. ще кача карта на един човек, който много ми допадаше до преди една година, направо си бях \"хлътнала\" по него...., но 3-4 години беше само едно хубаво приятелство.
но ... е в действителност много властен, манипулиращ, психопат

... ?
Извинявай, просто си разсъждавам на глас ... Плутона е ретро. До тези зелените линии още не съм стигнала (май ги водите някакъв куинкокс, или кармичен аспект или .. незнам и аз, трябва да седна да прочета ...) Скорпионска луна, а и Нептун, в квадрат със стелиума във Водолей - неподвижни знаци .... труден и опак човек е. Уран в квадрат със стелиума - непредсказуем. Лилит-Плутон в квадрат с хирон ... това незнам как да го тълкувам. Също и тези символи - и тях не ги знам ... карма пише там до овена някъде ... Плуто съвпад с Лилит - роден психолог, усеща много неща още във въздуха ... Лилит според мен е най-чувствителната точка в хороскопа, най-слабото и същевременно най-силното място, място където може човек да се докосне до страховете си, до неща които има да преработва или ... и аз незнам как да го обясня.
Между другото преди да почна да пиша тук, влязох да чета за Вера Кочовска. Преживе не бях чувала за нея ... ама то като съм все като кон с капаци ... Четох и коментарите ...на други хора, някои я отричат, други не ... някои я приемат, други не ... аз пак незнам от кои съм

Може би просто се е опитал да преработи нещо в себе си, като използва теб ... знам ли.
Извинявай, Марая..., а възможно ли е да не си пада по жени??? Имам някакво такова усещане...
Абе не съм Марая, ама ... защо пък да не си пада по жени? Като не си е паднал по теб ... три-четири години приятелство ... е хубаво нещо, а и ти ако не си искала нищо повече ... Твоите планети как са? Въртят ли се някъде около Лилит-а му или ...