Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330264 Прегледи
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #720 -: Август 04, 2010, 11:19:34 pm »
Има ли някои констелации, които показват в радикса ни, че ще се занимаваме с благотворителност (фондация)?

« Отговор #721 -: Август 04, 2010, 11:20:53 pm »
  Мисля че да - ако не ме лъже паметта - силно аспектиран 11 дом или добре поставен негов управител.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #722 -: Август 04, 2010, 11:32:42 pm »
Има ли някои констелации, които показват в радикса ни, че ще се занимаваме с благотворителност (фондация)?

гледаш  оста 5-ти/11-ти и 2-ри/8-ми. в тези оси ще намериш отговора. разбира се ,че са важни сингнификаторите и планетите в домовете,както и знаците. :blink:успех!
« Последна редакция: Август 04, 2010, 11:37:38 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #723 -: Август 05, 2010, 06:59:25 am »
Искам да попитам какви са по принцип бащите от зодия везни?

Учудващо,но е вярно.Чувам същите оплаквания за бащи Везни от много места,явно не е просто в кардиналния знак,а в самите Везни.Дето се вика желязна зодия са все пак  :mellow:

ами жените Везни със ципка Скорпи- сещам се за желязната лейди Тачър :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #724 -: Август 06, 2010, 08:19:10 pm »
Ще бъда благодарна ако някой ми посочи линк към сайт или форум за синастричните аспекти на Лунните възли.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

holanda

« Отговор #725 -: Август 07, 2010, 09:41:55 am »
Ще бъда благодарна ако някой ми посочи линк към сайт или форум за синастричните аспекти на Лунните възли.
Когато има съвпад на планета с южия възел, значи в този живот ще има уроци за научаване в тази област, уроци, с които човек трябва да приключи, преди да се отправи в посоката, определена от противоположния възел. Вие може да не искате да усъвършенствате качествата, на които е носител планетата в съвпада и ще има забавяне в развитието ви във въпросната област. Например , ако планетата е Меркурий - може да има трудности в придобиването на грамотност и в началното образование, късно проговаряне при децата, пренебрегване на значението на съвременните методи на общуване и комуникация, и др.

Ако северният възел е в съвпад с планета, тогава тази планета ще осигурява енергията, необходима на човека да се стреми към усъвършенстване и социалната адаптация ще се осъществява лесно, посредством качествата, на които въпросната планета е носител. Обикновено съвпадът на СЛВ с планета се счита за благоприятно.

Квадратурата с възлите е трудна позиция, особено ако е образувана от няколко планети (стелиум). Тогава стелиумът става доминантен и човек действа в разрез с текущите обществени стандарти, което създава огромни трудности в социалното приспособяване.

Тригоните и сектилите са изключително благоприятни. Ако една планета е в тригон със северния, тя ще образува секстил с южния възел. Тогава тази планета е от много голяма важност, тъй като се превръща във ваш "пътеводител". Тя осъществавя връзката между вашето минало и бъдещото ви развитие. Особено благоприятно е, когато планетата, сключваща аспекта е управител на СЛВ. Например аз имам Венера в Риби в сектил със СЛВ в Телец (Венера управлява Телец).

Щастливо явление в брачната синастрия е съвпад на планета на единия партньор със СЛВ на другия партньор. Такъв партньор ще подпомага вашето израстване и вие можете да използвате енергията на тези негови качества за собственото си усъвършенстване. Например, моят Юпитер в Рак е в съвпад със СЛВ на съпруга ми.
/това е на Небесна,копнах го от един друг сайт :blink:/

точно линкове с повече информация не успях да намеря,но тук във форума има доста изписано по въпроса  :blink:

*

holanda

« Отговор #726 -: Август 07, 2010, 10:32:13 am »
имах отношения с човек,чийто СЛВ е в съвпад с мои Венера и Плутон,а моя СЛВ в съвпад с Луната му.Имаше взаимно привличане и усещане за съдбовност до известна степен.

« Отговор #727 -: Август 07, 2010, 05:22:18 pm »
Бкагодаря за изчерпателния отговор. :wink2:
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #728 -: Октомври 27, 2010, 03:39:14 pm »
Как се пресмята лятно часово време? astro.com автоматично ли го смята или като съм в 8,10 юни трябва да вадя един час??, защото ако е така имам промени разбира се  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #729 -: Октомври 27, 2010, 03:53:34 pm »
Автоматично си смята всичко, не се притеснявай.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #730 -: Октомври 27, 2010, 04:05:09 pm »
Хиляди благодарности Sunrain  :wub:   + хубав ден от мен

*

sunrain

• 6710
« Отговор #731 -: Октомври 27, 2010, 04:50:55 pm »
 ;D Приятен ден и на теб!
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #732 -: Октомври 31, 2010, 03:22:14 am »
Щастлива съм,че открих "моята "темичка, в която мога смело да си задавам въпросите /за някои тъпи,вероятно/,без да се притеснявам от това!  :P
 На 6.11 новолунието опонира нат ми сатурн и прави и секстил с нат ми Плутон. Това означава ли,че ще имам емоционални задръжки в съотв. дом/з-ти/...а този аспект с плутон? :-\
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

dst

« Отговор #733 -: Октомври 31, 2010, 03:52:26 am »
Щастлива съм,че открих "моята "темичка, в която мога смело да си задавам въпросите /за някои тъпи,вероятно/,без да се притеснявам от това!  :P
 На 6.11 новолунието опонира нат ми сатурн и прави и секстил с нат ми Плутон. Това означава ли,че ще имам емоционални задръжки в съотв. дом/з-ти/...а този аспект с плутон? :-\
Спомни си какво ти се е случило миналата година горе долу по същото време, това ще ти се случи, почувстваш, преживееш и сега. Транзитите на бързите планети, като Слънце, Луна, Меркурий и Венера, се усещат по-леко и то в нашето ежедневие, без да го променят или трансформират из основи. И по-скоро се наблюдават съвпадите. Преживяваме ги без да им обърнем съществено значение, защото ни притискат транзитите на по-бавните планети, там отдаваме повече енергия.
По-сериозни основания за размисъл щеше да има при обратната ситуация - тр. Сатурн опозе нат. Новолуние.

*

Марая

• 28287
« Отговор #734 -: Октомври 31, 2010, 03:58:30 am »
Спомни си какво ти се е случило миналата година горе долу по същото време, това ще ти се случи, почувстваш, преживееш и сега. Транзитите на бързите планети, като Слънце, Луна, Меркурий и Венера, се усещат по-леко и то в нашето ежедневие, без да го променят или трансформират из основи. И по-скоро се наблюдават съвпадите. Преживяваме ги без да им обърнем съществено значение, защото ни притискат транзитите на по-бавните планети, там отдаваме повече енергия.
По-сериозни основания за размисъл щеше да има при обратната ситуация - тр. Сатурн опозе нат. Новолуние.

Няма гаранция , че ще е същото....,зависи от много други неща...Първо- тежкарите...Второ външните обстоятелства и трето- вътрешното , онази нагласа , която еволюира непрестанно.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #735 -: Октомври 31, 2010, 04:07:10 am »

;)ами-ето-аз за това наблюдавам предимно съвпади и опозиции/да не си помисли някой,че   понякога не мога да преценя има ли ,или няма аспект някакъв-нищо подобно :lol:/
Благодаря ,dst! А кой кого повлиява в този аспект -новолуние/нат.Сатурн ...някаква логика има ли?/тежка-лека планета ,или  транз.-нат. планета/

*

dst

« Отговор #736 -: Октомври 31, 2010, 04:11:57 am »

Няма гаранция , че ще е същото....,зависи от много други неща...Първо- тежкарите...Второ външните обстоятелства и трето- вътрешното , онази нагласа , която еволюира непрестанно.... :blink: ;)
Да... така е!
Всъщност отговорът на въпроса на марсин е според мен "Не". Никакви емоционални задръжки, напротив емоции и нови идеи с успешен край, ако се започнат тогава.

*

dst

« Отговор #737 -: Октомври 31, 2010, 04:24:29 am »
Марсин, влияние оказват планетите в движение. Наталните преработват връхлетялата ги енергия според техните качества и достойнства.

*

Марая

• 28287
« Отговор #738 -: Октомври 31, 2010, 04:27:41 am »

Плутон не споделя , той споделя /ако е достатъчно силен/ след аспекта...При него има повторяемост....Тук , според мен , ще имаш противопоставяне продиктувано от теб самата...ще бъдеш подложена на изпитания от себе си...с цел преодоляването им...
Ще се справиш! ;) :blink:

« Отговор #739 -: Октомври 31, 2010, 04:35:32 am »
Доколкото разбирам нат .пл поема и преработва и така влияе- вече "преработена" , а транзитната планета действа директно,нейното влияние е водещо...Този Плутон ми е сложен! :-\  Последен въпрос за днес и спирам с въпросите/ами гледам тук разни неща и ми възникват въпроси/-къде да гледам за успешност при кандидатстудентски изпити/матури/хайде Iво матурата да оправим у дома,пък после другото  ;)/- 9дом ли? и аспекти Слънце-Меркурий ...?