Ама тоя човек си има шеф, който е живял тук последните 50 години и който в крайна сметка взима решенията. 
Предсказанията на АА ги четох некъде началото на демокрацията, първите години от 90-те. И мисля, че бяха във вестник Орбита.
И говореше, че въпреки всеобщия фурор и еуфория България я чакат тежки и мъчителни и страшни времена и българите ич нема се оправят в скоро време.
Ми,тогава нас ни е нЕмало бе,душе.

И ние щяхме да го кажем.Ама тогава си живеехме живота и не ни беше до астрологията.
И в следващите 5 години няма да е леко,защото Сатурн ще влезе във Везни и ще квадратира наталните Луна,Нептун и тр. Плутон в Козирог,както и наталния Сатурн в Рак.Луната мунданно олицетворява народа,опозицията,сградите и земеделието.А Сатурн-по принцип се свързва с политиката и управляващите.Двете планети са в заточение в натала и са във взаимна рецепция.И сега като ги заквадратира транзитния Сатурн??? Опозицията ще се опитва всячески да спъва управлението.Сатурн във Везни вместо да увеличава финансите,културата,обществените дейности. Според мен няма да успеят да разгърнат добре възможностите си управляващите,ще има пречки от опозицията. Бойко трябва здраво да хване юздите и да сложи бързо ред,за да има успех.В солара за 2010 г. Венера е на трон по знак и дом в 7 дом. Ще имаме подкрепа-финансова и морална от вън,важни международни договори.Транзитният Плутон прави тригон със Слънцето/упр. на 8 дом-парите на партньорите/и ще има финансово подобрение,МВР ще претърпи положителни промени и ще изпълнява добре функциите си.Но не съм сигурна,че ще заработи добре прокуратурата.Ще имат трудности с подземните босове.Трябва да осъдят крадците,а те са толкова много.Уран/упр. на 2 дом/ ще навлезе в Овен и към 2011 ще квадратира нат. Сатурн в Рак.Финансовата криза ще задълбае отвън / Уран в 3 дом-съседите, Сатурн в 9 дом/ и това няма начин да не се отрази на БГ като цяло. Съвпадът на тр. Плутон с Луната в картата на БГ/упр. на 7 дом/ ще наложи външни обстоятелства и влияния.Ще има според мен засилване на военните действия,размирици в съседните страни,които ще се отразят на света и съответно на нас.Да не говорим за земетресенията пак,да плашим народа. Е, ще има и хубави неща-Сатурн във Везни ще направи тригон с наталната Венера-развитие на земеделието и строителството.После ще направи тригон с Плутон-постепенно ще с стабилизира управлението,финансовото състояние,имиджа на БГ.Към юли 2012 Сатурн ще направи тригон към нат.Марс/упр. на 3 дом/ и тогава можем да очакваме и стабилизиране на образованието,на работите у съседите,пътищата, надявам се и на здравеопазването-Марс в 6 дом.
Но това са най-общо нещата.За добра прогноза се иска време и задълбочен анализ.А това е само нахвърляно набързо.