Луната ми е скорпионска в пети дом. Вярно е, че е в последен градус и може да се брои стрелешка.
Много кривици имам, но от майка си не мога да се оплача. Никога не съм се съмнявала в любовта й. Винаги съм била наясно, че за нея съм на първо място. Нейното е било възпитание чрез пълно доверие и абсолютна подкрепа. Просто застава зад решенията ти и това е. За всичко. Вярно е, че това понякога натежава, защото изисква отговорност от ранна детска възраст. Идеализирала съм я, разбира се. Трябваше да порасна, за да приема кривиците й, да я приема и разбера като жена, не само като майка. Аз си ги имам тези предпоставки, че в някакъв, доста ранен, житейски етап се чувствам длъжна да поема грижата за фамилията. Едва ли е от скорпионската ми Луна. Тъй че, да, грижа се за нея, за сестра ми, както и за баща ми, докато беше жив. С каквото мога, но не го схващам като капан или тежест. Сега сме много близки приятелки, но усещането, че винаги може да се сгуша в сърцето й, още не ме е напуснало.
Между другото, при мен си е буквално, това с Луната в Скорпион, майка ми е Скорпион, със Слънце, Меркурий, Венера и Сатурн в знака. Но е с водолейска Луна и подозирам, че е с огнен асцендент.