Мога да пусна карта само на младата жена с голямата цифра аборти през по-младите си години... Ето и картата.
Просто исках да ажа, че според наблюденията ми за жени с голям брой бременности, от които доста завършват без раждане по една или друга причина - по-скоро можем да открием валидни астрологични фактори за трудно забременяване, а също и валидни фактори за реалните живородени деца, но и за точен брой бременности...
Останала съм с впечатление, че ако Нептун има отношение към 5 дом по някакъв начин, броя е неясен, може да са много - това, което пита Прия, и обикновено има загуби.
Цитат на: Asol в Ноември 29, 2010, 09:00:35 pmБременна ли си била по време на сключване на брака ? И мен ми се струва, че е по-ранен часа. Вероятно второ забременяване втората половина на 2011 година.Деня преди сватбата разбрах че съм бременна
Бременна ли си била по време на сключване на брака ? И мен ми се струва, че е по-ранен часа. Вероятно второ забременяване втората половина на 2011 година.
Влияят ли по някакъв начин ИЦ и ДЦ и как?/новолунието е на моя ИЦ в съвпад с нат.Нептун + 5гр/ Може би емоционални проблеми от миналото ми ще изплуват ....
ами аз неправилно съм поставила въпроса си,май.Понеже имам такъв аспект на новолунието в 4дом с упр Юпитер/а Нептуна ми е в края на 3д-27гр/. Нат Юпитер/3ти дом/е в куинкокс със нат Сл и нат Луна/8ми дом/ и е в тригон с транз.Юпитер.В натала Юпитер/3д/ опозе на Сатурн/9д/ Дано бях правилна :lol: А иначе управителя на МЦ ми е Меркурий/анаретен в 8д :soe: :ven:/9д/п.с: няколко пъти виждам планети на ИЦ и ДЦ ,а не намирам информация за влиянието на тези точки върху планетите там-за това ми беше такъв никакъв въпроса/дано сега е някакъв,поне/
То направо е 2в1 - две радостни събития наведнъж ти се случват. :blink:
Цитат на: Lillie в Ноември 30, 2010, 06:48:56 pmТо направо е 2в1 - две радостни събития наведнъж ти се случват. :blink:Даа беше много хубаво
Искам да попитам по кой дом е работата на хонорар в наталната карта?