Здравей Гост

Как да ''сваля'' мъж рак - стратегически ходове?

• 116 Отговора
  • 30585 Прегледи
*

aiia

Re:Как да ''сваля'' мъж рак - стратегически ходове?
« Отговор #60 -: Август 11, 2009, 10:33:06 am »
Asla, това което си писала, ама точно дума по дума, все едно е моята история. И от двете страни.
Айде, моля те, яви се насам и кажи какво се случва. Нямам търпение вече. Имай милост. :(

Нищо не се случва. Ориентирах се към представители на други зодии. хахаха  ;D
Не става така. Има си правила и не трябва да се сменят ролите.
Ако питаш мен, остави го и ти. Не се занимавай! Сложни са раците. То не че девите сме прости - мухахах.  ;D
Халеева, тии коя зодия си? Как така историята е същата?  :-[

« Отговор #61 -: Август 11, 2009, 08:05:15 pm »
При мен е още по-плачевно, защото съм Водолей.  :-[
Казвам, че историята е същата, защото описаното от теб го преживях /май още ме държи/ и "борбата"продължи цяла година. Ама вече и аз се отказах, щото ми писна. При нас лошото е, че се познаваме от доста време, ама мен ме осени мисълта, че това е моя човек преди година. И...те така. Сега по стечение на обстоятелствата се виждаме по-рядко, което е в мой плюс.
А иначе ви чета от известно време. Нищо неразбирам от астрология и 90 % от написаното ми е на китайски, но аз си продължавам да си ви чета. Може пък по някое време да почна да вдявам за какво си говорите.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Ноември 02, 2010, 01:50:44 am »
Asla, това което си писала, ама точно дума по дума, все едно е моята история. И от двете страни.
Айде, моля те, яви се насам и кажи какво се случва. Нямам търпение вече. Имай милост. :(

Не става така. Има си правила и не трябва да се сменят ролите.
Ако питаш мен, остави го и ти. Не се занимавай! Сложни са раците. То не че девите сме прости - мухахах.  ;D
Халеева, тии коя зодия си? Как така историята е същата?  :-[

Айя , верно ли нищо не случи с рака? :rolleyes: :-\

Гледам , че тая тема е актуална....Днес гостите я прелистват доста често...
Плутон с/у слънце...Премрежени погледи , магнетизъм и дълбоки чувства....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Ноември 02, 2010, 02:10:00 am »
a филмите къде ги забрави ;D

Kris , как се сваля Филм.... ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #64 -: Ноември 02, 2010, 02:25:54 am »

...

Мне. Не успях. Не ставам за свалячка. В този живот едва ли ще се науча да ги свалям. Съдба. Мъжете мен свалят и не се оплаквам. А това дали ще става работата, зависи изцяло от мен. Последната дума е на жената, все пак...  ;)  :rolleyes:   Сатурн У5 държи из късо емоциите ми по отношение на противоположния пол.  :P 

ПП Е някой ден може да стана кучка, кой знае...  ;D 

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Ноември 02, 2010, 02:28:25 am »

...

Мне. Не успях. Не ставам за свалячка. В този живот едва ли ще се науча да ги свалям. Съдба. Мъжете мен свалят и не се оплаквам. А това дали ще става работата, зависи изцяло от мен. Последната дума е на жената, все пак...  ;)  :rolleyes:   Сатурн У5 държи из късо емоциите ми по отношение на противоположния пол.  :P 

ПП Е някой ден може да стана кучка, кой знае...  ;D 

Язък! Тцц-тцц...
Значи можеш да кажеш как не се сваля рак... ;D ;D
Все е кяр! ;) ;D :P

« Отговор #66 -: Ноември 02, 2010, 01:37:17 pm »
Едно време имах гадже Рак (още студентка бях). Не си спомням да съм правила нещо да го свалям ,аз никого не свалям, ама съвсем сериозно ( на мен Луната ми е в Козирог,  тази Луна е много опака и горда, и дори когато е увлечена не иска никой да разбере, дори близки приятелки, най-малко пък обектът). Линда Гудман, ако се сещаш в Слънчевите знаци казва за Рака, че  като е заинтересован тръгва първо назад, а не напред.
Та така, дай му време, не насилвай нещата, ако не искаш да загубиш.. по-добре не му обръщай много вниманаие, изглеждай добре, забавлявай се, пък той, ако реши ще дойде. Да ти кажа, ако дойде нищо чудно да искаш да го изгониш, обаче ще е много трудно. На мен ми беше трудно да се разделя с моето гадже Рак. Впило щипци, та посиняло от стискане, хе хе. Иначе беше много по романтичните жестове - рози през декемрви, когато нямаше  нищо на пазара и др.такива. Но още и спомням  как ми даваше с умиление за пример баба си, майка си и дамите от едно време дето късали магданоза листенце по листенце, а не го режели. Та сещаш ли се какви стандарти трябваше да покривам, ако нещо се бяхме взели.
С тази Луна в Козирог, щом го свалиш, тутакси вади кринолина и започвай да гладиш дантелените фусти и копринените кърпички.. ха ха.

*

Stella

• 7765
« Отговор #67 -: Ноември 02, 2010, 03:01:36 pm »
Едно време имах гадже Рак (още студентка бях). Не си спомням да съм правила нещо да го свалям ,аз никого не свалям, ама съвсем сериозно ( на мен Луната ми е в Козирог,  тази Луна е много опака и горда, и дори когато е увлечена не иска никой да разбере, дори близки приятелки, най-малко пък обектът). Линда

Една такава луна се влюби в брата на съпруга си и докато не го свали не можа да намери душевен покой, и щом зная, значи не е чак толкова потайна.
П.П. И Слънцето е в Козирог, ама Марс е в Стрелец.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #68 -: Ноември 02, 2010, 03:39:30 pm »
Едно време имах гадже Рак (още студентка бях). Не си спомням да съм правила нещо да го свалям ,аз никого не свалям, ама съвсем сериозно ( на мен Луната ми е в Козирог,  тази Луна е много опака и горда, и дори когато е увлечена не иска никой да разбере, дори близки приятелки, най-малко пък обектът). Линда

Една такава луна се влюби в брата на съпруга си и докато не го свали не можа да намери душевен покой, и щом зная, значи не е чак толкова потайна.
П.П. И Слънцето е в Козирог, ама Марс е в Стрелец.

Аз не казвам, че е потайна, а че е горда. Не е толкова потайност като при водните например, а май повече  страх да дадеш власт на някого или да ти се надсмеят.  А пък Марсът в Стрелец .. той що да прави нещо, ако ще се крие.

*

holanda

« Отговор #69 -: Ноември 02, 2010, 04:49:24 pm »
и аз да се отчета с раците..
имах преживяване с един такъв господин .
Той беше тип ''търся си сродната душа,моля оставете ме''. По него време да съм била на 16-17,харесвала съм го с месеци (имаше странен чар) ,но не си давах зор да се запознавам с него . Една вечер се засякохме в квартално заведение ,нo имах приятел вече и нямаше защо да се ''гледам'' с Рака. И все пак той дойде при мен (чела съм че Раците не правят първата крачка,този ще е имал екзалтирал Марс) и се заговорихме.
С такъв човек тактиката е да знаеш нещата,които него лично си го вълнуват.Направо му обираш точките : то не бяха родители,житейски опит,стереотипи,архетипи,храна,музика,поведение,интуuция,импулси,стремежи..и всичкото това на фона на Prodigy и Metallica  ;D. Говорили сме около 4-5 часа ,за това време той се нахъсваше ,а на мен ми минаваше все повече и повече .  Това е характерно за Раци май, не би се хванал с теб ако не те почувства сродна душа . Накрая сам започна да ме убеждава,че може би има нещо в цялата тази подобност на идеали между нас и ми предложи секс. Твърде късно . ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Ноември 02, 2010, 05:41:41 pm »
Един от най-добрите ми приятели беше рак/лека му пръст/...Много жени и страхотно обгрижване....
Беше трудно д му се откаже...Страхотен романтик...
Но една нощ , когато един мегаполис се събуждаше за нощния живот и небето изливаше с кофи дъжда...., удържахме геройски и.....останахме приятели дори и сега , когато смъртта ни раздели.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Ноември 02, 2010, 05:56:55 pm »
I'm suspicious, she looks delicious ;D

Не бъди , чак толкова.... ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Март 17, 2011, 04:16:20 am »
Не знам как се сваля мъж рак...,но защо привличам раци и близнаци напоследък се питам.... :rolleyes: :o

« Отговор #73 -: Март 17, 2011, 05:09:44 am »

СКУКА бре...мъж Рак..скука бе! То едни памучета да му вадиш на този докато си отвори устичката,
после вземи го обиди,ще се сърди до безкрай, а не дай боже да му направиш забележка...

Я си вземи един Водолей и се кефи на живота :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Март 17, 2011, 05:18:06 am »

СКУКА бре...мъж Рак..скука бе! То едни памучета да му вадиш на този докато си отвори устичката,
после вземи го обиди,ще се сърди до безкрай, а не дай боже да му направиш забележка...

Я си вземи един Водолей и се кефи на живота :)

А не може ли да си направя тройка ;D :rolleyes: Водолей , Везни , Близнак.... ;D
Да обходя въздушните..... ;D и да защитя пред московската академия докторат по въздушните знаци на зодиака.... ;D

Re: Как да ''сваля'' мъж рак - стратегически ходове?
« Отговор #75 -: Юни 05, 2012, 01:39:32 pm »
Моля ви и аз имам нужда от помощ с тези Раци. Аз съм зодия Везни, Слънце във Везни, Луна в Козирог, Венера в Скорпион, Марс в Рак, асц. Лъв

Преди 4 години някъде се запознах с този Рак и страшно много хлътнах, не защото говореше и имахме общи качества, а просто има такъв чар този човечец.. направо е страшно. ИЗлизахме известно време- думите с ченгел да му ги вадиш пак няма да стане.. и както ме ухажваше(във времето, в което все пак говореше) изведнъж потъна в дън земя буквално. От тогава до сега не го бях виждала.

И тука преди седмица почна невероятно внимание от негова страна. Звъни постоянно, пише, намеци ми прави, че е със сериозни намерения, свалки от рода на "вземи си изпитите в университета и после ще вземеш и мен", "да не стане така, че да те чакам, а ти да не ме искаш" и така. Като казвам нон стоп писане, значи нон стоп. Ляга си в 4 след работа- пише ми, става в 8:30- пише ми. Имаме за какво да си пишем, постоянно нещо ново разискваме, абе не скучаем.
До вчера, когато дойде за 10 минути от друг град, за да ме види. И като се видяхме.. тишина. Имах чувството, че ще умре от срам, по-безсмислен разговор не бях водила, а уж съм от комуникативните и приказливите. Няма братче, този човечец мълчи и мълчи. Нищо общо с човека, с който си пиша постоянно.
А привличането, за жалост, още си го има- изтръпват ми краката чак, което е рядко срещано.
Друго- постоянно търсеше някакъв контакт, я да ме докосне, да ме потупа, да ме погали.. и само това. Днеска пак пише, но е някак по-студеничък..
КАКВО ДА ПРАВЯ?? Никаква идея нямам как да го "сваля" този човечец..
Имам нужда от помощ- да се отказвам ли, или да се боря?
« Последна редакция: Юни 05, 2012, 04:13:19 pm от Cold »

« Отговор #76 -: Юни 05, 2012, 01:49:56 pm »
Като изключим, че знаем зодиите ви, дотук е като за форум по психология. Може да подкрепиш с карти, за да бъдат астрологино обосновани отговорите ни. Една синастрия няма да е зле. Разбира се, предварително можеш да изтриеш личните ви данни от картата. Можеш да използваш безплатните услуги на www.astro.com.

*

Grace

• 2257
« Отговор #77 -: Юни 05, 2012, 01:55:04 pm »
ти сигурна ли си, че не е обвързан този Рак ?

« Отговор #78 -: Юни 05, 2012, 03:46:13 pm »
Напълно съм сигурна. Това ми е наталната карта, но за жалост не знам той точно в колко часа е роден, за да постна и неговата...
« Последна редакция: Юни 05, 2012, 04:15:14 pm от Cold »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #79 -: Юни 05, 2012, 05:12:38 pm »
Аз пък съм изненадана, че ти е трудно. Марс ти е в Рак, Венера ти е в Скорпион... Луната ти му е огледална... При това тези лични планети са в добри конфигурации. Не би следвало да ти е трудно, вслушай се във вътрешния ти глас. Не в този, с който говориш на околните (въздушно-огнения), а във вътрешния.  ;)