Здравей Гост

Ко шъ стани на изборите?

• 370 Отговора
  • 51494 Прегледи
*

Nebesna

Re:Ко шъ стани на изборите?
« Отговор #160 -: Юли 05, 2009, 08:01:43 pm »
Май Галев от братята Галеви щял да влезе и да получи имунитет.  ;)

Не влиза. Спечелил е мажоритарния кандидат на ГЕРБ.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #161 -: Юли 05, 2009, 08:04:17 pm »
пу пу пу, и галев да не влезне и

ПЛУТОН В КОЗИРОГ В ДЕЙСТВИЕ

;D >:( ;D >:( ;D >:( 8) :P ;D

*

malina

« Отговор #162 -: Юли 05, 2009, 08:11:21 pm »
Искам да благодаря на всички, които си направиха труда да гласуват! Аз лично съм много доволна от резултатите!   :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #163 -: Юли 05, 2009, 08:12:03 pm »
По спомените на майка ми, по времето на Жан Виденов едно кафе е струвало 500 лева, а заплатата е била няколко пъти по-ниска от цената на кафето.

След Жан Виденов дойде Костов и нека тези от вас, които си спомнят да кажат какви са били цените и заплатите преди и след Иван Костов - преди и след кризата, а не само да се поддават на пропагандата по телевизията, която се правеше дълги години от някои хора.

Е?

Жанвиденовото време и голямата криза в края на 1996, когато бяхме пред граждански размирици, си спомням много добре. Спомням си и как беше по времето на Костов. Затова дотук се въздържах от коментари.

Спомням си как левът рязко се обезцени. При заплата 2-3 хил. лв., което се равнява на сегашните 200-300, един турски сапун на пазара струваше 500 лв. Курсът на долара скочи до безумните 2000-3000 лв. за един долар, ако не ме лъже паметта. Тоест хората бачкаха като луди за няколко долара заплата.
Народът изпадна в паника, юрнаха се като невидели да изкупуват олио, захар и хранителни стоки от първа необходимост. Сещам се, че ме гледаха като застреляни, когато споделих с присъщия ми шеговит тон, че майка ми е хукнала да купува копринени ризки в момент на най-голямата девалвация на лева. Признавам, винаги е била леко ексцентрична.  :-[
После махнаха нулите, въведоха валутен борд и така успяха да "закърпят" положението. Но преди това да се случи, напрежението беше ескалирало, направо щяха да съборят парламента.

Спомням си, че в края на 90-те все още можеше да се оцелее със 100 долара заплата. А сега!? Всеки се вайка, тюхка се и гледа в чуждата паничка.  :-\

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #164 -: Юли 05, 2009, 08:12:54 pm »
Кой го каза, Хело? Хайде цитирай! Аз цяла вечер гледам телевизия и такова нещо не чух. Напротив. Не обичам така да се говори: "Май това, май онова....май". Посочи източника.

*

Nebesna

« Отговор #165 -: Юли 05, 2009, 08:15:34 pm »

Спомням си, че в края на 90-те все още можеше да се оцелее със 100 долара заплата. А сега!? Всеки се вайка, тюхка се и гледа в чуждата паничка.  :-\

Е-ееееее! Костов наложи валутния борд, най-разумното нещо, което направи. Ама то нямаше и друга алтернатива, след като червените съсипаха държавата.

*

Helo

« Отговор #166 -: Юли 05, 2009, 08:16:29 pm »
Кой го каза, Хело? Хайде цитирай! Аз цяла вечер гледам телевизия и такова нещо не чух. Напротив. Не обичам така да се говори: "Май това, май онова....май". Посочи източника.

За Галев ли? Не си спомням вече. Гледах го по телевизията. Почакайте и ще видим дали Галев ще влезе. Може да не съм разбрала.

*

Nebesna

« Отговор #167 -: Юли 05, 2009, 08:20:26 pm »

За Галев ли? Не си спомням вече. Гледах го по телевизията. Почакайте и ще видим дали Галев ще влезе. Може да не съм разбрала.

Не влиза, нали ти казах и аз гледах репортажа от Дупница. Всички мажоритарни кандидати в страната са от ГЕРБ и ДПС.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #168 -: Юли 05, 2009, 08:28:10 pm »
Никога няма да забравя,когато в университета разглеждахме кризата по времето на Жан Виденов,един от най-добрите финансисти в България го нарече глупаво,наивно момче.
Виденов е един от най-големите виновници за тежкото икономическо положение в страната ни.

*

malina

« Отговор #169 -: Юли 05, 2009, 08:37:54 pm »

*

Asol

• 4140
« Отговор #170 -: Юли 05, 2009, 08:56:42 pm »
...работи се коректно сайта  ;) фото манипулация май ...май имаше и друг начин горе да се вижда името на сайта, а отдолу да ги пише тези неща 8)
Ама Сашка Васева обра точките  ;D

« Отговор #171 -: Юли 05, 2009, 08:57:49 pm »
Сега за съдбата на бъдещото правителство кое трябва да следим - кога ще го обявят или кога ще положат клетва?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #172 -: Юли 05, 2009, 09:02:50 pm »
Сега за съдбата на бъдещото правителство кое трябва да следим - кога ще го обявят или кога ще положат клетва?

Интересен въпрос!Трябва да разгледаме картата.
Много ми се иска този път новия парламент да мисли и да промени доста неща за хората в България.

*

malina

« Отговор #173 -: Юли 05, 2009, 09:06:58 pm »
...работи се коректно сайта  ;) фото манипулация май ...май имаше и друг начин горе да се вижда името на сайта, а отдолу да ги пише тези неща 8)

Всъщност това се е случило на 01.07.09 около 00.00 часа.

http://dnes.dir.bg/2009/07/02/news4704708.html

« Отговор #174 -: Юли 05, 2009, 09:07:30 pm »
Ох, Мия, това няма да стане докато съществува това нещо ДПС. Дори и извън управлението те са вътре. Това, че не са в правителството нище не значи. Ще ни шантажират при всички следващи избори. Хората в БГ вече на много места не говорят български език. Шамии и путури - не вярвам какво виждам по Тв.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #175 -: Юли 05, 2009, 09:11:11 pm »
Абе има голяма промяна днес.
Махна се ДПС от цицките и това даже е предостатъчно.
Махна се тройната коалиция, дедо да си фаща влака и да си прибере сичките юпита.
Народът се активизира и само това даже е достатъчно.
На власт ще дойде човек, който така и така е висял във властта и едно съм му признала - него властта не го промени.
На фона на картинката в България това е повече от геройство.

*

Nebesna

« Отговор #176 -: Юли 05, 2009, 09:17:11 pm »

Чекай сега, Бойко първо ще пусне хората да се повеселят,
пък утре, вдругиден ще покани политическите партии на разговори.
Ей, такъв началник искам - хем работа, хем заслужена веселба.

Между другото, Бойко спомена, че посвещавал победата на дядо си, който
бил убит на 9 септември. Искал да детронира червените.
Доста силна мотивация е това.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #177 -: Юли 05, 2009, 09:17:42 pm »
На мен ми хареса,че Доганчо за пръв път каза,че не е оптимист.Остана и да е-с Бат'Бойко! ;D
А Данчо Ментата/Йордан Цонев/къде па го осени тази мисъл,че ще гласуваме за него,или защото е от Бургас?!Та ние не можем да го гледаме!Остана да гласуваме за ДПС,заради него-КАК ПЪК НЕ!Що за безумие въобще!Много нервничък ми се видя и той... :P ;D

*

Helo

« Отговор #178 -: Юли 05, 2009, 09:20:10 pm »
едно съм му признала - него властта не го промени.
На фона на картинката в България това е повече от геройство.

Чакай! Има време!

Той и Симеон разправяше разни неща и за него гласуваха като луди, а какво...

.... Я! Небесна вече е лилава.  ;D  ::)  :P Сигурно заради 2000-ният пост.  ;D  ;D

*

malina

« Отговор #179 -: Юли 05, 2009, 09:28:27 pm »
На мен ми хареса изказването на Сидеров: 'Готов съм да разговарям с всички, разбира се не и с ДПС'  ..  ;D ;D ;D

.... Я! Небесна вече е лилава.  

???  Аз защо не го виждам лилавото., нещо май са ми гръмнали цветовете  ..

edit: Ааа., видях ..    Може цвета да идва от седмата и чакра ..   :)