пак да си попитам за "едно е да искаш-друго е да можеш"- кое е заложеното по натал тук-желанието ,или възможността :lol: 
Привет,
абстрахирам се от всички казано по-горе (прекалено съм розаво, за да съм на т/ясно с някои неща

)
всичко започва от искането - реално си зависи какво искаш (аз искам да си намеря дебеличък портфейл на улицата с прилично съдържание и за да нямам никакви угризения без лични документи в него), илюзорните желания са едно.. може би ще объркам сигнификатора им, но бих се насочила към въздуха като стихия
друго е да искаш нещо, но то да изисква сериозна работа - да желаеш да израснеш духовно (социално), това иска своите жертви, лишения, време - често е съвкупност от много неща, които освен заложеното според натал са строго свързани и с волята ни.
това, за което мисля, че питаш е повече реализацията?
например ако в картата на г-н Х има позиции да бъде добър художник (казват, че талантът е 1% другото е труд - аз не мисля, че е точно така де

), но този господин Х драпа за адвокат. Какво би се случило? Може наистина след много труд (по-трудно от колкото при човек, които има "таланта" за адвокат) ще бъде адвокат - дали ще е добър (това май е към третото неизказаното).
ти си на ред