Моля ви и аз имам нужда от помощ с тези Раци. Аз съм зодия Везни, Слънце във Везни, Луна в Козирог, Венера в Скорпион, Марс в Рак, асц. Лъв
Преди 4 години някъде се запознах с този Рак и страшно много хлътнах, не защото говореше и имахме общи качества, а просто има такъв чар този човечец.. направо е страшно. ИЗлизахме известно време- думите с ченгел да му ги вадиш пак няма да стане.. и както ме ухажваше(във времето, в което все пак говореше) изведнъж потъна в дън земя буквално. От тогава до сега не го бях виждала.
И тука преди седмица почна невероятно внимание от негова страна. Звъни постоянно, пише, намеци ми прави, че е със сериозни намерения, свалки от рода на "вземи си изпитите в университета и после ще вземеш и мен", "да не стане така, че да те чакам, а ти да не ме искаш" и така. Като казвам нон стоп писане, значи нон стоп. Ляга си в 4 след работа- пише ми, става в 8:30- пише ми. Имаме за какво да си пишем, постоянно нещо ново разискваме, абе не скучаем.
До вчера, когато дойде за 10 минути от друг град, за да ме види. И като се видяхме.. тишина. Имах чувството, че ще умре от срам, по-безсмислен разговор не бях водила, а уж съм от комуникативните и приказливите. Няма братче, този човечец мълчи и мълчи. Нищо общо с човека, с който си пиша постоянно.
А привличането, за жалост, още си го има- изтръпват ми краката чак, което е рядко срещано.
Друго- постоянно търсеше някакъв контакт, я да ме докосне, да ме потупа, да ме погали.. и само това. Днеска пак пише, но е някак по-студеничък..
КАКВО ДА ПРАВЯ?? Никаква идея нямам как да го "сваля" този човечец..
Имам нужда от помощ- да се отказвам ли, или да се боря?