Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330678 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1220 -: Юли 02, 2011, 08:43:45 pm »
Не знаех, че този форум е за професионалисти, но щом сте останали с такова впечатление...
На мен лично никой не може да ми изяде хляба и да ми издиша въздуха (за другите не знам  :-[), така че кой какво ще пише не е моя работа, стига да не се провокират конфликти там, където не е имало предпоставки за такива, и да не се създава изкуствено напрежение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1221 -: Юли 02, 2011, 08:44:55 pm »
Божке, сега това какво значи, че Марая нема пише повече тука ли?
Нема лошо... ;D

Ама как е разделен, абсолютно всички стари теми и тук, и там ли? Той затова ли не работеше по едно време сайта?
Ми аз се занимавам с духовно израстване и немам вече нерви и енергия да следя форумни сплетни...  :tongue2:

« Отговор #1222 -: Юли 02, 2011, 08:52:08 pm »
Уф, не знам чий беше сайта, но дано ние новобранките не пречим на напредналите...иначе с кого ще си ги говоря/за себе си говоря/ тези неща,дето тук си ги говорим...Май създавам напрежението в момента АЗ , но като писах поста си въобще нямах идея ,че ще се развие натам процеса.....искам само да си ви запазим тук, и в нашия форум :wub:

пак да си попитам за "едно е да искаш-друго е да можеш"- кое е заложеното по натал тук-желанието ,или възможността :lol: ;D
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1223 -: Юли 02, 2011, 08:57:20 pm »
Според мен радиксът съдържа сбора от всички възможности, от които бихме могли да се възползваме, както и предизвикателствата, необходими за нашето развитие. Друг е въпросът, че рядко успяваме да реализираме пълния си потенциал, приоритетите ни в живота също периодично се преразглеждат и актуализират/коригират, когато това стане необходимо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1224 -: Юли 02, 2011, 09:08:10 pm »
Имам предложение към начинаещите "астроложки", като мен - Момичета, и за нас ще е по-добре да си четем какво пишат "старшите" и да не им се пречкаме много-много в темите,щото ги отклоняваме от същественото ,май , и спамим темите им...в крайна сметка бягат от нас и си правят свои си сайтове,където си пишат само на високо професионално ниво...Ако нямате нищо против,естествено ние да си стоим тук,в тази тема/ама и те да влизат тук,че иначе само ние да си пишем.........-не ми се връзва/. С нашето некомпетентно участие губим професионалния подход в материята на форума...Не искам да обиждам или засягам никоя от нас/вкл.и себе си/-искам само да си останат и те тук,че да има смисъл цялата тази работа,все пак...Желая успех в обладяването на астрологията на всички нас!
п.с:молбата ми е към тези,които смятат,че не са на нужното ниво  :wub:
Поводът да помоля за това беше ,че влязох в сайта на наша респектираща съфорумка   :wub:

И какво видя в него.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1225 -: Юли 02, 2011, 09:09:27 pm »
Божке, сега това какво значи, че Марая нема пише повече тука ли?
Нема лошо... ;D

Ама как е разделен, абсолютно всички стари теми и тук, и там ли? Той затова ли не работеше по едно време сайта?
Ми аз се занимавам с духовно израстване и немам вече нерви и енергия да следя форумни сплетни...  :tongue2:

Заповядай! ;D ;D

http://www.astroseer.net/forum/index.php

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #1226 -: Юли 02, 2011, 09:16:03 pm »
Божке, немам думи...Марайке, аз не бих ти уйдисала на акъла...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1227 -: Юли 02, 2011, 09:17:25 pm »
Божке, немам думи...Марайке, аз не бих ти уйдисала на акъла...

;D ;D...какво да се прави...Както виждаш- взаимно е! ;D :P

« Отговор #1228 -: Юли 02, 2011, 09:21:59 pm »
Имам предложение към начинаещите "астроложки", като мен - Момичета, и за нас ще е по-добре да си четем какво пишат "старшите" и да не им се пречкаме много-много в темите,щото ги отклоняваме от същественото ,май , и спамим темите им...в крайна сметка бягат от нас и си правят свои си сайтове,където си пишат само на високо професионално ниво...Ако нямате нищо против,естествено ние да си стоим тук,в тази тема/ама и те да влизат тук,че иначе само ние да си пишем.........-не ми се връзва/. С нашето некомпетентно участие губим професионалния подход в материята на форума...Не искам да обиждам или засягам никоя от нас/вкл.и себе си/-искам само да си останат и те тук,че да има смисъл цялата тази работа,все пак...Желая успех в обладяването на астрологията на всички нас!
Поводът да помоля за това беше ,че влязох в сайта на наша респектираща съфорумка   :wub:

.....по-сериозно-астрологични разговори,без присъствие на новобранки :-[ и се замислих за това....Като чета отстрани- и вие сте като по другите форуми-умни момичета,а какви ги говорят :kissd: това са глупости.....малеее,каква я свърших :-X :-X :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #1229 -: Юли 02, 2011, 09:28:35 pm »

.....по-сериозно-астрологични разговори,без присъствие на новобранки :-[ и се замислих за това....Като чета отстрани- и вие сте като по другите форуми-умни момичета,а какви ги говорят :kissd: това са глупости.....малеее,каква я свърших :-X :-X :-X

Няма такова нещо.... ;D ...http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,15.0.html

Ето място и за начинаещи.... :P ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #1230 -: Юли 02, 2011, 09:30:22 pm »
Начинаещите в ъгъла, така така  ;D

Марайке, кои са нещата, които не искаш да "виждаш" бе?  :umnik: :thinking:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1231 -: Юли 02, 2011, 09:33:23 pm »

Хайдеее, започваме с процесинга.  :P ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #1232 -: Юли 02, 2011, 09:34:53 pm »
пак да си попитам за "едно е да искаш-друго е да можеш"- кое е заложеното по натал тук-желанието ,или възможността :lol: ;D

Привет,
абстрахирам се от всички казано по-горе (прекалено съм розаво, за да съм на т/ясно с някои неща  :P)

всичко започва от искането - реално си зависи какво искаш (аз искам да си намеря дебеличък портфейл на улицата с прилично съдържание и за да нямам никакви угризения без лични документи в него), илюзорните желания са едно.. може би ще объркам сигнификатора им, но бих се насочила към въздуха като стихия
друго е да искаш нещо, но то да изисква сериозна работа - да желаеш да израснеш духовно (социално), това иска своите жертви, лишения, време - често е съвкупност от много неща, които освен заложеното според натал са строго свързани и с волята ни.

това, за което мисля, че питаш е повече реализацията?
например ако в картата на г-н Х има позиции да бъде добър художник (казват, че талантът е 1% другото е труд - аз не мисля, че е точно така де ;) ), но този господин Х драпа за адвокат. Какво би се случило? Може наистина след много труд (по-трудно от колкото при човек, които има "таланта" за адвокат) ще бъде адвокат - дали ще е добър (това май е към третото неизказаното).
ти си на ред :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1233 -: Юли 02, 2011, 09:42:45 pm »

Хайдеее, започваме с процесинга.  :P ;D

Не си падам по сектите...,та дори и сциентоложки...

А и за тая работа е нужно , човек да е щастлив и реализирал се.... ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #1234 -: Юли 02, 2011, 09:49:37 pm »
Марайке, пак да те питам - какво не искаш да виждаш?
Къде във въпроса ми видя секта?  ;D
Имаш си кредо, пишеш си го, аз се интересувам, щото ми е любопитно, ти подскачаш, че съм секта.

« Отговор #1235 -: Юли 02, 2011, 09:59:08 pm »

Привет,
абстрахирам се от всички казано по-горе (прекалено съм розаво, за да съм на т/ясно с някои неща  :P)

всичко започва от искането - реално си зависи какво искаш (аз искам да си намеря дебеличък портфейл на улицата с прилично съдържание и за да нямам никакви угризения без лични документи в него), илюзорните желания са едно.. може би ще объркам сигнификатора им, но бих се насочила към въздуха като стихия
друго е да искаш нещо, но то да изисква сериозна работа - да желаеш да израснеш духовно (социално), това иска своите жертви, лишения, време - често е съвкупност от много неща, които освен заложеното според натал са строго свързани и с волята ни.

например ако в картата на г-н Х има позиции да бъде добър художник (казват, че талантът е 1% другото е труд - аз не мисля, че е точно така де ;) ), но този господин Х драпа за адвокат. Какво би се случило? Може наистина след много труд (по-трудно от колкото при човек, които има "таланта" за адвокат) ще бъде адвокат - дали ще е добър (това май е към третото неизказаното).

Ох,слава богу,че не си в "чата",дето аз разразих :'(
...ами аз тогава си  мислех за избор на професия на сина ми-искаме това,искаме онова ,но къде ни е призванието/това може би е "моженето"/...В твоя случай адвокатът би бил добър адвокат,ако имаше индикации за това в натала,нали-това пак е "моженето"-да?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1236 -: Юли 02, 2011, 09:59:54 pm »
Лили,Абсолютно нищо лошо-напротив...замислям се,че ние пречим на астроложките тук във форума/съдя изключително по себе си,но предполагам и при другите е така/...Именно,защото искаме да ви запазим тук,за това ....само да не се обиди някоя от новобранките-не обиждам никого,поне така мисля...

Кайли, Асолче   ;D няма значение кой е сайта, но се замислих за това.
Аз съм от начинещите и в този форум беше тихо като в храм когато нямаше такива като мен и теб. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1237 -: Юли 02, 2011, 10:10:14 pm »
Значи тишината във форума не е обусловена от това, че по-напредналите са си потърсили друг мегдан за изява.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1238 -: Юли 02, 2011, 10:11:43 pm »
Лили,Абсолютно нищо лошо-напротив...замислям се,че ние пречим на астроложките тук във форума/съдя изключително по себе си,но предполагам и при другите е така/...Именно,защото искаме да ви запазим тук,за това ....само да не се обиди някоя от новобранките-не обиждам никого,поне така мисля...

Кайли, Асолче   ;D няма значение кой е сайта, но се замислих за това.
Аз съм от начинещите и в този форум беше тихо като в храм когато нямаше такива като мен и теб. :blink:

Уран,приемам мнението ти :-[, но пък донякъде ,защото целта ми беше друга-ако знаех,че ще се случи всичко това- ...не бих си и помислила да направя подобно нещо...в уранова опозиция съм :-\/какви ли още други ще ги надробя.../

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #1239 -: Юли 02, 2011, 10:13:16 pm »

Привет,

Ох,слава богу,че не си в "чата",дето аз разразих :'(
...ами аз тогава си  мислех за избор на професия на сина ми-искаме това,искаме онова ,но къде ни е призванието/това може би е "моженето"/...В твоя случай адвокатът би бил добър адвокат,ако имаше индикации за това в натала,нали-това пак е "моженето"-да?

разбрах те :) интересуваш се от реализацията

така е хубаво е да следваме заложеното, все пак не всяка ранена луна е добър художник ;) иска се много повече от това, разбираш ме, не че тази луна няма да е творческа, но по-добре е да потърси друга реализация (например музика) - всичко това е съвсем образно казано.

ако искаш пусни картата на детето (не съм от напредналите), но дружно все може да се помисли.

колко е голям синът ти? интересува ли се от нещо - често интуитивните интереси на децата са много показателни. навремето си спомням как си изрязвах разни материали от вестничета и списания и си ги сглобявах в свое. допълвах с рисунки, писаници - детски истории разбира се, но пък мисля, че още тогава съм си "избрала" призванието си, не знам дали е успешно и дали ще бъде, но това ми е при сърце :) а едва ли има нещо по-хубаво да работиш, това което обичаш :)