Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 331179 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1080 -: Април 09, 2011, 04:04:12 pm »

Да не се окаже, че всички които сме писали по картата на Merry-Jane имаме добри синастрии с нея  ;D .Аз сега се загледах
и установявам, че асцендентите ви са в съвпад с моя Марс  :P .

в такъв случай твоя марс е в съвпад с нейните луна и венера, а май сте и на една възраст, така че.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #1081 -: Април 09, 2011, 04:56:18 pm »
Цитат
не е нужно да ми благодариш..твоите луна, венера и асц. съвпадат с моя асц. и меркурий, и са в тригон с моята луна, така че удоволствието е взаимно..

Много мило, но аз не съм съвсем честна, защото не чета темите отскоро, и забелязах, че имаме някой общи неща, някъде, мисля в темата за луната, ти беше описала луната си, и описанието беше много точно, 1:1  ;D

Цитат
Да не се окаже, че всички които сме писали по картата на Merry-Jane имаме добри синастрии с нея   .Аз сега се загледах
и установявам, че асцендентите ви са в съвпад с моя Марс.
И аз мисля, че сме на една възраст, понеже пак в някоя от темите беше попитал за Уран, Сатурн и Нептун в Козирог, нещо от този сорт, и ми направи впечатление, защото и аз се интересувах от това, което ти питаше, и затова го запомних  :P
И сега съвсем случайно ми отговаряте, хмм...  :rolleyes:

« Отговор #1082 -: Април 09, 2011, 05:15:00 pm »
Цитат
Според мен е чиста Дева този Марс.Но тъй като е съвсем в началото на знака,може и да има Лъвски елементи де.За планета в начален критичен градус се казва,че е като новодомец ,а ако не е в свой знак или дом е малко объркана,неориентирана,не може съвсем да си изрази характера.Но доколкото Марс е управител на първия знак-Овен и при теб е в първия градус на знака,там да се чувства добре.Може да е малко-по агресивен на моменти,страстен и своеволен и като му добавим девишка последователност сигурно е доста упорит Марс  И като се има предвид съвпада на Меркурий с ЮЛВ може да си избухлива и да казваш нещата без много много да си поплюваш.
  Друго характерно за такъв Марс е,че много добре се изразявал в женски знак,а дори и в знак или дом на своето изгнание.

Солар, много е интересно това с градусите.. и си права, на моменти агресивен, своеволен, в повечето случай благ, но ако се случи някой да ме изкара извън релси, наистина няма да му спестя нищо  :-[ без да се замисля, а после като се замисля, съжалявам  :-\ И бих добавила още, че не е достатъчно упорито май, малко по течението го дава, жалко за Девата му може би  :rolleyes:
Всъщност сега си спомням, че пропуснах в началото да спомена защо се вглеждам в този Меркурий. Беше ме притеснил, че като господар на Асц и МЦ не се намира в много добро положение, въпреки че негов управител е Слънцето, чийто управител пък е Луната, чийто пък управител е пак Меркурий  ;D доста засукани, и си помислих, че явно доста ще да утежнява личността ми, не зная, все пак съм новобранче  :-\ :P

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #1083 -: Април 09, 2011, 05:25:11 pm »
Цитат
не е нужно да ми благодариш..твоите луна, венера и асц. съвпадат с моя асц. и меркурий, и са в тригон с моята луна, така че удоволствието е взаимно..

Много мило, но аз не съм съвсем честна, защото не чета темите отскоро, и забелязах, че имаме някой общи неща, някъде, мисля в темата за луната, ти беше описала луната си, и описанието беше много точно, 1:1  ;D

Цитат
Да не се окаже, че всички които сме писали по картата на Merry-Jane имаме добри синастрии с нея   .Аз сега се загледах
и установявам, че асцендентите ви са в съвпад с моя Марс.
И аз мисля, че сме на една възраст, понеже пак в някоя от темите беше попитал за Уран, Сатурн и Нептун в Козирог, нещо от този сорт, и ми направи впечатление, защото и аз се интересувах от това, което ти питаше, и затова го запомних  :P
И сега съвсем случайно ми отговаряте, хмм...  :rolleyes:

Ми според моите изчисления си ми какичка с около 25 дни  :P .Аз като ти отговорих, не бях гледал аспектите между твоите
и моите планети, но сега след като ги видях, съм на мнение, че няма никаква случайност - твое Слънце в съвпад
с моя Луна и секстил моя Венера, мое Слънце в съвпад с твои Марс и Меркурий,мой Юлв в съвпад с твой Юлв,
мой Марс в съвпад с твоите Венера, Луна и Асц ...  :P

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #1084 -: Април 09, 2011, 05:34:52 pm »
Цитат
Според мен е чиста Дева този Марс.Но тъй като е съвсем в началото на знака,може и да има Лъвски елементи де.За планета в начален критичен градус се казва,че е като новодомец ,а ако не е в свой знак или дом е малко объркана,неориентирана,не може съвсем да си изрази характера.Но доколкото Марс е управител на първия знак-Овен и при теб е в първия градус на знака,там да се чувства добре.Може да е малко-по агресивен на моменти,страстен и своеволен и като му добавим девишка последователност сигурно е доста упорит Марс  И като се има предвид съвпада на Меркурий с ЮЛВ може да си избухлива и да казваш нещата без много много да си поплюваш.
  Друго характерно за такъв Марс е,че много добре се изразявал в женски знак,а дори и в знак или дом на своето изгнание.

Солар, много е интересно това с градусите.. и си права, на моменти агресивен, своеволен, в повечето случай благ, но ако се случи някой да ме изкара извън релси, наистина няма да му спестя нищо  :-[ без да се замисля, а после като се замисля, съжалявам  :-\ И бих добавила още, че не е достатъчно упорито май, малко по течението го дава, жалко за Девата му може би  :rolleyes:
Всъщност сега си спомням, че пропуснах в началото да спомена защо се вглеждам в този Меркурий. Беше ме притеснил, че като господар на Асц и МЦ не се намира в много добро положение, въпреки че негов управител е Слънцето, чийто управител пък е Луната, чийто пък управител е пак Меркурий  ;D доста засукани, и си помислих, че явно доста ще да утежнява личността ми, не зная, все пак съм новобранче  :-\ :P

Диспозитор на Мерка ти е Слънцето, а самото то няма диспозитор защото е на трон.

« Отговор #1085 -: Април 09, 2011, 05:49:00 pm »
О, благодаря за разяснението  :blink:
Нямам много време сега, бързам да излизам, защото пак закъснявам, а уж с тези планети в Девата трябва да съм може би точна  :rolleyes:
Но ми стана доста интересно, после ще пиша...  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1086 -: Април 10, 2011, 02:23:48 am »

Много мило, но аз не съм съвсем честна, защото не чета темите отскоро, и забелязах, че имаме някой общи неща, някъде, мисля в темата за луната, ти беше описала луната си, и описанието беше много точно, 1:1  ;D

моята луна е в телец..но имаме общо- и моето слънце е в лъв, асц. ми е в дева, а възлите са ми съответно слв- водолей/6, юлв- лъв/12..ти имаш планети в домове, в които аз нямам- 4, 10, 11 и нямаш моя тао квадрат от лични планети, който да те дърпа в различни посоки, така че със сигурност те чака блестящо бъдеще, само си опичай акъла.. ;) надявам се да сме тук още много време и да видя това бъдеще и аз.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #1087 -: Април 11, 2011, 09:54:48 pm »
Здравейте ,  и  аз  съм  новобранец   ;)
Кажете  ми  сега  тук ,  в  тези  карти  виждате  ли  бракове  скоро  време

Няма  време  ;D
 :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1088 -: Април 11, 2011, 11:02:38 pm »
Аз лично не виждам брак и в двете карти.... ;D

Добре дошъл... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1089 -: Април 11, 2011, 11:08:59 pm »
Добре  заварили   :blink:

Това  сигурно  ли  е ?  
А  къде  /  с  каква  карта /  би  станало  по - ясно?  Кое  е  по-добро  за  предсказателната  астрология  транзити  или  прогресии, в  смисъл  ако  пусна  прогресии ...
А  относно   продължителността  на  периода ?  Там  на  къкво  да  обърна  внимание ?
« Последна редакция: Април 11, 2011, 11:17:09 pm от valski »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1090 -: Май 03, 2011, 12:29:38 am »
Момичета, политическите организации, партии и т.н. по кой дом са? 11-ти ли :rolleyes:

Зависи от прокламираната политика... :blink:
Селски и земеделски партий са по дева...
Новаторите- реформистите са по водолей.
Комформистите по сатурн....

Интерпретирай... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1091 -: Май 03, 2011, 12:43:21 am »

Това  сигурно  ли  е ?  
А  къде  /  с  каква  карта /  би  станало  по - ясно?  Кое  е  по-добро  за  предсказателната  астрология  транзити  или  прогресии, в  смисъл  ако  пусна  прогресии ...
А  относно   продължителността  на  периода ?  Там  на  къкво  да  обърна  внимание ?

соларните дирекции казват че добре прогнозират големи събития като брак например.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1092 -: Май 03, 2011, 12:49:22 am »

Това  сигурно  ли  е ?  

соларните дирекции казват че добре прогнозират големи събития като брак например.

Всичко е голямо при тях , дори огромно...Но не става дума само за брак... ;D ;D , може и други неща- не до там приятни...И особенно на 45 , когато всички планети са на полуквадрат от себе си и от някой и друг ъгъл...и като те подпукат наред с всичко останало пълнолуния , новолуния и затъмнения...ти иде да се възнесеш... ;D ;D ;D

« Отговор #1093 -: Май 03, 2011, 12:49:36 am »
Много ти благодаря, Марая  :blink:

Аз не си зададох правилно въпроса  :( Имах предвид "общински съвет" на дадена Община.

(Разглеждах солара на моя близка, която се интересува дали ще бъде избрана за общински съветник от дадена политическа партия. Но не знам кой дом да гледам :-[
В сол. карта, ако сол. АЦ показва началото - при нея попада в 8-ми натален съвпад нат. Уран, а сол. ИЦ е краят на К11 (скорпион). Сол. 11 попада на нат. ДЦ (близнаци).
Същевременно тр. Сатурн е в 10 дом.  :-\

« Отговор #1094 -: Май 03, 2011, 12:51:44 am »
По 6-ти дом е администрацията. Местната някъде я дават по 4-ти.

8-ми дом е политическата поддръжка, Луната са масите. Успехите са по 10-ти дом обикновено. По 11-ти е обществената дейност, но също и по 10-ти, защото 10-ти дом се свързва с публичния ни имидж. Не знам. Поправяйте ме. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1095 -: Май 03, 2011, 12:52:55 am »
Много ти благодаря, Марая  :blink:

Аз не си зададох правилно въпроса  :( Имах предвид "общински съвет" на дадена Община.

(Разглеждах солара на моя близка, която се интересува дали ще бъде избрана за общински съветник от дадена политическа партия. Но не знам кой дом да гледам :-[
В сол. карта, ако сол. АЦ показва началото - при нея попада в 8-ми натален съвпад нат. Уран, а сол. ИЦ е краят на К11 (скорпион). Сол. 11 попада на нат. ДЦ (близнаци).
Същевременно тр. Сатурн е в 10 дом.  :-\

Местен парламент- 11-ти дом. Правилно си го решила... ;) ;D

За нищо!- за мен е удоволствие... :wub:

« Отговор #1096 -: Май 03, 2011, 03:38:14 am »

Това  сигурно  ли  е ?  

п
Привет ви,
кажете ,моля, в астро.кома как е името на картите на соларните дирекции ? :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1097 -: Май 04, 2011, 04:33:12 am »
Solar Arc Directions (дирекция на слънчевата дъга).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1098 -: Май 05, 2011, 05:58:39 pm »
Привет! В астрохороскоп.инфо има една "справочна" таблица ли или календар /не знам какво е :P/ за всеки ден какво може и какво не може да се купува, според луната/май/...Ами много си е вярна тази информация- винаги като купя нещо,съобразно тази таблица/календар ми е качествено и напротив-ако купя нещо,преди да съм погледнала там, много често ми е непотребно .Последно купих една блуза,без да погледна предварително/проверих след като се прибрах у дома и не беше ден за купуване ан дрехи/ -блузата беше малкаааа! Много ми помага тази табличка/и всички други такива  там/ - препоръчвам ви я/ги!/ако не я знаете,всъщност/http://www.astrohoroscope.info/pazar.htm
Кой астролог поддържа този сайт,дали знае някой? ;D
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1099 -: Май 05, 2011, 06:07:27 pm »
Те изхождат само от знака на Луната, а на практика не винаги е достатъчно. Във всеки знам има по-благоприятни и по-неблагоприятни отрязъци за определени занимания и начинания. Но като за общи прогнози става, не е достатъчно обаче за направата на качествена елекция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.