Natal Chart + Transits, може да добавиш и Progressions.
Ако целта е палаво интелектуално общуване with no strings attached, водолейската Луна е идеална.
Благодаря много! :08: Оказа се, че на 17-ти той няма да може, та на
18-ти - събота, и действително водолейската Луница добре ще ни дойде. Иска да остане уикенда при мен. Гледах аспектите - тр. Венера е в опозиция на наталните ми Венера и Плутон, а Луната в квадрат наталната ми Луна, което май не е хубаво, въпреки че четох нещо за силно сексуално и емоционално привличане

. И освен това - Венера ще бъде тогава в 8 дом, прочетох нещо за възможност за...забременяване?!

Не, не, не, не, в никакъв случай! Прегледах останалите възможни дати - забелязах, че на
9 март Луната ще бъде в Дева в точен съвпад с Асцендента ми, да очаквам ли нещо по-специално тогава?

Иначе на
26.03. при Него тр. Венера е в точен съвпад с наталната му Венера в Телец, както и Луната в Телец на 2 гр. от наталната му Луна - всичко това в 7 дом. Въпросът е, че ми се иска и двамата да сме добре, да се съобразя и с него и да предвидя възможните гафове, но е малко невъзможно като че ли. Последните 2 дати са през седмицата, а той може да ме навести само през събота и неделя, когато почива. В крайна сметка съвсем се оплетох

. Втората ни възможност през март е на 31-ви, когато Луната е в Рак.
П.П. Преди малко си четох любовния хороскоп за годината- "Уран те съветва да планираш изненадваща среща през март – завършва с главозамайващ секс."
http://www.cosmopolitan.bg/godishen-horoskop-za-2012-a/vezni-4694.html