Здравей Гост

Ко шъ стани на изборите?

• 370 Отговора
  • 51523 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Ко шъ стани на изборите?
« Отговор #240 -: Юли 06, 2009, 11:51:09 am »
Миа, избрах този аватар защото визуално прилича на мен ... ;)преди 20 години. :) :)
Извинявай, ако си се почувствала "изнудена" (от мен) да го смениш. :)

Между другото и аз по същата причина си го сложих,защото мисля,че малко прилича и на мен. ;D
Спокойно,не съм се почувствала изнудена,просто така е редно-ти първа си го беше качила. ;D
Тази сега моята,много не я харесвам,ама карай... ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #241 -: Юли 06, 2009, 11:52:36 am »
И на мен веднага ми мина през ума,че Девата като асцендент е доста несигурна,но все пак управител на Дева е Меркурий и с предложения от Док час,този Меркурий е в 10 дом- в Рак. А Рак е кардинален знак,нищо че някои го подценяват.А и така Слънцето му е близо до МЦ откъм 9 дом.Знаем,че той е бил и преподавател на офицери във ВИПОНД и има докторска дисертация.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #242 -: Юли 06, 2009, 12:01:39 pm »
имам само една чуденка, толкова много близнаци съм наблюдавала и са ми от най- неприятните, винаги хлъзгаво се измъкват, оставяйки някой да им свърши работата и да поеме отговорността, а ако се справи, те после обират лаврите..защо ББ е толкова различен като поведение, това някаква маска ли е, която все някога ще падне, или е истински, но поведението му се дължи на нещо друго??ще ми се да вярвам, че няма да се разочароваме и от него :))

Бойко Борисов освен,че е Близнак,има и силно присъствие на Лъв.Тепърва ще определим и Асцендентът му.За даден човек не може да се съди само по слънчевия му знак,а влияние оказват всички планети в хороскопа му и това какви аспекти сключват помежду си.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #243 -: Юли 06, 2009, 12:11:41 pm »
иначе близнаците си ги влече или полицейщината, или престъпността, това е клише, но прекалено много съм виждала как се издигат, заради това, че някой друг им върши работата и много обичат да разследват всичко, като полицаи, това чувство за власт ги опиянява..
а той изглежда готин и то не само за жените, а някак е като 'бащица', не е ли това от сатурн в козирог, ако е в 17.08..
ако говоря явни глупости, моля, не ми се смей :)

Извинявай,но не съм съгласна с това,което говориш за Близнаците.От всяка зодия има хора,които ги влекат какви ли не неща и са далеч по-крайни в постъпките си...

« Отговор #244 -: Юли 06, 2009, 12:11:55 pm »
Aз също гадая часа му на раждане ,затова залагах нещаа ,които да намекват промяна при него . Освен споменатите от Скарлет неща, ето и карта за часа ,който предполагам + транзит

Упр. на АСЦ в 10 д , Венера +Марс +Уран в 11д и в Лъв ,ДСЦ в Риби Луна  в 12дом .

*

Helo

« Отговор #245 -: Юли 06, 2009, 12:13:59 pm »
Има ли асоциация на астролозите в България, че да вземе дружно да изпрати едно писмо до Бойко Борисов или неговите хора и да кажат, че искат да знаят в колко часа е роден, за да му направят хороскоп?  ;D

Или пишете на майка му и я питайте в колко часа е роден.  ::)

Алена сигурно знае!  ;)  ;D Ако някой окрие имейл адреса й може да и пишете да я питате.
« Последна редакция: Юли 06, 2009, 12:18:47 pm от Helo »

« Отговор #246 -: Юли 06, 2009, 12:18:56 pm »
Но пък при мен Упр. На ДСЦ е във втори дом , а Луната му е в 12 .

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #247 -: Юли 06, 2009, 12:23:28 pm »
В сайта на Скарлет има астропортрет на Бойко Борисов .
http://skarleta.files.wordpress.com/2008/09/d0b1d0bed0b9d0bad0be-d0b1d0bed180d0b8d181d0bed0b2.png

*

Uran

• 6041
« Отговор #248 -: Юли 06, 2009, 12:27:00 pm »
Десц в Риби се връзва със семейния му статус.
Слънце и Меркурий на МЦ- желанито за медийна изява.

*

malina

« Отговор #249 -: Юли 06, 2009, 12:28:00 pm »

Кога го е имало това "балониране", че така и не разбрах? Може би имаш предвид бюджетната сфера?
Знаете ли, че във Варна висшисти и квалифицирани офис кадри са на заплати по 400-450 лв.?

И аз нещо съм го пропуснала това 'балониране'..  ???  Бе миналата година кандидатствах за позиция към една от структурите към Министерство на околната среда и водите. Е заплатата за експерт беше, и в момента е 290 лв ..  ;)    

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #250 -: Юли 06, 2009, 12:29:07 pm »
Само картинката се вижда. ??? Нещо май съм объркала с копирането на връзката.  Така де , който го интересува може да погледне и там.

« Отговор #251 -: Юли 06, 2009, 12:34:28 pm »
Десц в Риби се връзва със семейния му статус.
Слънце и Меркурий на МЦ- желанито за медийна изява.
Освен това и положението на Марс и Венера и Уран в Лъв и 11 дом.  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #252 -: Юли 06, 2009, 12:36:35 pm »
http://www.karieri.bg/show/?storyid=312701
 Тази разлика държавен- частен сектор и то при положение, че държавния сектор в БГ все още е по-голям ( във връзка с раб. сила), НЕ Е здравословна.
А тези 290 лв най- вероятно са "мюре" ;).

« Отговор #253 -: Юли 06, 2009, 12:46:35 pm »
нептун във втори дом не е добре, значи че е илюзия това, което казва, че ще озапти еврофондовете  :P
но луна в 12 ти е сигурен знак, защото май не му върви с жените..

аз все пак ще изчакам да видя дали ще намерите точен час, бих го питала директно, ако имах достъп до него, познавам една млада журналистка, която го беше впечатлила, той се държи доста освободено с младите, хубави журналистки, които явно го харесват политически, ако познавате някоя такава я пратете да го пита  ;D
И аз ще изчакам да видя точния час  ;D. Не познавам млада журналистка ,но познавам негови работници .

*

Skarlet

« Отговор #254 -: Юли 06, 2009, 01:01:55 pm »

Честно да ти кажа,някак като се заглеждам отново в картата с час 17,08 има добри попадения- дъщеря му учи и живее в Америка и живее с майка си.Управител на 5 дом е Марс,а на 7 дом-Венера и са в 9 дом.Само че би трябвало първото му дете по мои сметки да е момче с мъжкия Марс в Лъв,но може и да се разминава от факта,че е в съвпад с Венера.Не искам да наливам масло в огъня,ама когато и Уран е замесен с управителя на 5 дом  ;D .....вече не знам какво да мисля.Освен това Скорпиона и Слънцето в 8 дом си пасват с полицейската работа,а пък Нептун в 12-с тайните служби.Управителят на асц. на МЦ всеки знае какво означава-известност и власт/Плутон/. По 9 дом е и вторият партньор,нали така? Негов управител е Луната в Дева с диспозитор Меркурий в 8 дом-банките.Освен това и Навигатора от алл.бг намеква,че е достоверен часът. Не знам.

*

malina

« Отговор #255 -: Юли 06, 2009, 01:12:12 pm »
http://www.karieri.bg/show/?storyid=312701
 Тази разлика държавен- частен сектор и то при положение, че държавния сектор в БГ все още е по-голям ( във връзка с раб. сила), НЕ Е здравословна.

Тази разлика се дължи на факта, че за държавните служители се декларират пълните заплати., а в частния сектор повечето декларират минималната заплата за съответната професия. То трябва да си луд за да не го правиш ..  :-\

Цитат

това с 'мюрето' не го разбрах ..  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #256 -: Юли 06, 2009, 01:31:05 pm »
Тази разлика се дължи на факта, че за държавните служители се декларират пълните заплати., а в частния сектор повечето декларират минималната заплата за съответната професия. То трябва да си луд за да не го правиш ..  :-\

След въвеждането на осигурителни прагове мога да ви кажа, че в частния сектор вече почти няма разлика между заплатата по ведомост и заплатата, която вземаш "чисто". Никой частник няма интерес да вдига заплатите на своите служители. А след въвеждането на прагове недекларираният доход е драстично намалял, вече няма "горница". Дават ти заплата, колкото е минималният праг, и пак мислят, че много дават.
Не знам дали все още има практика да те водят по договор на минимална заплата, а да ти се плаща повече. При нас брутните заплати бяха толкова, колкото е прагът за съответната категория персонал, а след като се приспаднеха плоският данък 10% и дължимите осигуровки, се вземаше още по-малко. Става въпрос за една от най-големите преводачески агенции в мащабите на града, то на нея само името й е престижно, не дай си боже да си щатен служител там.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

malina

« Отговор #257 -: Юли 06, 2009, 01:52:22 pm »
.. А след въвеждането на прагове недекларираният доход е драстично намалял, вече няма "горница".

За тази година ли?! Понеже за миналата година 3.7 млрд. лева били загубите на държавата от недекларирани доходи ..

http://www.darikfinance.bg/view_article.php?article_id=11548

*

Lillie

• 30532
« Отговор #258 -: Юли 06, 2009, 02:12:04 pm »
Да, от началото на 2009 година.
Нашата работодателка беше принудена да ни вдигне заплатите след въвеждането на тези прагове, защото вече нямаше как да вземаме по-малко от законноустановения минимален праг. Ама ги вдигна до нивото на праговете, нито стотинка повече. А после се чудиме защо хората не искат да гласуват. Обезверени са и ограбени.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

malina

« Отговор #259 -: Юли 06, 2009, 02:32:10 pm »
Божидар Димитров: Велика демократична революция беше извършена в България.

Добре обясних на моите избиратели, че всъщност Доган ни е върнал от демокрацията в една феодална система, начело с абсолютен монарх, който решава всичко. Мисля, че това, което се случи, много наподобява една ситуация преди Балканската война. Българите, от които последните десетина години гласуваха само 35-40%, се хвърлиха към урните и постигнаха резултати на гласуване до 60% от наличния електорат. За първи път въстанаха и българските общности в чужбина, където също преди гласуваха само по няколко десетки души, а сега гласуваха хиляди. Наредени на дълги опашки хората стоически стояха под палещото слънце на Атина и Мадрид, гласувайки за ГЕРБ, в който видяха единствената сериозна алтернатива на властта. Това ми напомня на ситуацията преди Балканската война, когато е обявена обща мобилизация и Генералният щаб се страхува дали подлежащите на мобилизация 350 000 души ще се явят в казарма. Явяват се 650 000 души! Само че днес не в казармите, а пред урните. По същия начин българите в чужбина напускат местоработата си и се устремяват към всички възможни пътища към България. Тогава вестниците във Виена, Будапеща и Загреб с тревога пишат, че през това лято няма да ядат зеленчуци, тъй като десетките хиляди български градинари са заминали за България. Сега - само се наредиха пред урните и грабнаха бюлетините. За щастие – бюлетината на ГЕРБ. Мнозина ми заявяваха, включително и в Бургас, че не споделят всички виждания на ГЕРБ, програмата им, но гласуват за ГЕРБ само и само да се махне разядената от корупция тройна коалиция.

http://www.focus-news.net/?id=f12358

Гордея се с всички българи зад граница, които не са отишли на работа и са пропътували хиляди км за да могат да гласуват! Това е геройство за мен!  А Станишев дето се чуди защо е загубил, да влезе в една кръчма и да пита хората ..   :P