Преди бях ходила при Христо и той ми беше казал, че ще започна работа и да не се отказвам от нея.Но нервите ми не издържаха и след 3 месеца просто се отказах заради безумния ми шеф, за който вече стана нареч тук. Та отказах се заради огромното напрежение и стрес вследствие на което се появиха някои здравословни проблеми...и това ме накара да се откажа от тази работа! А Христо все едно е виждал,че ще се откажа, защото 3-4 пъти ми беше казал да не се отказвам,но не издържах психически на стреса! Беше ми предсказал и че 4-6 години ще пътувам -ту в България, ту из Европа. Да, работата ми беше свързана с пътувания из Европа, но не чести.Казваше:Пътуване,отиване, престой, връщане...Да,но аз се отказах от работата! Дали пък това означава, че съдбата ми се променя след като се отказвам от тази работа. Имам предвид дали тези пътувания от 4-6 год няма да се състоят заради прекратяването на работата ми? Принципно ми каза, че тия пътувания ще са свързани с работата ми!А явно и това значи, че няма да се срещна с определен човек вследствие на пътуванията...
И дали съдбата ние си я чертаем и променяме като имаме опции за избор и зависи само от нас кой път ще изберем,за да определим пътищата си в живота?