Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 331246 Прегледи
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1200 -: Юни 15, 2011, 01:57:13 am »
Здравейте,
новобранец съм в астрологията и има нещо което ме тревожи в наталната ми карта, северният лунен възел на партньорът ми - скорпион,  съвпада с моят 4 дом както с лилит и с лъча на меридианните ми цели, а южният с хирон и 10 дом. Доколкото успях да намеря информация това разположение говори за кармична обремененост. В момента хирон се намира в риби което е и моят слънчев знак. Дали това ще окаже влияние върху тази карма и ако някой е има впечатления за горепосочените съвпадения моля да ги сподели.

Съвпадът на Южен лунен възел с Хирон се тълкува така от Жан Спилър:

Ако вие сте човекът с Хирон:

Човекът със ЮЛВ е влязъл в живота ви, за да активизира стар ваш страх, който съществува в латентно състояние във вас. тези хора ви карат да осъзнаете една част от себе си, която сте отбягвали да изкарате на повърхността заради свои подсъзнателни спомени от миналите прераждания, свързани с ужасните страдания вследствие на нейното изразяване.....
Тези хора са присъствали в живота ви, когато е била нанесена първата рана. В резултат на това те притежават уникалната способност да събудят този спомен по най-правилния начин, за да можете да изживеете отонов първоначалната болка и да станете силни там,където до този момнт сте изпитвали страх и слабост.
Тази рана е била неочаквана и не е била причинено от неправилно поведение от ваша страна. Но реакциите ви на тази рана, най-вероятно са включвали решения и действия, които са довели до негативни кармични последици за вас. Например вие сте били изнасилени и вместо да поемете по законния път да преследвате насилника, сте решили да го убиете.
Ако този човек има съвпад на планета със своя южен възел вероятно е  единствената причина за нанесената ви рана и вероятно има сключено споразумение  с вас да върне дълга си. Ако в този живот установите близка връзка с човека с ЮЛВ неговото присъствие ще активизира засегнатата област и ще я изкара на повърхността, така че да можете да се заемете с нея. Най-вероятно този човек ще насочи вниманието ви към тази ваша част като неволно отново ограничава активността ви в нея. От вас ще се иска да концентрирате цялата си енергия, за да не му позволите да доминира над вас и това ще постави началото на лечебния процес. Накрая ще стане ясно, че ще трябва да действате по напълно нов и здравословен начин, за да станете достатъчно силни да изразите тази своя част.

Ако сте човекът с ЮЛВ:

Това е тежка кармична задача. Събитията, които са станали между вас в предишно прераждане ,са довели до това, че вие несправедливо сте наранили човека с Хирон. Това ви е оставило кармичен дълг, който  трябва да връщате и точно това е причината да се срещнете в този живот.Най вероятно вашите отношения с тези хора ще ги накарат да осъзнаят по един сравнително неприятен начин онази своя част, която са потискали.... .......и т. н.

« Отговор #1201 -: Юни 15, 2011, 01:56:47 pm »
Благодаря много Ропотамо

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1202 -: Юни 17, 2011, 12:30:44 am »
Не, по Плутон.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1203 -: Юни 17, 2011, 02:46:24 am »
Мъртвата плът е по Сатурн. По Сатурн-Кету ще да е според индийската, ако става въпрос за "пръст при пръстта".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1204 -: Юни 17, 2011, 02:51:06 am »
аха

пък вица ;D

агенциите, щото е траурна дейност, ритуал - Сатурн
трупа, мъртво тяло - също Сатурн
а разлагането като процес, гниенето - Плутон

Обаче самата смърт винаги се чудя що да е само по Плутон, като е и по Сатурн.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1205 -: Юни 17, 2011, 03:25:50 am »
Погребалните агенции са по Раху, тъй като това е един от най-печелившите бизнеси понастоящем, колкото и цинично да звучи, наред с фармацевтичния и производните му (дрога, синтетични наркотици). Така е при индийците.
В западната астрология за тези нелицеприятни неща е "виновен" Плутон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1206 -: Юни 17, 2011, 03:40:29 am »
Погребалните агенции са по Раху, тъй като това е един от най-печелившите бизнеси понастоящем

Понястоящем и въобще, или викаш поне до 2012 със сигурност. ;D
Що да е цинично, самата истина, не случайно в града толкова фирми такъв бизнес въртят. Имат нюх хората. ;)

Аз имам на едно момиче картата, което работи от доста време в траурна агенция, като мога да я кача, ако желаете.  

« Отговор #1207 -: Юни 19, 2011, 06:58:00 am »
Здравейте,хора  :blink: Май тук ще бъде 1вата ми тема в този форум,а именно като новобранка в астрологията (не откривам тема за представяне на новодошлите,за това пиша тук).
Значи винаги съм проявявала интерес към ...така да се каже мистичното,но бегъл.В смисъл чела съм книги по различни теми,но не системно,просто от любопитсво.В течение на годините са ми минавали някои книжки за астрология ,но главно ме е касаело описанието на слънчевите знаци и дали наистина качествата им се припокриват с дадена личност  ;D както и да е ....нооо тук от седмица някъде ме озари нещо като просветление.Просто се събудих една сутрин с ясната мисъл ,че искам да се запозная по-подробно с тази прекрасна наука (е така от нищото) ...Седнах на компа ...и ако щете ми вярвайте..не станах сигурно 5 часа...осъзнах ,че денонощно мога да чета всичко на тази тематика.Прочетох сума ти публикации,статии ,изчела съм всички Бг форуми и менения и ми става все по-интерено и по-интерено със всеки изминал ден.Дотук всичко ок-само,че предвиденото от мен време за учене за изпит на 20ти отиде на кино :/ Не знам,нещо ми става,просто само седя на компа и чета ли чета,записвам,свалям ....Айде спирам до тук,че нещо май доста дълго се получи представянето ми.

p.s Поздравления за прекрасния форум!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1208 -: Юни 19, 2011, 07:00:42 am »
Астрологията няма да ти избяга, ако интересът е траен, но изпита сега да не се наложи да го вземаш на поправка?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1209 -: Юни 19, 2011, 07:07:17 am »
Амиии... дано не ,защото имам да взимам още няколко -краен срок септември,и мисля да не влача и този ,последна година ми е ,след това държавен...мъка си е . Но понеже съм инат в някои отношения и 4 години вървя против себе си ..но това е друга тема  :P

« Отговор #1210 -: Юни 19, 2011, 07:55:59 pm »
SunnyDay добре дошла! Приятно и ползотворно прекарване из дебрите на този форум, както и сред астрологията.
Но както каза Лили, астрологията може да почака. :) Животът е пред теб!
Успех на изпитите! :)

« Отговор #1211 -: Юни 19, 2011, 11:06:45 pm »
Благодаря ти ,Lost Angel,дано  :blink: Ааа само да попитам...ако всичките ми планети са сгъчкани в 2,3,4 и 5 дом (като тук са 5) => всички останали сфери от живота се свързват с тези 4 дома.И от тук идва обрквацията.Ако искам да гледам примерно за проф.реализация (10 дом ,в случая рак) ,Луната се пада в 4ти дом ,домът на рода ,семейството ,корените ..и всичко в този контекст,какво следва ? Че за да се реализирам успешно трябва да знам от къде съм тръгнала ..за да знам къде искам да стигна ,или може би да се занимавам с нещо унаследено (бизнес),макар,че нямаме.Но май семейния бизнес се гледа по 2ри дом  ;) ..сложно е ,а това е най-празния дом ,с 1 планета. Ами примерно,ако гледам за брак (7) дом,той се управлява от Венера(5 дом) => няма да е брак по сметка ,ами по любов :D -ок и това ясно ,само,че има още 10 сфери от живота и всичко е толкова преплетено в 4ири домове ...и да попитам не ми е ясно какво следва от това ,че Плутон е във 2ри дом (на трон),където е и Марс,само ,че Марс е в Стрелец,пък Юпитер е в 5 дом (Водолей) и тнт. тнт ,всичко се върти около тези 4ири домове :(:(:( Много е объркващо

« Отговор #1212 -: Юли 02, 2011, 07:52:07 pm »
Онзи ден вървя си по пътя и си мисля - какви мераци имаме/принципно/ ,а можем ли...не можем ли да ги реализираме-никой не казва......Та си мисля аЗ -по приказката"едно е да искаш-друго е да можеш"/третото не е важно, а може пък да е -поправете ме/ :P- кое е астрологично/природно заложеното и кое е вторичното- желанието,или умението за нещо?  :confuse3:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1213 -: Юли 02, 2011, 08:25:44 pm »
Имам предложение към начинаещите "астроложки", като мен - Момичета, и за нас ще е по-добре да си четем какво пишат "старшите" и да не им се пречкаме много-много в темите,щото ги отклоняваме от същественото ,май , и спамим темите им...в крайна сметка бягат от нас и си правят свои си сайтове,където си пишат само на високо професионално ниво...Ако нямате нищо против,естествено ние да си стоим тук,в тази тема/ама и те да влизат тук,че иначе само ние да си пишем.........-не ми се връзва/. С нашето некомпетентно участие губим професионалния подход в материята на форума...Не искам да обиждам или засягам никоя от нас/вкл.и себе си/-искам само да си останат и те тук,че да има смисъл цялата тази работа,все пак...Желая успех в обладяването на астрологията на всички нас!
п.с:молбата ми е към тези,които смятат,че не са на нужното ниво  :wub:
Поводът да помоля за това беше ,че влязох в сайта на наша респектираща съфорумка   :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1214 -: Юли 02, 2011, 08:28:48 pm »
Какво се е случило, Марсин?  :-\ Къде видя "старши" тук?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1215 -: Юли 02, 2011, 08:35:58 pm »
Кой тоз сайт?
Аз от десетилетие съм по астрофоруми и съм се изхитрила все да съм начинаеща... ;D
Ама съм наблюдавала много сайтове на високо професионално ниво - и всички са пресъхвали рано или късно.
На видните астролози много са им нужни начинаещи, блеещи и просто лузъри в астронауките, че да си почешват егото.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1216 -: Юли 02, 2011, 08:38:26 pm »
Кой тоз сайт?

Абе Кайли, душо, ти последна ли разбра?  ;D
С оглед невъзможността за постигане на консенсус Общото събрание взе решение да се разцепи групичката на два отделни форума, освен този. И в момента имаме astrosite, astroartis и astroseer. Всеки може да си упражни изконното право на избор и сам да прецени къде и колко да пише.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1217 -: Юли 02, 2011, 08:39:16 pm »
Кайли, вероятно Марсин има предвид сайта и форума на Марая.

« Отговор #1218 -: Юли 02, 2011, 08:40:00 pm »
Лили,Абсолютно нищо лошо-напротив...замислям се,че ние пречим на астроложките тук във форума/съдя изключително по себе си,но предполагам и при другите е така/...Именно,защото искаме да ви запазим тук,за това ....само да не се обиди някоя от новобранките-не обиждам никого,поне така мисля...

Кайли, Асолче   ;D няма значение кой е сайта, но се замислих за това.

« Отговор #1219 -: Юли 02, 2011, 08:42:00 pm »
Онзи ден вървя си по пътя и си мисля - какви мераци имаме/принципно/ ,а можем ли...не можем ли да ги реализираме-никой не казва......Та си мисля аЗ -по приказката"едно е да искаш-друго е да можеш"/третото не е важно, а може пък да е -поправете ме/ :P- кое е астрологично/природно заложеното и кое е вторичното- желанието,или умението за нещо?  :confuse3:

:lol: