Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330016 Прегледи
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1600 -: Декември 24, 2011, 06:19:59 pm »
Аз ще си задам въпроса тук,понеже мисе стори най-подходящото място,надявам се някой да ми отговори  :blink:
Брои ли се за въздушен тригон между Луна във Везни 8 дом,Юпитер в Близнаци 4 дом и Юлв във Водолей 1 дом  :-\ И как се тълкува такъв тригон  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1601 -: Декември 24, 2011, 06:24:25 pm »
Аз ще си задам въпроса тук,понеже мисе стори най-подходящото място,надявам се някой да ми отговори  :blink:
Брои ли се за въздушен тригон между Луна във Везни 8 дом,Юпитер в Близнаци 4 дом и Юлв във Водолей 1 дом  :-\ И как се тълкува такъв тригон  ;)

Да..,това е голям въздушен тригон...,зависи обаче и в какви градуси се намират планетите... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1602 -: Декември 24, 2011, 07:37:24 pm »

Да..,това е голям въздушен тригон...,зависи обаче и в какви градуси се намират планетите... ;)

ами Луната е 27,56 Везни,Юлв 26,28 Водолей,Юпитер 25,54 Близнаци

« Отговор #1603 -: Декември 26, 2011, 12:36:56 pm »
Здравейте :)
Опитвам се да намеря малко повече информация за тау-квадрат? Няма почти нищо в интернет :(
Някой може ли да ми каже нещо повече за тау-квадрат: нептун/луна с връх слънце в наталната карта?

« Отговор #1604 -: Декември 26, 2011, 01:35:20 pm »
« Последна редакция: Декември 26, 2011, 01:59:16 pm от valiastankova »

« Отговор #1605 -: Декември 26, 2011, 01:53:49 pm »
Здравейте :)
Опитвам се да намеря малко повече информация за тау-квадрат? Няма почти нищо в интернет :(
Някой може ли да ми каже нещо повече за тау-квадрат: нептун/луна с връх слънце в наталната карта?

Ако разбирам правилно, на наталното ти Слънце се пада нелеката задача да балансира опозицията Луна/Нептун. Напрегнатите аспекти между Луна и Нептун могат да бъдат силен източник на творческо вдъхновение, защото изострят чувствителността на притежателя си, но поради същата причина могат и да го направят твърде неуверен, колеблив, меланхоличен, изпълнен с вътрешни страхове и противоречия. Квадратурата между светилата (Слънце/Луна) създава проблем в балансирането между желанията, вътрешния свят, емоциите (Луната) и изразяването им, действието (Слънцето). А ако е в съчетание с напрегнати аспекти с Нептун, мисля, че или би накарала човек да се откаже от всякакво действие (пасивен, неуверен), или може да го превърне творец, психолог, който попива всяка емоция от околния свят и разбира чуждата болка не по-зле от своята.

Тау-квадратурите (а още повече големите квадрати) могат да бъдат мощен стимул за развитие и двигатели в наталната карта. Разбира се, проявлението им зависи от природата на знаците и домовете, в които се намират, а също така и от останалите аспекти, които получават планетите, участващи в тауто.

Ето малко информация и от мен (на английски език):
http://www.lunarliving.org/astrology/grandcross_t-square.shtml
http://astro-girls.com/cardinal-t-square/
http://www.astrology-numerology.com/configurations.html
http://cafeastrology.com/articles/aspectpatterns.html
http://www.astro.com/mtp/mtpt72_e.htm

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1606 -: Януари 02, 2012, 02:19:35 pm »
Здравейте :blink:
Имам един въпрос .Скоро прогресивният ми меркурий преминава от дева във везни .Какво би могло да ми донесе това според вас. Меркурий е управител на  4 и 7 дом в натала. Може ли да ми донесе смяна на дом или нещо подобно :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1607 -: Януари 02, 2012, 02:23:06 pm »
Имам един въпрос .Скоро прогресивният ми меркурий преминава от дева във везни .Какво би могло да ми донесе това според вас. Меркурий е управител на  4 и 7 дом в натала. Може ли да ми донесе смяна на дом или нещо подобно :rolleyes:

И на дом и на партньорства...Но преди всичко промяна в мислите и хармония в общуването...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1608 -: Януари 02, 2012, 02:24:55 pm »

И на дом и на партньорства...Но преди всичко промяна в мислите и хармония в общуването...
Благодаря много за бързия отговор Марая. Дано да е така,  имам нужда от такава промяна

*

Stella

• 7765
« Отговор #1609 -: Януари 02, 2012, 02:26:08 pm »

Ами, ако имаш нужда, можеш да смениш дома или партньора. но според мен по-вероятно е да започнеш да мислиш по везнишки - да търсиш баланса, хармонията и справедливостта във взаимоотношенията и да си поукрасиш дома по везнишки.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #1610 -: Януари 02, 2012, 02:32:14 pm »

Благодаря много за бързия отговор Марая. Дано да е така,  имам нужда от такава промяна

За нищо...,за мен е удоволствие... :wub:
Бъди сигурна обаче..,че Меркурий е планета..,която действа в контакт с останалите...Ингреса винаги носи събития...

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1611 -: Януари 02, 2012, 02:35:22 pm »

Ами, ако имаш нужда, можеш да смениш дома или партньора. но според мен по-вероятно е да започнеш да мислиш по везнишки - да търсиш баланса, хармонията и справедливостта във взаимоотношенията и да си поукрасиш дома по везнишки.
Аз винаги съм се старала домът ми е да е красив .Може това да се дължи на луната ми във везни и на венера в 4 дом. А партньора в момента липсва надявам се да се променят нещата iuf,f ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #1612 -: Януари 02, 2012, 02:41:00 pm »
да, точно от това ти идва. и най-вече от Венера в 4-и дом.  :blink:
а прогресивния Меркурий ще ти даде най-вече смяна на нагласата в начина на мислене. вниманието ти ще се насочи към въпроси, свързани с любовта и брака. ще търсиш хармония и ще общуваш леко; виж какви планети ще аспектира и в кой рожден дом транзитира .

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1613 -: Януари 02, 2012, 02:50:11 pm »
а прогресивния Меркурий ще ти даде най-вече смяна на нагласата в начина на мислене. вниманието ти ще се насочи към въпроси, свързани с любовта и брака. ще търсиш хармония и ще общуваш леко; виж какви планети ще аспектира и в кой рожден дом транзитира .
Във седми дом. Първо ще направи съвпад с Плутон, който е в  самото начало на везни и е управител на 9 дом и след 2 градуса с луната, която е управител на 5 дом .Само че, не съм толкова на ти с астрологията за да го разтълкувам :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1614 -: Януари 02, 2012, 02:53:34 pm »
Във седми дом. Първо ще направи съвпад с Плутон, който е в  самото начало на везни и е управител на 9 дом и след 2 градуса с луната, която е управител на 5 дом .Само че, не съм толкова на ти с астрологията за да го разтълкувам :blink:

Качи си картата...Намираш се в подходящата тема...Ще се опитам да те насоча в посока мислене...Ако искаш мога да го направя и в моя форум... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1615 -: Януари 02, 2012, 03:15:58 pm »
Тук е  http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?;lang=e;gm=a1;nho2=;btyp=245;mth=gw;sday=2;smon=1;syr=2012;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;ast=&nhor=1&cid=cfgfileju0zkw-u1325513134

До 3 месеца ти предстои среща с бъдещия партньор...Възможно е да сключиш брак...От теб зависи...
Страха от неудовлетворенията в дома ти...и усещането ти за студенина...и отчужденост..,както и установените правила трябва да бъде преодолян...

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1616 -: Януари 02, 2012, 03:24:03 pm »
Тук е  http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?;lang=e;gm=a1;nho2=;btyp=245;mth=gw;sday=2;smon=1;syr=2012;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;ast=&nhor=1&cid=cfgfileju0zkw-u1325513134

До 3 месеца ти предстои среща с бъдещия партньор...Възможно е да сключиш брак...От теб зависи...
Страха от неудовлетворенията в дома ти...и усещането ти за студенина...и отчужденост..,както и установените правила трябва да бъде преодолян...
За страхът си абсолютно права той ми е перманентен  Зная че трябва да се променя в последно време си изолирах много Благодаря ти за вниманието :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1617 -: Януари 02, 2012, 04:05:29 pm »
Здравейте  :blink:  Много се надявам да ми отговорите на един въпрос за любовта :blink:Ще ми се случи ли истинската любов и специално тази година ще имам ли връзка?Благодаря                                                                                                                                             

Мисля, че първо трябва да се научиш да разпознаваш любовта...Срещала си я...,но ти е трудно да я разпознаеш.... :blink:

« Отговор #1618 -: Януари 02, 2012, 04:17:53 pm »
Струва ми се, че в момента приоритетите ти са насочени в сферата на работата и професионалната реализация.

« Отговор #1619 -: Януари 02, 2012, 04:23:00 pm »
Марайче,Стелка ще е удобно ли да ми обесните за моя въздушен тригон, какво означава,на предната страница написах градусите на планетите.:)