Здравей Гост

Ко шъ стани на изборите?

• 370 Отговора
  • 51551 Прегледи
*

Nebesna

Re:Ко шъ стани на изборите?
« Отговор #340 -: Юли 27, 2009, 12:37:19 pm »
Ала, бала! Казва вече общоизвестни неща - харизмата е ясна. Не казва дали ще успеят да напълнят хазната.

800 милиона са били похарчени за АЕЦ-Белене, а там е една гола поляна. 2/3 от сумата е била похарчена за консултантски договори, а даже и няма икономическа обосновка за бъдещата ефективност на инвестицията в този проект, сподели бъдещият финансов министър. Стотици милиони са потънали в чужди сметки.

*

Skarlet

« Отговор #341 -: Юли 27, 2009, 12:43:04 pm »
Ала, бала! Казва вече общоизвестни неща - харизмата е ясна. Не казва дали ще успеят да напълнят хазната.
Голяма скица си.  ;D Ми, в интервю предполагам не може да каже всичко,пък и ние можем да си направим анализ на картата.Клетвата е дадена днес и церемонията доколкото разбрах е започнала в 10 часа.

*

Nebesna

« Отговор #342 -: Юли 27, 2009, 01:05:58 pm »

*

Nebesna

« Отговор #343 -: Юли 27, 2009, 01:20:46 pm »
Тя вероятно говори за акцентирани Близнаци и Дева, понеже Дева изгрява на хоризонта, а Близнаците са на МЦ. Слънчевият знак на Борисов е Близнаци и по тази логика, астроложката смята, че ще се чува неговата дума.

Неаспектираният Сатурн на Асцендента (ъглов дом)  показва, че правителството ще показва едно строго лице пред света, обаче не ми харесва това, че е неаспектиран.

Откритите врагове ще бъдат много непридвидими и изобретателни - Уран на Десцендента. Господарят на 7-ми дом е в 6-ти дом, а по този дом са здравеопазването и изхранването на населението. Обратно,  господарят на 6-ти дом е в 7-ми дом (рецепция по дом). Виждаме опозиция на господарят на МЦ (Меркурий в съвпад с куспидата на 12-ти) с Юпитер в 6-ти дом. Това може да им изиграе лоша шега. Докато се борят със скритите врагове (Меркурий в съвпад с куспидата на 12-ти дом), трябва да държат на прицел и явните проблеми на обществото, свързани с изхранването и здравеопазването (Юпитер в 6-ти дом).

Луна във втори дом показва нестабилно финансово положение, но е добре аспектирана. Рак е на върха на 11-ти дом (парламента). Предполагам, че със законодателни мерки ще успеят да закърпят тежкото финансово състояние на държавата.

*

Nebesna

« Отговор #344 -: Юли 27, 2009, 01:38:21 pm »
Квадратът между Асцендента и МЦ е показател, че управлението на правителството ще бъде много трудно. Везни на върха на 2-ри дом показва няколко източника за намиране на пари (двоен знак). Венера е в точен тригон с Юпитер в 6-ти дом, което е добър показател за обогатяване, но в квадрат с Уран (господарят на 6-ти дом). Това ми говори за някои "непопулярни мерки", свързани със съкращения и безработица.

Правителството ще заложи и на развитието на земеделието за изхранването на населението - господарят на 4-ти дом е в 6-ти дом. Ще продължат реформите в земеделския сектор - Плутон в 4-ти дом.  Марс в съвпад с МЦ откъм 9-ти дом и в тригон с Луна във 2-ри дом - дано да дойдат чуждите фондове и инвестиции. Луната пренася светлина от Марс към стелуима в 6-ти дом, където е и господарят на 4-ти дом (Юпитер).

Дано да ни е на късмет това правителство!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #345 -: Юли 27, 2009, 01:48:17 pm »

Неаспектираният Сатурн на Асцендента (ъглов дом)  показва, че правителството ще показва едно строго лице пред света, обаче не ми харесва това, че е неаспектиран.

Сатурн има квадрат с Венера ,макар и широк-6 градуса.Може и да работи,не се знае.
Не разбирам много от политика,но това може да говори за ограничени средства във властта ,влошаване на имиджа,ограничения за шоу бизнеса  ???

При това упр на Венера и Сатурн-Меркурий е в аспект и с двамата-полусекстил и секстил,което ще рече че има какво да ги свързва допълнително.

*

Nebesna

« Отговор #346 -: Юли 27, 2009, 02:15:50 pm »
Синухе, аз квадратът на Венера със Сатурн не го отчитам, защото е разходящ, а в една елективна карта се гледат само сходящите аспекти. Разходящите ги разглеждам, само в случаите на пренасяне на светлина от едно небесно тяло към друго. Вероятно тази разходяща квадратура предполага наследяването на трудно финансово положение - празна хазна, нещо с което правителството ще трябва да се справи още с встъпването си в длъжност (Сатурн в съвпад с асцендента, а асцендентът показва началото на управлението).

Така или иначе Венера "пренася светлина" от Сатурн към квадрата с Уран, който коментирах като "непопулярни мерки"

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #347 -: Юли 27, 2009, 03:23:40 pm »
Девойки, клетвата не  е дадена в 10, кофти, че не погледнах точния час. Те към 10 тепърва почнаха да си бълбукат.

*

Nebesna

« Отговор #348 -: Юли 27, 2009, 03:36:06 pm »
Тюх, язък! Ето информация за хронологията на събитието. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/07/27/761554_kletvata_na_novoto_pravitelstvo_-_hronologiia/

Абе, Скарлета, откъде го измъкна този час? Сега ще построя новата карта.

*

Nebesna

« Отговор #349 -: Юли 27, 2009, 03:43:19 pm »
Ето картата за новия час, когато министрите са се заклели вкупом, а три минути по-късно около 12,00 часа са си подписали клетвените листове. Тази карта ми се вижда мнооооого по-обещаваща за елективна карта на събитие. Старата беше много предизвикателна със Сатурн, Марс и Уран в ъглови домове. В елективната карта за начало на събитие, малефиците трябва да се държат далеч от ъглите. Най-добрата позиция за тях е в падащи домове, както е във втората карта.

*

kaily

• 5145
« Отговор #350 -: Юли 27, 2009, 04:13:30 pm »
Ми и на мене ми аресва, МС рак, луна на асцендента в секстил с Мерк.
Зета вика, че тоя аспект е образец на грижа за себе си и чистота, добър ум и практическа насоченост. И още вика, цитирам:
Единство на разум и чувства, оттук забележителна приспособимост, ловкост и гъвкав ум.
Амин дай боже.

Владетел на асцендента в девети, точен тригон с Хирон, ще ни излекуват от чужбето.  ;D
И изобщо най-чистият аспект е тригон Венера- Хирон.

Ма вижте кво вика Подводни за Слънце в 10

Солнце в X доме
Если совесть противоречит долгу, выходи в отставку.
Это положение дома премьер-министра или владыки кармы; человека, отдающего императивные распоряжения во вверенную ему иерархию, получая их непосредственно от Абсолюта или из вышестоящей иерархии.

*

Skarlet

« Отговор #351 -: Юли 27, 2009, 05:46:30 pm »
Е, убава работа! Аз си играя часове вече да анализирам картата,пък то часът не е 10. Ми,взех го от листчето на астроложката-часът на започване на церемонията.Сега трябва да си играя още. Майната му!  >:(  МЦ в Рак си е друга бира-политика насочена към грижа за държавните дела и народа. Лошото е,че сега Плутон управлява основно финансовия 2 дом, а това си е продължение на кризата.Хубавото е,че Марс /упр. на 7 дом/ прави тригон с Луната и дава възможност чрез добра външна дипломация да се придобият средства от партньори.Добри договори с тях. Венера управлява 8 дом-работата на полицията също ще претърпи промени,ще има и трудности,но и успехи-тригон с Юпитер и Нептун.Този неаспектиран Сатурн не ми харесва и на мен, защото управлява 4 дом-опозицията и е в 12 дом.Тайните врагове и опозицията могат много бели да направят.Външната ни политика ще е успешна.Марс управлява 7 дом и има добри аспекти.Луната е в дипломатичните Везни и също има добри аспекти.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #352 -: Юли 27, 2009, 05:54:17 pm »
Сега си припомних правилата на елективната астрология (не я прилагам много често) и там пише, че орбисите нямат значение, отчитат се всички сходящи аспекти от 0 до 30 градуса, а градусите се използват за прогнозиране на времето. Отчитат се само сходящите аспекти, понеже разходящите  показват, че събитието вече се е състояло. В такъв случай Сатурн прави сходяща опозиция с Уран, а с Марс - сходящ квадрат със Сатурн. Вие как ще го разтълкувате?

*

kaily

• 5145
« Отговор #353 -: Юли 27, 2009, 05:57:33 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=5duIDoAlPNk
Поздравявам целиа форум

*

Skarlet

« Отговор #354 -: Юли 27, 2009, 06:09:54 pm »
Сега си припомних правилата на елективната астрология (не я прилагам много често) и там пише, че орбисите нямат значение, отчитат се всички сходящи аспекти от 0 до 30 градуса, а градусите се използват за прогнозиране на времето. Отчитат се само сходящите аспекти, понеже разходящите  показват, че събитието вече се е състояло. В такъв случай Сатурн прави сходяща опозиция с Уран, а с Марс - сходящ квадрат със Сатурн. Вие как ще го разтълкувате?

Нали знаеш влиянието на опозицията Сатурн-Уран? Пък те управляват 4 и 5 домове.В 4 е народа,опозицията,сградите,земеделието,мините,строителството.А в 5 дом са дипломацията,раждаемостта,спорта,празниците,държавния суверенитет. Според мен ще има проблеми във външаната политика-Марс управлява 7 дом и му предстои квадрат със Сатурн.Сатурн и Уран рушат. Представи си какво може да руши по 4 дом с влиянието на Плутон в Козирог? И този Марс в Близнаци???? Тая Америка,всички беди от там идват.

*

kaily

• 5145
« Отговор #355 -: Юли 27, 2009, 06:21:06 pm »
Е аз па казвам, без изобщо да претендирам, че разбирам от астрология, че чужбината ще играе лечителска роля за България и кабинета.
Тя това и прави в последните години на практика и без астрологията. Не знам що се шири такова масово зомбиране у иначе интелигентни хора, че ни мислят злото. Американските посланици всичките бяха пичове, макар и някои в поли. И една дума не казаха напреки на нашето лично добруване.

Венера е в девети дом и точен тригон с Хирон в пети. Пети Дом определя и радостите, удоволствията, а и желанието да оставите нещо след себе си.

*

Skarlet

« Отговор #356 -: Юли 27, 2009, 06:42:11 pm »
Тюх, язък! Ето информация за хронологията на събитието. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/07/27/761554_kletvata_na_novoto_pravitelstvo_-_hronologiia/

Абе, Скарлета, откъде го измъкна този час? Сега ще построя новата карта.

Небесна,много се замислих за часа на събитието. Официално то започва в 10 часа.Това е цяла церемония с представянето на министрите,с гласуването за тях, клетвата. Всичко това е продължително протичащо събитие.Не може според мен да се вземе само часа на клетвата.Не знам какво мислите вие,но аз много мислих и това измъдрих накрая.

*

Nebesna

« Отговор #357 -: Юли 27, 2009, 06:56:02 pm »
Не мисля, Скарлет! Първо трябва да бъдат избрани министрите с гласуване в парламента, а след това да се закълнат.

11.55ч.

Новите министри са избрани със 162 гласа "за", 77 "против" и един "въздържал се".

Можеше и да не бъде избран с гласовете на народните представители съставът на новото правителство. Тогава за каква клетва щяхме да говорим?

За мен официалното встъпване в длъжност на правителството е в момента на подписване на клетвения лист. Това е документирано събитие. Началото на парламентарното заседание още нищо не означава.

*

Skarlet

« Отговор #358 -: Юли 27, 2009, 09:23:01 pm »
В крайна сметка това не е от чак толкова голямо значение.Нищо не може да промени рождената му карта.

*

kaily

• 5145
« Отговор #359 -: Юли 27, 2009, 09:44:02 pm »
Е да, ама втората половина от живота почва да влиза в сила следващата му рожденна карта, а силата на тая отслабва.  :P