Тя вероятно говори за акцентирани Близнаци и Дева, понеже Дева изгрява на хоризонта, а Близнаците са на МЦ. Слънчевият знак на Борисов е Близнаци и по тази логика, астроложката смята, че ще се чува неговата дума.
Неаспектираният Сатурн на Асцендента (ъглов дом) показва, че правителството ще показва едно строго лице пред света, обаче не ми харесва това, че е неаспектиран.
Откритите врагове ще бъдат много непридвидими и изобретателни - Уран на Десцендента. Господарят на 7-ми дом е в 6-ти дом, а по този дом са здравеопазването и изхранването на населението. Обратно, господарят на 6-ти дом е в 7-ми дом (рецепция по дом). Виждаме опозиция на господарят на МЦ (Меркурий в съвпад с куспидата на 12-ти) с Юпитер в 6-ти дом. Това може да им изиграе лоша шега. Докато се борят със скритите врагове (Меркурий в съвпад с куспидата на 12-ти дом), трябва да държат на прицел и явните проблеми на обществото, свързани с изхранването и здравеопазването (Юпитер в 6-ти дом).
Луна във втори дом показва нестабилно финансово положение, но е добре аспектирана. Рак е на върха на 11-ти дом (парламента). Предполагам, че със законодателни мерки ще успеят да закърпят тежкото финансово състояние на държавата.