Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330342 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #660 -: Май 03, 2010, 06:50:15 am »
....извинявайте....и аз трябваше да се "представя" по-рано ..... :-[

на 25 ще стана тази година  :sun: :cancers:;АЦ  :capricorns:;  :moo: :scorpios:....
интересът ми към астрологията е от гдина и нещо .....
много хубав форум си имате....това е единствения български форум за астрология, в който съм попадала с такава голяма активност.....радвам се, че има такова място.....много ми харесва тук.... :blink:
...простете невежеството ми и тъпите постове понякога..... :-[

:25:

*

missKapriz

« Отговор #661 -: Май 03, 2010, 08:47:44 am »
Цитат
простете невежеството ми и тъпите постове понякога...
Ooo Ками,питай без да се притесняваш,мила.Всички от там са тръгнали. :wub:

« Отговор #662 -: Май 03, 2010, 10:12:46 pm »
Здравейте, наблюдавам форума в сайта от доста време и главно от Тук си черпя информация  :rolleyes: , мисля че повечето сте готини  :wub: Аз също се занимавам с астрология помалко, имам и малко практика с картите на роднини и приятели, освен мойта карта де  ;D Ще ви преставя звезната ми схема, защото ще ми е интересно да видя някое мнение за мен от хора които не ме познават, дали,, просто ще ми интересно да видя прогностиката на някой
Извинявам се, не искам да се натрапвам всеки сам си решава

простете ми невежеството ако не излезе картата но нещо не мога да схвана как стаа

« Отговор #663 -: Май 03, 2010, 10:13:32 pm »
 ;D не мога да си кача картата ужас  :P :P :P :P :P помогнете със съвет

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #664 -: Май 03, 2010, 10:16:20 pm »
 Ами как я качваш тази звездна схема?   ;D

Първо я ъплоудни някъде примерно в imageshack.us , после вземи линка и тука между таговете за картина поставяш линка или въвеждаш ръчно ако не виждаш иконата за улеснение  ;)

А добре дошъл!   :blink:

*

Nebesna

« Отговор #665 -: Май 03, 2010, 10:16:38 pm »
Първо я качваш на някой сайт, после копираш линк и го поставяш тука. Аз ползвам photobucket.

« Отговор #666 -: Май 03, 2010, 10:21:47 pm »
Ще ви преставя звезната ми схема, защото ще ми е интересно да видя някое мнение за мен от хора които не ме познават, дали,, просто ще ми интересно да видя прогностиката на някой

Един вид - да ти направим хороскоп, породен от неестественото ни любопитскно към теб.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #667 -: Май 03, 2010, 10:28:27 pm »
 :'( не мога да се справя!!

качетея вие :-[   22.06.1985 час 10:05  41n56 25e54  :-[

« Отговор #668 -: Май 03, 2010, 10:30:37 pm »
Хайде вместо GPS да ползваме име на град  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #669 -: Май 03, 2010, 10:32:14 pm »
Можеш да направиш карта, да я качиш тук http://tinypic.com/ и после постваш във форума.
Или поне кажи кой е градът, някой да свърши тази работа вместо теб.
« Последна редакция: Май 03, 2010, 10:36:23 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #670 -: Май 03, 2010, 10:35:15 pm »
Да,да казва града,че в астро кома,пробвах с координати и не става,иначе на 1 поглед интересно поставена Венера,но и с доста сложни моменти по темите и  :lol:

« Отговор #671 -: Май 03, 2010, 10:42:02 pm »

не е нужно да се занимавате с мен не обичам да се натрапвам

*

Asol

• 4140
« Отговор #672 -: Май 03, 2010, 10:50:57 pm »
Ще ви преставя звезната ми схема, защото ще ми е интересно да видя някое мнение за мен от хора които не ме познават, дали,, просто ще ми интересно да видя прогностиката на някой

Един вид - да ти направим хороскоп, породен от неестественото ни любопитскно към теб.  ;D

;D Ние сме си любопитковци  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #673 -: Май 03, 2010, 10:52:54 pm »

не обичам да се натрапвам
Може и да е така с акцентиран Рак и Луна,но в 12ти  ;)

Какво ти е интересно точно?На първо четене-проблемна зона са връзките,привързаностите,иначе вероятно си творческа личност,възможно е да имаш талант в изкуство-изобразително или музика,с акцент на Лъв може да те влече по-светското,сцената като изява.Има и други възможни изяви,да не навлизам сега .Но си личат сложни влияния от семейството и дома,там има ограничения/несигурност,вероятно ранни сътресения или загуби.

Астрологията при теб ще стане по-силна в по-късна възраст.

« Отговор #674 -: Май 03, 2010, 11:06:09 pm »
Благодаряти Синухе, всъщност постоянно си следя транзитите, имам дамоклиев меч и асрологията ми помага доста, иначе как да кажа влизам в некъв хаос  :blink: Уран ми е на планетарен възел уран, имам въждане за астрологията от 5години откакто я открих за себе си се занимавам,, не се имам иначе за некъв. Можели човек да знае друг на какво ниво е  :blink: общто взето работя по себеси както всички

*

Синухе

• 4978
« Отговор #675 -: Май 03, 2010, 11:15:12 pm »
Много си потаен-това по Рака ли е или по Плутона в 3ти ?  :rolleyes:

(мен наскоро ме питаха от къде толкова потайност-имам К3 в Скорпион)

Нищо не каза дали това дето се вижда при теб на 1поглед е вярно.Разбира се в хороскопа ти има няколко интересни конфигурации,но щом си зачекнал и планетните възли,сериозно дълбаеш  ;)

Имаш точен тригон Луна/Уран,но тъй като са замесени домовете на края за това мисля,че след време може да станеш много силен в астрологията.

« Отговор #676 -: Май 03, 2010, 11:27:14 pm »
да извинявай всъшност си прав, по отношение за възпиране от семейството - не искам да си изливам душата и няма  :blink: , семейството ми е ОК, аз съм разочарование за него всищност настина имам силни черти, но въпреки разбирането им, и моето бях доста години наркоман  :-\ не искам да си вадите погрешни изводи. опозицията слънце нептун ударена с нонагон сатурн - нептум доста ми беше тежко но сега съм ок. А и по антистата слънце-нептун се добавя както ми се пада още 1/2 сила на опозицията - поне според аспектите, иначе се занимавам с бижутерство преди поскоро, но пак имам желание

*

Синухе

• 4978
« Отговор #677 -: Май 03, 2010, 11:37:19 pm »
Нептун не прощава,но ти си млад-факта че си се обърнал към астрологията,вероятно ще засили неговата преработка към по-духовни занимания,вместо от към заблуди и други ексцесии като тия за които споделяш,но домовете загатват и за проблем за идеализации в любовта и приятелството,там можеш да се удавиш.

Със Кету,Сатурн и Уран в 4ти не е лесно в дома,но като поработиш по СЛВ (особено имам предвид по Телеца) и като се откъснеш,ще са други нещата.Хубаво е това за бижутерството,имаш творчески талант-използвай го,дори и ако е другаде,но красотата теб ще те хармонизира като цяло,Венерата ти е ключова на СЛВ за да установиш една много силна ценностна система и от по отношение на пътя си,тъй като МЦ е и врата на съдбата  ;)

« Отговор #678 -: Май 03, 2010, 11:51:45 pm »
Ще се постарая, мерси за съвета  :blink:  :blink:  :blink: а по нептун от малък се случват неща но пак той ме провали другата страна така да се каже  :rolleyes:

« Отговор #679 -: Май 05, 2010, 09:00:23 pm »
Аз имам един лееееееко глупав въпрос: Правих наскоро синастрия на един мъж и две жени (доколкото ми е по силите). При синастрията на мъжа с едната жена ми направи впечатление, че преобладават доста напрегнатите аспекти на техните Урани с други планети, а с другата жена преобладават хармоничните аспекти на Нептуните им с други планети. Тези очеизвадни акценти как да ги възприемам в подтекста на връзка между двама души?! :unsure:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.