Здравей Гост

ясновидци

• 46 Отговора
  • 19665 Прегледи
*

iris_n

• *
  • 208
Re:ясновидци
« Отговор #40 -: Септември 12, 2009, 07:25:23 pm »
Преди бях ходила при Христо и той ми беше казал, че ще започна работа и да не се отказвам от нея.Но  нервите ми не издържаха и след 3 месеца просто се отказах заради безумния ми шеф, за който вече стана нареч тук. Та отказах се заради огромното напрежение и стрес вследствие на което се появиха някои здравословни проблеми...и това ме накара да се откажа от тази работа! А Христо все едно е виждал,че ще се откажа, защото 3-4 пъти ми беше казал да не се отказвам,но не издържах психически на стреса! Беше ми предсказал и че 4-6 години ще пътувам -ту в България, ту из Европа. Да, работата ми беше свързана с пътувания из Европа, но не чести.Казваше:Пътуване,отиване, престой, връщане...Да,но аз се отказах от работата! Дали пък това означава, че съдбата ми се променя след като се отказвам от тази работа. Имам предвид дали тези пътувания от 4-6 год няма да се състоят заради прекратяването на работата ми? Принципно ми каза, че тия пътувания ще са свързани с работата ми!А явно и това значи, че няма да се срещна с определен човек вследствие на пътуванията...
И дали съдбата ние си я чертаем и променяме като имаме опции за избор и зависи само от нас кой път ще изберем,за да определим пътищата си в живота?
« Последна редакция: Септември 13, 2009, 11:32:17 am от iris_n »

« Отговор #41 -: Август 30, 2010, 07:04:26 pm »
bix iskal da popitam niakoi znae li adresa na hristo hristov v sofia?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Септември 01, 2010, 01:04:26 am »
bix iskal da popitam niakoi znae li adresa na hristo hristov v sofia?

А кой е той? :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #43 -: Септември 01, 2010, 02:00:13 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:24:49 am от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Септември 01, 2010, 02:25:57 pm »
Преди няколко години (преди да стане толкова известен) живеехме в друго жилище и той си беше спретнал приемна точно до нашия вход ("Христо - гадател"). Но бях настроена скептично и не се искуших да го посетя. После бързо си премести "офиса" на друго място. А може би е било за мое добро. Сигурно щеше да ми каже неща, които се случиха впоследствие и които тогава трудно бих приела.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #45 -: Септември 01, 2010, 11:39:53 pm »
hristo hristov e izvesten iasnovidec

*

Amazonka

« Отговор #46 -: Октомври 07, 2010, 09:36:56 pm »
Здравейте!Отскоро съм в този форум и се запознавам с темите и пишещите в тях.
За ясновидството мога да кажа че съществува,но не всички които се представят за ясновидци са такива.Когато човек отиде при истински ясновидец,наистина получава помощ от него.Но когато попадне при играещ ролята на ясновидец и му повярва може да обърка доста неща в живота си.
Аз съм посещавала и ясновидци и псевдоясновидци.Вече предпочитам да не ходя при такива,а да послушам себе си и своята интуиция когато имам проблем.
Колкото до Христо ,гледайки шоуто останах с добри впечатления от представянето му.