Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330763 Прегледи
*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1160 -: Юни 06, 2011, 07:28:47 pm »
стационарно-ретрограден

мерси, за първи път го виждам това  :rolleyes:
дано не е супер лошо

не звучи хубаво - в близост до ис, опозиция марс и луна  :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1161 -: Юни 06, 2011, 07:46:44 pm »
не звучи хубаво - в близост до ис, опозиция марс и луна  :rolleyes:

Е ти пък, говорим за най-големия благодетел. ;D
А сериозно - кофтите аспекти на Юпитер не са чак такова бреме, по-добре да ги има, отколкото хич, но при всички случаи ще бъде интересна за наблюдение тази планета. Обърни й внимание, следи я и ще споделиш. Може и да дадеш карта, за да задоволиш любопитството ми, но ти си виж там как е поставена и какво може да се очаква от нея евентуално.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #1162 -: Юни 06, 2011, 07:58:05 pm »
в астро кома не го дава, но в зет-а си излезе
за събития по тази карта е рано да се говори - днес търсех едно събитие в нея де и се очудих на този юпитер

« Отговор #1163 -: Юни 06, 2011, 08:10:15 pm »
Това ,че Луната на твоето дете е в Скорпион не означава ,че ти си студена или си скорпионски тип жена,а то те вижда такава. :blink:Ако имаш друго дете и неговата Луна е в Дева ,ще те вижда и чувства като тип Дева,Нали разбираш разликата? ;)

това много работи при мен-аз затова все виждам  овенското  у майка миии/моята луна е в овен ;)/ , тя си е риби,асц водолей...Много,много благодаря за тази информация ;D...а на сина ми е в скорпион, връзката ни е много силна, той постоянно ме търси за контакт /но картите ни са много сходни ;) , с общ асц, сходен общ вид и може би това е по-водещо/...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1164 -: Юни 06, 2011, 08:18:17 pm »

В астро.ком го има това инфо в пдф-ския файл над картата.
Мерси за картата, да е живо и здраво Теленцето,
права си, за събития рано да се говори, но нищо не ти пречи ти да си съставяш изводите във времето.

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #1165 -: Юни 06, 2011, 08:26:46 pm »

В астро.ком го има това инфо в пдф-ския файл над картата.
Мерси за картата, да е живо и здраво Теленцето,
права си, за събития рано да се говори, но нищо не ти пречи ти да си съставяш изводите във времето.
по-горе писах търсех нещо съвсем различно в нейната карта, нещо което рано или късно ще се случи, беше ми интересно дали при нея се вижда :)
стана ми любопитно като го видях това (пък и нали много, много вяра нямам на зет-а и изобщо на програмите) :) интересни са нестандартните положения на планетите :), а иначе не съм склонна да съм от ония амбициозни родители дето натякват нещо. тя си има свой живот и с риск да сбърка има право на избор :) от мен е само мнение и то ако иска да го слуша ;)
а иначе с оглед, че венерата ми е при юпитер й, очевидно е, че ще е творческа натура ;) знаеш защо :)))

интересното при нея е, че по прог. нещата в картата й до тук работят много точно ;)

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #1166 -: Юни 06, 2011, 08:28:55 pm »
Това ,че Луната на твоето дете е в Скорпион не означава ,че ти си студена или си скорпионски тип жена,а то те вижда такава. :blink:Ако имаш друго дете и неговата Луна е в Дева ,ще те вижда и чувства като тип Дева,Нали разбираш разликата? ;)

това много работи при мен-аз затова все виждам  овенското  у майка миии/моята луна е в овен ;)/ , тя си е риби,асц водолей...Много,много благодаря за тази информация ;D...а на сина ми е в скорпион, връзката ни е много силна, той постоянно ме търси за контакт /но картите ни са много сходни ;) , с общ асц, сходен общ вид и може би това е по-водещо/...

според мен луните майка - дете са от голямо значение, нали първите седем години при детето работи луната. тя изгражда най-първите емоции и отношение към света. едва ли е случайно дето се казва, че е изключително важно през първите седем години детето да е близо до майка си, да се чувства сигурно в нея :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1167 -: Юни 06, 2011, 08:33:14 pm »
Да, Fairy, на мен така също ми се струва, че ще има творчески/писателски елемент в професията й, а макар и не толкова в силна позиция Юпитер, може и той да си каже думата в тази област от живота, видя ми се от съвсем повърхностен поглед, но и не е нужно да се задълбава от сега.

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #1168 -: Юни 06, 2011, 08:38:44 pm »
Да, Fairy, на мен така също ми се струва, че ще има творчески/писателски елемент в професията й, а макар и не толкова в силна позиция Юпитер, може и той да си каже думата в тази област от живота, видя ми се от съвсем повърхностен поглед, но и не е нужно да се задълбава от сега.

да така си е  ;D нека си изживее детството без излишни тормози :)
вътрешно съм си мислила към музика да я насоча, но в крайна сметка тя ще си прецени :) малко ще й е трудно пред прожекторите с положението на Сатурн, но ако си го обработва нищо чудно ;)

п.с. търсех дали няма "развод" в картата й, но мисля, че при нея дори и да има няма да е толкова актуален проблем ;)

« Отговор #1169 -: Юни 07, 2011, 03:43:19 am »
Момичета, кои роднини са по 11 дом  :-\

« Отговор #1170 -: Юни 07, 2011, 02:01:53 pm »
Цитат
Скорпионската луна не е студена , напротив тя кипи от страсти и плам....
Детето ще има проблем с жените , ще търси майка си сред тях...у всяка жена...и това ще му липсва...Наред с това ще има и доста изкушения в любовта...

Марая, откакто се е родил чувствам нещата точно по този начин, без да съм му гледала картата, някакси си знам..
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1171 -: Юни 07, 2011, 03:36:08 pm »
Скорпи Луната на младини е ту в едната крайност от емоций,ту в другата крайност, но с времето ако успее да постигне контрол над себе си ,не над околните, който се стреми постоянно да контролира за да не е  наранена,т.е - изпреварващи превенции, та при осъзнатост постига една задоволителна емоционална балансираност на средна възраст - тип саморай....само ако воюва за нещо ще изкочат демоните на паша.... :mellow: :scorpios:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #1172 -: Юни 07, 2011, 03:37:35 pm »
ако не се лъжа мисля, че роднини по брак,
братя и сестри са по 3-ти, може би братовчедите също са по 11, но за тях не съм никак убедена

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1173 -: Юни 07, 2011, 07:31:19 pm »
Луната ми е скорпионска в пети дом. Вярно е, че е в последен градус и може да се брои стрелешка.
Много кривици имам, но от майка си не мога да се оплача. Никога не съм се съмнявала в любовта й. Винаги съм била наясно, че за нея съм на първо място. Нейното е било възпитание чрез пълно доверие и абсолютна подкрепа. Просто застава зад решенията ти и това е. За всичко. Вярно е, че това понякога натежава, защото изисква отговорност от ранна детска възраст. Идеализирала съм я, разбира се. Трябваше да порасна, за да приема кривиците й, да я приема и разбера като жена, не само като майка. Аз си ги имам тези предпоставки, че в някакъв, доста ранен, житейски етап се чувствам длъжна да поема грижата за фамилията. Едва ли е от скорпионската ми Луна. Тъй че, да, грижа се за нея, за сестра ми, както и за баща ми, докато беше жив. С каквото мога, но не го схващам като капан или тежест. Сега сме много близки приятелки, но усещането, че винаги може да се сгуша в сърцето й, още не ме е напуснало.

Между другото, при мен си е буквално, това с Луната в Скорпион, майка ми е Скорпион, със Слънце, Меркурий, Венера и Сатурн в знака. Но е с водолейска Луна и подозирам, че е с огнен асцендент.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1174 -: Юни 07, 2011, 07:34:16 pm »

Тези на съпруг/а/...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1175 -: Юни 07, 2011, 07:46:40 pm »

На теб кои ти трябват?

Може да са по-големи братя/сестри на родения.

Може да са доведени деца (децата на патрньора ти).

Може да е зет ти/снаха ти.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #1176 -: Юни 07, 2011, 08:56:04 pm »
Цитат
Скорпионската луна не е студена , напротив тя кипи от страсти и плам....
Детето ще има проблем с жените , ще търси майка си сред тях...у всяка жена...и това ще му липсва...Наред с това ще има и доста изкушения в любовта...

Марая, откакто се е родил чувствам нещата точно по този начин, без да съм му гледала картата, някакси си знам..
[/b][/i][/size]

Значи трябва да работиш в/у това.... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1177 -: Юни 08, 2011, 02:51:26 am »
Благодаря за отговорите!

Diyana, ще кажа, какво провокира питането ми за това кои роднини са по 11 дом,
когато през нат. Плутон (У9) в 8 дом премина тр. Юпитер (У10), загубих дядо в катестрофа и тръгнах на у-ще.
После прочетох това мнение на Priya http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5413.msg224506.html#msg224506,
че Юпитер отговаря за дядото...

През 2013 г. предстои преминаване на тр. Сатурн (У11) през нат. Плутон - реших, че отново ще е някаква загуба затова реших да питам...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1178 -: Юни 08, 2011, 02:58:09 am »
Благодаря за отговорите!

Diyana, ще кажа, какво провокира питането ми за това кои роднини са по 11 дом,
когато през нат. Плутон (У9) в 8 дом премина тр. Юпитер (У10), загубих дядо в катестрофа и тръгнах на у-ще.
После прочетох това мнение на Priya http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5413.msg224506.html#msg224506,
че Юпитер отговаря за дядото...

През 2013 г. предстои преминаване на тр. Сатурн (У11) през нат. Плутон - реших, че отново ще е някаква загуба затова реших да питам...

Романтика , юпитер не  е дядо...., а чичо....

И никога транзитите не се изразяват по един и същи начин.Спокойно.... :wub:

« Отговор #1179 -: Юни 08, 2011, 03:05:30 am »
Ок, Марая! Благодаря ти :blink: