Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 331088 Прегледи
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #680 -: Май 06, 2010, 09:01:05 am »
   Ми според качествата на Уран и Нептун. Тези с напрегнатите аспекти, означава че във връзката ще има много високоволтово напрежение, непредсказуемост и адреналин. Един вид няма нищо сигурно в тази връзка. Докато с Нептун хармоничните аспекти помагат на другите кофти аспекти да бъдат завоалирани и да се изразяват по-меко. Така мисля в общи линии.

« Отговор #681 -: Май 06, 2010, 06:18:27 pm »
здравейте

като всеки начинаещ "разпъвам" наталната си карта на кръст и я разгадавам

наталният ми марс в четвърти дом прави сходяща квадратура с плутон във втори

проследявайки прогресията на марс установих, че той става ретрограден почти веднага и до ден днешен е така, даже проследявайки прогресията виждам, че ще ретрогадира и след 60 -тата ми година, достигайки градус, в който ще е далеч от проклетата квадратура

трудно ми е да интерпретирам тази ситуация  в частност и изобщо - като принцип с всички ретро планети и прогресии

поздрави на всички за днешния празник - все пак св. Георги покровителства военните, а въпросът ми е за марс :blink:

*

Divna

« Отговор #682 -: Май 06, 2010, 08:53:56 pm »
здравейте

като всеки начинаещ "разпъвам" наталната си карта на кръст и я разгадавам

наталният ми марс в четвърти дом прави сходяща квадратура с плутон във втори

проследявайки прогресията на марс установих, че той става ретрограден почти веднага и до ден днешен е така, даже проследявайки прогресията виждам, че ще ретрогадира и след 60 -тата ми година, достигайки градус, в който ще е далеч от проклетата квадратура

трудно ми е да интерпретирам тази ситуация  в частност и изобщо - като принцип с всички ретро планети и прогресии

поздрави на всички за днешния празник - все пак св. Георги покровителства военните, а въпросът ми е за марс :blink:

А излиза ли от 4 дом или продължава да е там?

« Отговор #683 -: Май 07, 2010, 06:19:02 am »
продължава да е там

*

Divna

« Отговор #684 -: Май 07, 2010, 06:51:34 am »
А наталният ти Марс ретрограден ли е?
Аз имам в натала една ретроградна планета (Сатурн) и прогресивния Сатурн си остава все около наталния. По принцип прогресивните планети се движат много бавно. Слънце например се движи с градус на година.

« Отговор #685 -: Май 07, 2010, 07:00:22 am »
не, наталния не е ретрограден...не зная - от една страна е добре, че при прогресия квадрата с плутон се разпада, а от друга не мисля, че е добре цял живот марс да ми ретроградира...в прогресия де

Divna, аз имам 5 натални ретро планети :blink:

благодаря ти за това, че ми отговаряш...

*

Divna

« Отговор #686 -: Май 07, 2010, 07:11:14 am »
За мен е удоволствие, само където знанията ми са оскъдни и за съжаление не мога да ти дам професионален отговор.
Според мен не бива много да се притесняваш за прогресивните планети, като изключим разбира се Слънце и особено Луна, която е много показателна в прогресивната карта (тя се движи и най-бързо, 60* преминава за 2,6 г.)
А чела ли си някъде за ретроградните планети в наталната карта? Мисля, че има нещо доста характерно при тия случаи.

« Отговор #687 -: Май 07, 2010, 07:38:34 am »
 Ерин Съливан има доста обмиста книга за ретропланетите- набелязала съм да я прочета. Да, доста е особено и характерно, чела съм малко мисля и нещо от Мартин Шулман, и в нет-а съм търсила материали за ретроградната си венера....въпреки, че не е толкова трудно да си я интерпретирам - неаспетирана, в съвпад с куспидата на девети дом, в овен, ретро....
Съгласна съм с тебе за слънцето и луната, а също и когато венера и меркурий са ретро-виж, че има цяла тема за ретро мерк в момента - при транзити и хорарни интерпретации се отчита, и разбира се натални....
До колкото разбирам е много важен момента, когато стане стационарна и тръгне директно планетата.
Ще потърся какво имам за ретропланетите и ще ти го пратя

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #688 -: Май 14, 2010, 10:06:14 pm »
Скоро предстои възврат на Юпитер в овен. По този повод - може ли малко повече инфо?  :blink:

направи карта на възврата...виж къде е асц-то на картата.
в следващите 12год. ще разбереш ,какъв ще бъде приоритета на планетата и какви събития ще донесе....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #689 -: Май 14, 2010, 10:17:12 pm »
направи карта на възврата...виж къде е асц-то на картата.
в следващите 12год. ще разбереш ,какъв ще бъде приоритета на планетата и какви събития ще донесе....

Как така карта на възврата  :unsure:? Соларен х. ли имаш в предвид? Използвам astro.com-a  :blink:

напасваш всичко до последния градус на планетата и правиш възвратна карта!
примерно , ако имаш юпитер на 1гр.12мин. 15 сек. напасваш точно тези данни и правиш хороскоп на възврата. аз не го налагам в/у наталния...,просто гледам картата и си правя изводи за приоритетите на планетата през следващите 12г.
м/у другото ,това е изключително важна карта...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #690 -: Май 14, 2010, 10:54:56 pm »
примерно , ако имаш юпитер на 1гр.12мин. 15 сек. напасваш точно тези данни и правиш хороскоп на възврата. аз не го налагам в/у наталния

А ако минава през тази точка няколко пъти, кой отчиташ като възврат - първият или последният съвпад?  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #691 -: Май 14, 2010, 11:38:45 pm »
примерно , ако имаш юпитер на 1гр.12мин. 15 сек. напасваш точно тези данни и правиш хороскоп на възврата. аз не го налагам в/у наталния

А ако минава през тази точка няколко пъти, кой отчиташ като възврат - първият или последният съвпад?  :rolleyes:

първата карта я вземам впредвид! както и на последната обръщам внимание....
за мен обаче по-важна е първата възвратна карта.
но ,не при всеки е така! :blink:

« Отговор #692 -: Май 15, 2010, 04:54:37 pm »
Кардиналните слънца и оси си падат по командаренето. Със сигурност баща ти има и други подробности в хороскопа, които да подчертават това и необходимостта да му се отдава необходимото уважение.

Как може да се контактува нормално с човек, съдещ другите за най-малката грешка, който не забелязва собствените си грешки?

Не се контактува. Изнасяш се или прекратяваш общуването си с него. Ако си все още малък, ще го изтърпиш още някоя и друга година.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #693 -: Май 15, 2010, 04:57:26 pm »
Как може да се контактува нормално с човек, съдещ другите за най-малката грешка, който не забелязва собствените си грешки?

Не се контактува. Изнасяш се или прекратяваш общуването си с него.

ммм даааааа потвърждавам - бившият ми съпруг е същия и той е везни  :57:  дори и децата ни го правят див и щастлив за тези му мании, ма то каквото си надробиш това и си сърбаш  ;)  пък с мен вече не се занимава щото му става тесен живота ако ме предизвика  :72:

като дойде по някога и вземе да ми дава нареждания и като му кажа "Няма пък!!!" и оня го хваща щръклицата и се изнася хахахааааааааааааааааа... ох още ми е смешно последният път как спорехме за полезността на месото и директно му заявих, че ако иска децата му да ядат всеки ден пържоли и да ми мирише на мърша в къщи му ги давам да ги си гледа той, а те и двамата се развикаха, че не го искат  ;D ;D ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #694 -: Май 15, 2010, 05:34:22 pm »
Искам да попитам какви са по принцип бащите от зодия везни?

Учудващо,но е вярно.Чувам същите оплаквания за бащи Везни от много места,явно не е просто в кардиналния знак,а в самите Везни.Дето се вика желязна зодия са все пак  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #695 -: Май 15, 2010, 06:59:39 pm »

Моя приятелка има такъв проблем с партньора си. Той обаче не е зодия Везни, но има съвпад на Юпитер и Сатурн във Везни в 7 дом, в квадрат с Венера. Изживява се като съдник на другите, без да вижда собствените си грешки, тях просто ги проектира в заобикалящото пространство. Вината и несъвършенството винаги вижда в отсрещния човек. То бива, бива комплексарщина, ама това е прекалено!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #696 -: Май 16, 2010, 12:07:33 pm »

ммм даааааа потвърждавам - бившият ми съпруг е същия и той е везни  :57:  дори и децата ни го правят див и щастлив за тези му мании, ма то каквото си надробиш това и си сърбаш  ;)  пък с мен вече не се занимава щото му става тесен живота ако ме предизвика  :72:

като дойде по някога и вземе да ми дава нареждания и като му кажа "Няма пък!!!" и оня го хваща щръклицата и се изнася хахахааааааааааааааааа... ох още ми е смешно последният път как спорехме за полезността на месото и директно му заявих, че ако иска децата му да ядат всеки ден пържоли и да ми мирише на мърша в къщи му ги давам да ги си гледа той, а те и двамата се развикаха, че не го искат  ;D ;D ;D ;D ;D

Олелееее, хахаха, не стават тия хора за бащи. Много дребнава история, а моя пък няма никакъв пръст в развитието ми от раждането до сега, все едно ми е само биологичен баща...

Бившият ми беше везна, за всякакви дреболии правеше проблем, всечко трябваше да се случва по неговите разбирания :41:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #697 -: Май 17, 2010, 03:15:46 pm »
    :blink: Може, но по вероятно е да е голамата Страст. Ама тук пици на парче не се препоръчват май....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #698 -: Май 17, 2010, 03:31:58 pm »

като дойде по някога и вземе да ми дава нареждания
.....то май не се отнася само за бащите везни.....приятелят ми има везнишки стелиум Меркурий, Юпитер, Плутон и Сатурн и той във Везни..всичко в 4-ти дом....направо не се търпи като почне да нарежда кое как да стане и да се направи.... :41: на всяко нещо може да ти намери косур....а пък ако нещата не са направени да са красиви(това му е едно от най-важните условия..ако някъде има гънка на нещо...обича също да ми казва как точно да готвя.... :o)... :96:
трудно се търпи...ама иначе пък все красиви неща ми подарява и купува... :rolleyes: :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #699 -: Май 17, 2010, 04:02:31 pm »
Везните са скандалджиите на Зодиака, в това вече се убедих нееднократно. Но трябва да е нещо повече от едно Слънце във Везни. Познавам два-три везнишки стелиума, тяхното просто не се търпи, панаири като техните и Овен няма да вдигне. Лицемерни, двулични, хитри като лисици, не си държат на думата, лъжат партньори и контрагенти, все търсят заобиколни пътечки като стане въпрос за техни задължения --> стелиум във Везни.
При Луна във Везни рядко може да се говори за дълбоки чувства, освен ако няма акцентиран Скорпион, емоциите им са повърхностни, някак блудкави, престорени, макар че умеят и да драматизират.
Сестрата на бившия е със Слънце и Луна във Везни, но за нея не мога да кажа нищо, почти не сме имали контакт. А в двойния стандарт на някои везнишки Луни вече се убедих, аз самата силно ги привличам, сигурно със стелиума си отсреща. Привличам мъже с АС или Луна във Везни или със силно поставена Венера (освен телешкото, което е мой специалитет ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.