Здравей Гост

Ко шъ стани на изборите?

• 370 Отговора
  • 51521 Прегледи
*

Skarlet

Re:Ко шъ стани на изборите?
« Отговор #300 -: Юли 09, 2009, 09:22:09 am »
Аз не съм срещала негови предсказания,така че не мога да кажа нищо.Колкото до самочувствието,всеки луд с номера си. ;D Всички си имаме недостатъци,кво да правиш.Той пък категорично смята,че България няма нищо общо със знака Козирог!?!?! На мен пък най-много ми допада ректифицираната карта на Левин.Други я отричат.Нема угодия.  ;D

*

Helo

« Отговор #301 -: Юли 09, 2009, 10:06:46 am »
Апостол Апостол предсказа много точно в зората на демокрацията какво ще се случи с България в следващото минимум десетилетие.
Второто му предсказание беше в Орбита май и там пишеше за първото и даваше ново занапред. И беше бая мрачно. И уви, верно.

Би ли посочила източника, че ми стана интересно?

този Апостолов ми звучи като някаква надувка..виж му сайта: http://www.superastro.net/
все едно продава краставици на пазара.. ???

Нима не си чувала за Апостол Апостолов!  :o  ???

Ако все още не си чувала за него, ето кой е той! Чети внимателно.  ;D

http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%90%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB_%D0%90%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2

*

Skarlet

« Отговор #302 -: Юли 09, 2009, 11:12:30 am »
Боже!!! Първо ми стана тъжно,после ми стана смешно.Умрях от смях на това: "  А на чекиджиите, които подмятат разни неща за възрастта ми, ще кажа следното:
елате ми на гости (адресът ми фигурира във всички мои сайтове). Елате, за да ви
разпоря пършивите дирници с огромната си розова, рунтава палка!

Ще си го туря за подпис!!!! Хахахаха......   ;D  ;D   :P  :P

*

Skarlet

« Отговор #303 -: Юли 09, 2009, 11:18:25 am »
Ей ме на,турих си го подписът. Няма друг такъв екземпляр на земята. Развеселява ме.  ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #304 -: Юли 09, 2009, 11:43:13 am »
Какви чада е разждала, ражда и ще ражда нашата мила родина  :o
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #305 -: Юли 09, 2009, 11:56:50 am »
Уникални съчетания бродят по тази Земя,не е истина просто  :o 

Ей ме на,турих си го подписът. Няма друг такъв екземпляр на земята. Развеселява ме.  ;D

Ти убу си си го турила,ми тая фръцла дето си протърка ноктите от пилене,нещо не му се връзва-де ти е оная иконка дето се мачкаха разни полови принадлежности?  ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #306 -: Юли 09, 2009, 11:58:32 am »
Девойки, спомеах ви Апостолов, щото навремето даде много верни предсказания за България, а вие рекохте, че не познавате такъв астролог.
Сега нема смисъл да му обсъждаме личната лудост.

*

Helo

« Отговор #307 -: Юли 09, 2009, 12:10:35 pm »
Девойки, спомеах ви Апостолов, щото навремето даде много верни предсказания за България, а вие рекохте, че не познавате такъв астролог.
Сега нема смисъл да му обсъждаме личната лудост.

Какви предсказания? Какво е познал и през коя година привлизително?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #308 -: Юли 09, 2009, 12:43:35 pm »
Гледах  космограмата на бъдещия ( евентуално )
Финансов Министър - Симеон Дянков р. 13.07.1970 г. Ловеч
( ако някой изнамери час, ама няма )
абе този човек няма представа от обстановката в БГ, от
проблемите на различните сфери от икономиката, иначе
може да има гениални идеи, но дали ще проработят у
нас или ще домъкне чуждоземен екип, с който да си
правят експериментите на наш гръб   :-\
Този човек може да е "гениален", ама единствения му опит е
в Световната Банка и като не  е живял тук
през последните 20 години.  :o
Естествени минерали и амулети

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #309 -: Юли 09, 2009, 12:53:05 pm »
Ама тоя човек си има шеф, който е живял тук последните 50 години и който в крайна сметка взима решенията.  :P
Предсказанията на АА ги четох некъде началото на демокрацията, първите години от 90-те. И мисля, че бяха във вестник Орбита.
И говореше, че въпреки всеобщия фурор и еуфория България я чакат тежки и мъчителни и страшни времена и българите ич нема се оправят в скоро време.

*

Skarlet

« Отговор #310 -: Юли 09, 2009, 01:00:38 pm »
Ти убу си си го турила,ми тая фръцла дето си протърка ноктите от пилене,нещо не му се връзва-де ти е оная иконка дето се мачкаха разни полови принадлежности?  ;D ;D ;D

Абе,аз я пазя тая иконка,ама ще стане много вулгарно.

*

Skarlet

« Отговор #311 -: Юли 09, 2009, 01:56:35 pm »
Ама тоя човек си има шеф, който е живял тук последните 50 години и който в крайна сметка взима решенията.  :P
Предсказанията на АА ги четох некъде началото на демокрацията, първите години от 90-те. И мисля, че бяха във вестник Орбита.
И говореше, че въпреки всеобщия фурор и еуфория България я чакат тежки и мъчителни и страшни времена и българите ич нема се оправят в скоро време.

Ми,тогава нас ни е нЕмало бе,душе.  ;D И ние щяхме да го кажем.Ама тогава си живеехме живота и не ни беше до астрологията.
И в следващите 5 години няма да е леко,защото Сатурн ще влезе във Везни и ще квадратира наталните Луна,Нептун и тр. Плутон в Козирог,както и наталния Сатурн в Рак.Луната мунданно олицетворява народа,опозицията,сградите и земеделието.А Сатурн-по принцип се свързва с политиката и управляващите.Двете планети са в заточение в натала и са във взаимна рецепция.И сега като ги заквадратира транзитния Сатурн??? Опозицията ще се опитва всячески да спъва управлението.Сатурн във Везни вместо да увеличава финансите,културата,обществените дейности. Според мен няма да успеят да разгърнат добре възможностите си управляващите,ще има пречки от опозицията. Бойко трябва здраво да хване юздите и да сложи бързо ред,за да има успех.В солара за 2010 г. Венера е на трон по знак и дом в 7 дом. Ще имаме подкрепа-финансова и морална от вън,важни международни договори.Транзитният Плутон прави тригон със Слънцето/упр. на 8 дом-парите на партньорите/и ще има финансово подобрение,МВР ще претърпи положителни промени и ще изпълнява добре функциите си.Но не съм сигурна,че ще заработи добре прокуратурата.Ще имат трудности с подземните босове.Трябва да осъдят крадците,а те са толкова много.Уран/упр. на 2 дом/ ще навлезе в Овен и към 2011 ще квадратира нат. Сатурн в Рак.Финансовата криза ще задълбае отвън / Уран в 3 дом-съседите, Сатурн в 9 дом/ и това няма начин да не се отрази на БГ като цяло. Съвпадът на тр. Плутон с Луната в картата на БГ/упр. на 7 дом/ ще наложи външни обстоятелства и влияния.Ще има според мен засилване на военните действия,размирици в съседните страни,които ще се отразят на света и съответно на нас.Да не говорим за земетресенията пак,да плашим народа. Е, ще има и хубави неща-Сатурн във Везни ще направи тригон с наталната Венера-развитие на земеделието и строителството.После ще направи тригон с Плутон-постепенно ще с стабилизира управлението,финансовото състояние,имиджа на БГ.Към юли 2012 Сатурн ще направи тригон към нат.Марс/упр. на 3 дом/ и тогава можем да очакваме и стабилизиране на образованието,на работите у съседите,пътищата, надявам се и на здравеопазването-Марс в 6 дом.
Но това са най-общо нещата.За добра прогноза се иска време и задълбочен анализ.А това е само нахвърляно набързо.
« Последна редакция: Юли 09, 2009, 02:06:42 pm от Скарлет »

*

Skarlet

« Отговор #312 -: Юли 09, 2009, 02:14:11 pm »
Гледах  космограмата на бъдещия ( евентуално )
Финансов Министър - Симеон Дянков р. 13.07.1970 г. Ловеч
( ако някой изнамери час, ама няма )
абе този човек няма представа от обстановката в БГ, от
проблемите на различните сфери от икономиката, иначе
може да има гениални идеи, но дали ще проработят у
нас или ще домъкне чуждоземен екип, с който да си
правят експериментите на наш гръб   :-\
Този човек може да е "гениален", ама единствения му опит е
в Световната Банка и като не  е живял тук
през последните 20 години.  :o

Разгледах и аз картата му,макар и без час. Рака си е Рак,става за финанси.  ;D  И Венерата му попада в 8 дом от картата на БГ. Вярно,че е в падение,но пък прави тригон със Слънцето и Уран от картата на БГ,а те управляват 2 и 8 домове. Мисля,че ще се справи- ще влива отвън навътре.Дай Боже!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #313 -: Юли 09, 2009, 02:19:43 pm »
Разгледах и аз картата му,макар и без час. Рака си е Рак,става за финанси.  ;D  И Венерата му попада в 8 дом от картата на БГ. Вярно,че е в падение,но пък прави тригон със Слънцето и Уран от картата на БГ,а те управляват 2 и 8 домове. Мисля,че ще се справи- ще влива отвън навътре.Дай Боже!

Разбира от финанси, ама повече теоретично, с този изгорял Марс
не знам какви ще ги сътвори  8)

БСП/ДПС са се " циментирали " на редица стратегически позиции,
за да не могат да ги мръднат - няма да си тръгнат току-така  :(

http://www.dnevnik.bg/pazari/companii/2009/07/07/751599_bordut_na_energiiniia_holding_se_uredi_sus_zaplati_i/?ref=rss
« Последна редакция: Юли 09, 2009, 02:28:35 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Skarlet

« Отговор #314 -: Юли 09, 2009, 04:11:33 pm »
Разбира от финанси, ама повече теоретично, с този изгорял Марс
не знам какви ще ги сътвори  8)

Може и да е така,но Плутон е по-важен за крупните финанси и банките.А неговия Плутон в земната Дева е в 8 дом в картата на БГ и прави точен тригон към Меркурий/управител на интерсептираната Дева в 8 дом на БГ/.А в натала му Марс и Плутон са в секстил.Наталните му Меркурий и Марс пък са в секстил с Марс-а на БГ. Но,ще поживеем,ще видим.

« Отговор #315 -: Юли 16, 2009, 09:46:41 pm »
ДНес дадоха мандат на правителството.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #316 -: Юли 21, 2009, 06:28:48 pm »
Утре старото правителство ще подаде оставвка.

Новото ще положи клетва на 27.07.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

aiia

« Отговор #317 -: Юли 21, 2009, 06:33:11 pm »
То стана женски кабинет.

Ама където има много жени на едно място, става страшно. Квачница.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #318 -: Юли 21, 2009, 06:36:23 pm »
То стана женски кабинет.

А, стига с тези мъже в управлението трябва да има и жени. Така искат от евросъюза. А Бойко е известен с това, че лансира жените в управлението. луната му е високо поставена до МЦ, въпреки квадратурата между светилата. Явно тази високо поставена луна си казва думата. ...За яд на останалите мъже (познавам екземпляри от мъжки пол с такава квадратура, дето си гризат ушите от яд и не спират да злобеят).

*

Skarlet

« Отговор #319 -: Юли 21, 2009, 06:38:30 pm »
То стана женски кабинет.

Не мисля,че ще е проблем,защото всеки ще си работи в своето министерство.Пък си имат и петле-мъжкар.  ;D