Как се зарадвах на отговорите, нямата идея... благодаря ви :blink:
Всички казахте верни неща, наистина с този меркурий в 12 ми е трудно да изразявам това, което мисля, умът ми бързо прещраква, но ми е трудно да изговоря в пълнота това, което мисля, и наистина чувствам, че не винаги хората ме разбират, не ги обвинявам, вината не е в тях, но все пак това ме наранява. Понякога не смея да изкажа мнението си, като че ли нещо ме блокира, обаче често се случва и да изкажа някакви неща без много много да му мисля и без да ми пука от мнението на другия, странно. Да си призная това ме дразни, искам речта да се лее свободно както се леят и мислите в главата ми,и те малко объркани

Затова може би в момента обръщам внимание на този меркурий, виждам в негово лице спънката, но може би не само той е виновен

Някъде бях чела, май тук някой съфорумник беше споменал, че за да продължиш напред в развитието си по СЛВ, трябва да отработиш първо по ЮЛВ (мисля такава беше идеята).
Това от Шестопалов е доста вярно, почти на 100 %. Хм, споменава за журналистика, писателство, интересно, че и др аспекти на планетите ми говорят пак за писателство, поне това, което съм чела, но за сега не се е случвало дори едно стихче да измисля
Иначе питам за луната, защото и аз като Солар си мисля, че все пак има значение, в кой дом е, както казва и тя, може малко рибка да си пада, или овчица :blink: