Кайли, имаш ли някой от следните симптоми:
- секрет от носа?
- повишена темп.?
- болка към врата и гърлобол?
- влошаване при навеждане и при стоене в топла стая?
- обрив по скалпа?
- нервно напрежение?
Преди появата на боката стояла ли си на студен въздух, имало ли е леко сътресение/удар по главата?
Преди появата на болката и шума се возих 4 часа в автобус с климатик, който не духаше право в мен, ма аз лесно настивам на климатици. Ходих в провинцията и си заподозрях веднага, че е от това настинка. Но 10 дена не ми минава, сега си капя обикновени капки за уши и уж малко ми се пооправя. Иначе нервно напрежение кой няма в тия времена, другите симптоми не съм забелязала.
А нашите лекари са от такова естество, че вместо тия безумно ниски заплати трябва да ни плащат високи заплати плюс вредни, само заради това, че сме подложени на такива лекарски малоумия.
Ако някой знае други средства за справяне с настинка на уши, да свирка - там мазане, капене, увиване и прочее. То се е видяло, че сами по-лесно ще се излекуваме, аз в редките случаи, в които съм била болна, все съм се оправяла, като спра с лекарските предписания и последвам тия на комшии, колеги, съфорумци и прочее.
Преди 3 години насмалко да умра 10 дена на легло и няколко посещения при личния ми лекар, докато колежка не ми каза да си взема антибиотик и какъв антибиотик да си взема и тогава за два дена се оправих.
пълна и необратима мизерия...