Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330035 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #840 -: Ноември 29, 2010, 10:57:16 pm »
Мога да пусна карта само на младата жена с голямата цифра аборти през по-младите си години... Ето и картата.

При повече пожелателни аборти е замесен Нептун май, че и аз имам поглед върху една карта, тук също се потвърждава. Само да не бъркам дали е тази, за която спомена.

П.П. Не е, сега разбирам, но Нептун пак е фактор явно.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #841 -: Ноември 29, 2010, 11:00:37 pm »
Просто исках да ажа, че според наблюденията ми за жени с голям брой бременности, от които доста завършват без раждане по една или друга причина - по-скоро можем да открием валидни астрологични фактори за трудно забременяване, а също и валидни фактори за реалните живородени деца, но и за точен брой бременности...

Виж тази Д7 - песен направо.  :-\

Втората е преди да се направи ректификация.
Показателите в двете карти са съвсем различни - в едната има екзалтирала Венера в Лагна, а в другата три малефика - Марс, Кету и Сатурн.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #842 -: Ноември 29, 2010, 11:02:14 pm »
За аборти следя Плутон и Нептун....
Внезапните аборти знаем , че са по Уран... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #843 -: Ноември 29, 2010, 11:04:20 pm »
Останала съм с впечатление, че ако Нептун има отношение към 5 дом по някакъв начин, броя е неясен, може да са много - това, което пита Прия, и обикновено има загуби. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #844 -: Ноември 29, 2010, 11:04:34 pm »
Темата, накъдето и както е тръгнала, май не е много "новобранска" вече.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #845 -: Ноември 29, 2010, 11:08:12 pm »
Останала съм с впечатление, че ако Нептун има отношение към 5 дом по някакъв начин, броя е неясен, може да са много - това, което пита Прия, и обикновено има загуби. 

Също късни раждания....Няма карта в която да има нептун в 5-ти и раждането да не е късно , ако въобще го има....
Но като упр. на 5-ти дава много деца.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #846 -: Ноември 30, 2010, 03:18:34 pm »
Бременна ли си била по време на сключване на брака ? И мен ми се струва, че е по-ранен часа. Вероятно второ забременяване втората половина на 2011 година.
Деня преди сватбата разбрах че съм бременна ;D

:blink:
« Последна редакция: Октомври 12, 2011, 05:54:13 pm от Asol »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #847 -: Ноември 30, 2010, 06:48:56 pm »
То направо е 2в1 - две радостни събития наведнъж ти се случват.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #848 -: Ноември 30, 2010, 10:55:28 pm »
Gledam Wi ,  , чета Ви и се заливам и аз.... ;D , щото хората искат да цепнеш минутката..., а тя пусто трудно се цепи.... ;D ;D

« Отговор #849 -: Декември 01, 2010, 02:00:07 am »
Влияят ли по някакъв начин  ИЦ и ДЦ и как?/новолунието е на моя ИЦ в съвпад с нат.Нептун + 5гр/   Може би емоционални проблеми от миналото ми ще изплуват ....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #850 -: Декември 01, 2010, 02:25:56 am »
Влияят ли по някакъв начин  ИЦ и ДЦ и как?/новолунието е на моя ИЦ в съвпад с нат.Нептун + 5гр/   Може би емоционални проблеми от миналото ми ще изплуват ....

Последно къде на ИЦ или ДЦ? ;D ;)
Влиянието е навсякъде в хороскопа , нещо повече в случая е засегната кардинална ос...5* до нептун са малко множко , но за сметка на това съвпада в рамките на няколко градуса с оста е индикация за акцент на дома...
Виж къде е управителя на оста , какви транзити има и какви са неговите акценти за периода... :blink:

« Отговор #851 -: Декември 01, 2010, 02:55:02 am »
ами аз неправилно съм поставила въпроса си,май.Понеже имам такъв аспект на новолунието в 4дом с упр Юпитер/а Нептуна ми е в края на 3д-27гр/. Нат Юпитер/3ти дом/е в куинкокс със нат Сл и нат Луна/8ми дом/ и  е в тригон с транз.Юпитер.В натала Юпитер/3д/ опозе на Сатурн/9д/ Дано бях правилна  :lol:
А иначе управителя на МЦ ми е Меркурий/анаретен в 8д  :soe: :ven:/9д/

п.с: няколко пъти виждам планети на ИЦ и ДЦ ,а не намирам информация за влиянието на тези точки върху планетите там-за това ми беше такъв никакъв въпроса/дано сега е някакъв,поне/

*

Марая

• 28287
« Отговор #852 -: Декември 01, 2010, 02:58:35 am »
ами аз неправилно съм поставила въпроса си,май.Понеже имам такъв аспект на новолунието в 4дом с упр Юпитер/а Нептуна ми е в края на 3д-27гр/. Нат Юпитер/3ти дом/е в куинкокс със нат Сл и нат Луна/8ми дом/ и  е в тригон с транз.Юпитер.В натала Юпитер/3д/ опозе на Сатурн/9д/ Дано бях правилна  :lol:
А иначе управителя на МЦ ми е Меркурий/анаретен в 8д  :soe: :ven:/9д/

п.с: няколко пъти виждам планети на ИЦ и ДЦ ,а не намирам информация за влиянието на тези точки върху планетите там-за това ми беше такъв никакъв въпроса/дано сега е някакъв,поне/

Na kolko gradusa i w koj znak se namira IC?
Кои е управителя на ИЦ? Къде се намира в наталната карта -градус и аспекти? :blink:
Спокойно няма проблеми....,всички сме почнали от А и Б.... :wub:

« Отговор #853 -: Декември 01, 2010, 03:15:23 am »
6гр в стрелец.  Нат Юпитер/3ти дом; 3 гр в скорпион/е в куинкокс с нат Сл и нат Луна/8ми дом/ и  е в тригон с транз.Юпитер.   В натала Юпитер опозе на Сатурн  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #854 -: Декември 01, 2010, 03:22:14 am »
Би могла да очакваш събития свързани с близки роднини , с братя , сестри...Възможно е и нещо да приключи като отношение с тях или....грижи около възрастен роднина... :blink:
Възможни са теми от рода на наследствени имоти и пари да излязат на дневен ред.... :blink:

« Отговор #855 -: Декември 01, 2010, 03:33:59 am »
...радвам се,все пак ме разбра...Благодаря ,Марая!
А ИЦ-той променя ли нещата някак? както и ДЦ/принципно/-или това е в натала,само

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #856 -: Декември 01, 2010, 05:27:54 pm »
Даа беше много хубаво ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #857 -: Декември 01, 2010, 06:08:59 pm »
Даа беше много хубаво ;D

Ба, погледнете го от друг ъгъл - да не можеш да се напиеш на сватбата си, щото вече трябва да се пазиш. ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #858 -: Декември 01, 2010, 07:24:26 pm »
Искам да попитам по кой дом е работата на хонорар в наталната карта?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
« Отговор #859 -: Декември 01, 2010, 07:25:30 pm »
Искам да попитам по кой дом е работата на хонорар в наталната карта?

Хонорара го търся по 3-ти /9-ти , 5-ти/11-ти...