Не трябва ли картата на Лунното затъмнение да се наложи
върху картата на пролетното равноденствие ?
Луната е в съвпад от двете карти, а Слънцето е в 12-дом
на Равноденствието
Да ти кажа,мисля че колкото повече карти гледаме,толкова повече ще се объркваме.За изборите за евродепутати разглеждахме само картата за самия ден на изборите спрямо часа на започването им.Затова предлагам да анализираме първо нея,пък после да обобщим общото от 3-те карти-на Новолунието,на транзитите/които е пуснала Небесна/ и на картата за самите избори.Ето и нея:

А,Боже,първото което ми се наби в очите е опозицията Меркурий/Плутон. Меркурий в тази карта управлява 4 дом/народа/ и 12 дом/тайните/ и е в 12 дом. Това за мен е точно разкриване на тайни далавери от медиите,касаещи народа.Но 4 дом се свързва и с опозицията,та кой точно от опозицията ще се издъни с този Меркурий в Рак??? Или опозицията ще нададе вой за открити манипулации с вота??

Може би трябва да погледнем и картите на основните лидери.Плутон управлява интерсептирания Скорпион в 5 дом и тази опозиция може да разбунтува младежта или медиите/Меркурий/.По 5 дом е суверенитета на държавата и президента.Нито Меркурий,нито Плутон правят някакви мажорни аспекти,та да омекотят влиянието им.
За квадратурата на Марс към Юпитер и Нептун сте писали вече.Но тъй като Юпитери Нептун управляват 10 дом-управляващите в момента,то по мое мнение те ще са основните замесени в играта с гласовете и машинациите.Не,че другите са свети води ненапити.
Слънцето е точно на асцендента-управител на 3 дом,а той освен с медии,договори и т.н. се свързва и с общественото мнение.И то,горкото стои някак неаспектирано/освен от Лилит/ и в съвпад със Сириус.Опозицията на Слънцето с Лилит е още едно доказателство за манипулацията на общественото мнение.Сега ми хрумна и друго.Знаем,че има медии които са си свързани с конкретна политическа партия и може една такава медия да се опита да размътва истинските факти.
А Уран в 10 дом??? Да не говорим пък,че е в Риби и е ретрограден.Не съм много веща в мунданната,обаче си мисля че наистина може да не се разберат десните-кой кое министерство иска....и т.н. А Бойко е доста горд и няма да позволи извиване на ръце от т.нар. коалиционни партньори,които в ефир се направиха на Лайза Минели,като с иронична усмивчица казаха,че не те са зависими от Бойко,а той от тях.Ставаше въпрос за евентуална коалиция при спечелване на по-висок процент гласове от ГЕРБ,но които няма да им стигнат разбира се за самостоятелно управление.Коалиция ще има,то е ясно.Но все ми се мъдри в мозъка,че десните няма да се разберат и може да се стигне накрая точно до временно правителство,съставено от президента/това ми идва като разсъждение от картата на Лунното затъмнение-Слънце в 10 дом/.
Сетих се една малка,но интересна подробност-Юпитер на Станишев е на МЦ в картата на Лунното затъмнение.Какво според вас може да означава това при съставянето на правителство??