Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330261 Прегледи
*

snow

• *
  • 100
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1820 -: Март 19, 2012, 02:13:37 pm »
Искам да попитам,какво означава kuja dosha? За какво служи? Да добавя и Combusta? Какво ще рече,че луната ми е такава?

Kuja dosha е позиция на Марс в определени домове ( 1ви, 2ри, 4ти, 7ми, 8ми и 12ти ). Според индийците, наличието на  kuja dosha в хороскопа, е възможно да доведе до проблеми в брака.
Благодаря за отговора  :blink: ,а сега ще те взема за мезе- Dasa stаrting age: Shukra 16 Years,4 Months, 21 Days какво означава? :rolleyes:
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #1821 -: Март 19, 2012, 02:49:25 pm »

Благодаря за отговора  :blink: ,а сега ще те взема за мезе- Dasa stаrting age: Shukra 16 Years,4 Months, 21 Days какво означава? :rolleyes:

Dasa е планетарен период,  starting age е стартова възраст, Shukra е Венера. Явно се има предвид, че дашата на Венера
започва, когато индивидът навърши 16 години , 4 месеца и 21 дeна.

« Отговор #1822 -: Март 19, 2012, 04:08:11 pm »
И аз бих искала да си "видя" някои арабски точки ;D, но за да ги сметна с калкулатора http://www.noendpress.com/pvachier/arabicparts/index.php са необходими въвеждането на Сигнификатор и Тригер.

Нямам достатъчно астрологични знания, а и не съм от най-умните, за да се сетя сама :lol:
Затова питам - как се определят те?

Предварително благодаря :blink:

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #1823 -: Март 19, 2012, 04:20:11 pm »
И аз бих искала да си "видя" някои арабски точки ;D, но за да ги сметна с калкулатора http://www.noendpress.com/pvachier/arabicparts/index.php са необходими въвеждането на Сигнификатор и Тригер.

Нямам достатъчно астрологични знания, а и не съм от най-умните, за да се сетя сама :lol:
Затова питам - как се определят те?

Предварително благодаря :blink:

В линка, който си дала, в горната част на калкулатора срещу "Part" има падащо меню. Там има доста арабски точки и за всяка пише от какво се образува.

« Отговор #1824 -: Март 19, 2012, 07:40:07 pm »
Alric, благодаря много за отговора :blink:

А и не си от тези, които оценяват себе си.
И не само, боядисах се перлено руса и станах още "по-умна" :P

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #1825 -: Март 21, 2012, 02:12:26 pm »

Dasa е планетарен период,  starting age е стартова възраст, Shukra е Венера. Явно се има предвид, че дашата на Венера
започва, когато индивидът навърши 16 години , 4 месеца и 21 дeна.

Благодарско!

« Отговор #1826 -: Април 04, 2012, 06:03:01 pm »
Моля, помагайте :blink: коя е най-благоприятната дата от 10-ти до 23-ти април?
Трябва да направя нещо, което никога до сега не съм правила. Необходима ми е подкрепата на планетите...
Благодаря!

« Отговор #1827 -: Април 04, 2012, 06:09:48 pm »
Марс държиш ли да е директен? Щом ще правиш нещо, действие, предполагам, че да. Намаляваща Луна не е било на добре за ново начинание, значи трябва да избегнем новолунието и да е растяща. Ако приключваш с нещо, намаляваща би била по-добре май.
Марс тръгва директен на 14-ти, ако не ме лъже паметта. Новолунието е на 21-ви преди обед. Вечерта на 22-ри Луната е в съвпад с Юпитер, ама е късно вечер, а после тръгва без курс.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1828 -: Април 04, 2012, 06:18:17 pm »
Моля, помагайте :blink: коя е най-благоприятната дата от 10-ти до 23-ти април?
Трябва да направя нещо, което никога до сега не съм правила. Необходима ми е подкрепата на планетите...
Благодаря!

Първо е важно нещото...или по-кой дом , коя планета...сигнификатор...Второ има ли необходимост от подкепата на другите...Трето...какво целим... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #1829 -: Април 04, 2012, 06:59:16 pm »
Какво означава Dominus Gentura?И за какво служи?Важно нещо в хороскопа ли е?

« Отговор #1830 -: Април 04, 2012, 07:04:23 pm »
Отговорът на Google:

Доминус Генитура - Владыка рождения.

http://zamok.druzya.org/index.php?showtopic=4912 - тук има полезна информация.

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #1831 -: Април 04, 2012, 07:07:18 pm »
Отговорът на Google:

Доминус Генитура - Владыка рождения.

http://zamok.druzya.org/index.php?showtopic=4912 - тук има полезна информация.
Благодаря.Сядам да чета;) Трябваше да се сетя първо за Чичко Гугъл,ама- :blink: :P :-[на!
« Последна редакция: Април 04, 2012, 07:27:26 pm от snow »

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #1832 -: Април 04, 2012, 07:29:35 pm »
Прочетох,но за Dominus Genitura Нептун няма.Интересно защо има само до Сатурн...И какво сега не са се раждали хора с Dominus Genitura-Нептун ли? Някой,ако има информация,плс да сподели.

« Отговор #1833 -: Април 04, 2012, 08:36:34 pm »
Може би защото е понятие от класическата (досатурнова) школа. Може някой модерен астролог да го е доразработил за планетите от Уран навън.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1834 -: Април 04, 2012, 08:44:35 pm »
Може би защото е понятие от класическата (досатурнова) школа. Може някой модерен астролог да го е доразработил за планетите от Уран навън.

точно така е. това са термини от класическата астрология и се изчисляват само за планетите до Сатурн вкл.

Счита се, че много малко хора се раждат, толкова енергийно мощни (зрящи и т.н.), че лично да са под опеката на след сатурновите планети. Засега все още се приема, че Уран, Нептун и Плутон влияят на масите, на глобалните явления, и на личности извисили се до нивото на някакъв вид ИКОНА (политическа, музикална, и т.н.). Но не мисля, че тези планети им влияят преди да са станали масово разпознаваеми личности - популярни, така да го кажем (поп културата).

Въпреки, че аз имам две приятелки, със съвпад на асц с Уран, като по учебник са им животите, извънземни.  :P ;D Жените са си по чувствителни по принцип.
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #1835 -: Април 04, 2012, 10:52:09 pm »
Първо е важно нещото...или по-кой дом , коя планета...сигнификатор...Второ има ли необходимост от подкепата на другите...Трето...какво целим... :rolleyes:

Изпращане на CV. Подходящо, неподходящо с тр. Сатурн в 8-ми - трябва да го направя. Въпросът е точно кой ден...?

Благодаря, Мирабелла. Ще изчакам да тръгне директен Марс, че ми упр. 2 дом.

« Отговор #1836 -: Април 04, 2012, 10:56:00 pm »
Имам много елементарен и същевременно объркващ за мен въпрос: Как мога да изчисля къде се намира пр. Луна в картата ми в момента? Мерси предварително.
:)

« Отговор #1837 -: Април 04, 2012, 10:58:35 pm »
В астро ком-а. Extended chart section, от там от раздела прогресии можеш да си видиш прогресиите наложени на натала, само прогресивната карта, или прогресиите, дирекциите на едно място, има различни опции. Иначе прогресивната луна минава знак, мисля за около 2.5 години - Един вид в прогресиите един ден е една година, средно луната минава един знак за 2.5 дни, затова прогресивната луна минава един знак за 2.5 години.

« Отговор #1838 -: Април 04, 2012, 11:06:33 pm »
Мерси, Тъндър  :P
:)

« Отговор #1839 -: Април 04, 2012, 11:08:53 pm »
Пак заповядай!  :blink: