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #72 -: Юли 04, 2009, 11:11:48 pm »
И на мен утре,въобще не ми се занимава с глупости,като гласуване за хора,които до вчера бяха към една политическа сила,а днес са към друга.Как въобще не се срамуват!За толкова много години нищо съществено не направиха за този народ,а се чува,че след изборите ще става още по-зле.Искам-не искам ще гласувам,защото не желая да оставя Доган да ни управлява съвсем явно и тотално да изтървем края на всичко. >:(

*

malina

« Отговор #73 -: Юли 05, 2009, 09:14:40 am »
Близо половината от изборните секции зад граница са в Турция

Близо половината от изборните секции зад граница ще бъдат разкрити в съседна Турция. Външно министерство ще предложи на ЦИК да бъдат разкрити общо 252 избирателни секции в 62 държавни. От тях 123 секции ще бъдат в югоизточната ни съседка. За изборите на 5 юли ще бъдат разкрити 15 избирателните секции в Испания, по 6 секции в Германия и в Кипър, по 5 в Англия и в САЩ. Секции ще бъдат отворени и в Австралия, Тайланд, Тунис, Нигерия, Египет, Китай, Япония и други...

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=153436&srcpos=2

Аз единствено и само поради тази причина излязох да гласувам. Това ми се случва за първи път ..  :-[

*

malina

« Отговор #74 -: Юли 05, 2009, 09:33:13 am »

Да организираме най-масовото рекордно гласуване в исторята на България

Явно е, че врагът ни прави всичко възможно, за да не гласуваме! Как ще отговорим ние на този пореден удар? Защо не с организиране на най-масовото РЕКОРДНО ГЛАСУВАНЕ на демократрични парламентарни избори в историята на България, а защо не и в ЕС. Ако постигнем такава РЕВОЛЮЦИОННА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ, МОЖЕМ да ги затрием в историята всичките от тройната мафия. Ще ударим тежко бюджета за купуване на гласове. Можем да променим хода на историята!
ЦЕЛТА на участниците в тази група е да мобилизираме възможно най-много българи за изборите и да занижим процента на купените гласове. ЦЕЛТА е да не позволяваме повече нашите български народни представители и бъдещето ни да бъдат определяни от хора продаващи гласа си и бъдещето ни, било то от малцинствата или не, поробени от цигански барони, турски или български мафиоти и феодали.
ЗА ДА УСПЕЕМ, в оставащите седмици трябва всеки да се раздаде за каузата във форумите, предаванията, фейс бук, яху, гугъл и други групи, скайп листи и т.н., така че призивът на нашата група да достигне възможно най-много почтени граждани до 5 ЮЛИ!
Нека всеки един родолюбив отговорен българин се включи в тази масова инициатива. Нека да ги изненадаме, да ги ударим здраво, както никога до сега. После сме на морето и ще отпразнуваме края на тройната мафия.. на морето .. на това море, което е останало от строежи и заменки..

http://www.facebook.com/group.php?gid=104764678072&ref=mf

Сори за агитацията, ама изключителните обстоятелства го изискват ..  >:(

*

kaily

• 5145
« Отговор #75 -: Юли 05, 2009, 09:53:42 am »
Ина комшийка снощи доде да ме пита къде се гласува. Оказва се, че досега не е гласувала, ама сега и тя се е нахъскала.

Лично аз чакам да поизлязат първите резултати, за да се ориентирам. Ама с едно такова нетърпение ги чакам.

*

kaily

• 5145
« Отговор #76 -: Юли 05, 2009, 10:02:56 am »
Mediapool следи рейтингите на безалкохолни коктейли
5 Юли 2009

Заради забраната за продажба на алкохол и тази неделя Mediapool следи рейтингите на най-търсените безалкохолни коктейли.

Заведенията в страната са се снабдили с достатъчни количества от свежи продукти за разнообразни напитки. До 9 часа търсенето изглежда така:

- Коктейл "Генерал" – минерална вода от Банкя, сок от бъз, сок от червени боровинки – 32.8 %;

- Коктейл "Московска зора" – квас, кефир, сок от клюква – 19.5 %;

- Коктейл "Отсам Босфора" – айрян, анасон, студено турско кафе – 18.1 %;

- Коктейл "Болен не лекува” – лимонада, боза, чешмяна вода – 8.8 %;

- Коктейл "Синя лагуна" – сок от синя боровинка, сок от синя слива, сок от моркови – 5.9 %;

- Коктейл "Спри алкохола" ("Димяща мента") – горещ чай мента с лед – 5.2 %;

- Коктейл "Царски" – по тайна рецепта – 1.8 %;

- Коктейл "Енергичен вожд" – кисело мляко с нова енергийна напитка – 5.5 %;

- Други коктейли – 2.3 %.

Наблюдателите отбелязват, че традиционно любителите на "Отсам Босфора" са по-ранобудни и в ранните часове на деня са по-нетърпеливи.

Тази неделя като отделни напитки се поръчват и някои от основните съставки на коктейлите. Обобщено засега те се харчат така:

- Минерална вода от Банкя – 30.6 %;

- Квас от Москва – 20.8 %;

- Айрян – 17.4 %;

- Лимонада – 8.3 %;

- Сок от синя боровинка – 6.4 %;

- Чай мента – 4.1 %;

- Неизвестна (по царски) – 2.9 %;

- Енергийна напитка – 6.6 %;

- Други – 3.1 %.

« Отговор #77 -: Юли 05, 2009, 10:18:45 am »
Аз задължително днес ще гласувам. Каквото и да стане правителство от този вот няма да има или ще го има за много кратко време. После Кайличке да не кажеш, че не съм казала предварително  :P  :P  :P

*

Nebesna

« Отговор #78 -: Юли 05, 2009, 11:26:44 am »
И аз ще гласувам, и моите  познати всичките ще гласуват. Даже ме е яд, че не бях по-активна в агитацията....трябва да се събуди този народ. Апатията не може да предложи решение на проблемите ни. Държавата отдавна трябваше да се намеси, за да събуди заспалата активност - с клипове, с реклами, пък макар и в хумористичен стил (като снимката по-горе). Ей, така, с хумор - тънко, тънко, понеже хората не обичат да им казват какво да правят. Щото, ако направят гласуването задължително, аз напук пък няма да отида....да видя какво ще ми направят (Водолей).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #79 -: Юли 05, 2009, 11:59:48 am »
Заради забраната за продажба на алкохол и тази неделя Mediapool следи рейтингите на най-търсените безалкохолни коктейли.

На който му се пие, ще се запаси предварително с алкохол и ще си го пие вкъщи. Тъй че гаранция нЕма, че ще се гласува на трезва глава. А пък и дали гласуваш на свежа глава или след алкохолна вечер, според мен не променя нищо. За който и да гласуваш, все същите крадци ще ни управляват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.