Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330047 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1840 -: Април 04, 2012, 11:14:43 pm »
Първо е важно нещото...или по-кой дом , коя планета...сигнификатор...Второ има ли необходимост от подкепата на другите...Трето...какво целим... :rolleyes:

Изпращане на CV. Подходящо, неподходящо с тр. Сатурн в 8-ми - трябва да го направя. Въпросът е точно кой ден...?

Благодаря, Мирабелла. Ще изчакам да тръгне директен Марс, че ми упр. 2 дом.

Говорим за 3-ти дом/презентация/ и няколко други 6-ти работа...10-ти кариера.
Там гледай да няма аспекти...на Сатурн към управителите...на домовете, а ...ако има нека са меки...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1841 -: Април 04, 2012, 11:31:53 pm »
Благодаря ти, Марая!
Аспектите на тр. Сатурн за момента са добри, поне така мисля.
Прави :tri: към У3/8, Венера.
Тр. Марс се движи през 6-ти, ще изчакам да тръгне директен, но пък е в :opo: с У7/4... Ако трябва ще стане, ако не - не. Риск печели, риск губи.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1842 -: Април 04, 2012, 11:41:15 pm »
Благодаря ти, Марая!
Аспектите на тр. Сатурн за момента са добри, поне така мисля.
Прави :tri: към У3/8, Венера.

Тр. Марс се движи през 6-ти, ще изчакам да тръгне директен, но пък е в :opo: с У7/4... Ако трябва ще стане, ако не - не. Риск печели, риск губи.

Действай..,но го пусни..когато луната е в хармоничен аспект към оста 3-9ти и КЪСМЕТ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1843 -: Май 10, 2012, 12:11:26 am »
Искам да разбера дали периода, в който съм е астрологично подходящ за кратка работа в чужбина...

Помагайте какво да гледам освен 6-ти, 9-ти, 10-ти дом и техните управители.

Благодаря :blink:

« Отговор #1844 -: Май 11, 2012, 12:22:42 pm »
Здравейте! Имам въпрос относно транзита на Сатурн и преминаването му през Скорпион. Влиза на 06.10.2012, кога става ретрограден? Поствам наталната си карта. Кажете ми моля Ви се, 2 години и половина ли ще се разхожда в Скорпион? И какво да очаквам към края на октомври, уроците му в коя област най-вече ще са?

« Отговор #1845 -: Май 11, 2012, 12:59:52 pm »
Ефемериди за Сатурн

http://www.astro.com/swisseph/saturn1600.pdf

« Отговор #1846 -: Май 23, 2012, 09:31:51 pm »
Някой наблюдавал ли е връзка между минерално-клетъчните соли и слънчевите знаци?
Напр. по-бързо изчерпване от организма, по-голяма нужда и т.н.?

« Отговор #1847 -: Май 24, 2012, 07:35:08 am »
Слънчево затъмнение в 9дом,  в опозиция на нат Нептун може ли да означава илюзия или
 заблуда в емоциите към  секс.партньор  по 9дом /прогресивно затъмнението е в мой 8дом/....
...и това показва ли някаква посока на развитие там....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Papy

• 4343
« Отговор #1848 -: Юни 08, 2012, 11:12:14 pm »
Бабата по майчина линия е по 7, у7 и венера, така ли е?

« Отговор #1849 -: Юни 09, 2012, 08:51:14 am »
Бабата по майчина линия е по 7, у7 и венера, така ли е?

В книжката на М.Марч(5част) пише  за 7дом,че е майката на майка ви/бащата на баща ви.
Но за Венера не знам.... :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #1850 -: Юни 10, 2012, 01:26:59 pm »
Ами...то венерата ми беше интересна в случая

Щото по транзит за минала година на плутон към нат венера предсказах смърт на бабата, без и аз да знам защо точно го направих-май на интуиция я карах
Оказа се, че съм познала, та се замислих знам ли го, или наистина ми е "проговорила" картата

« Отговор #1851 -: Юни 18, 2012, 01:57:02 pm »
            Здравейте, може ли някой да ми отговори, тъй като не намирам информация по въпроса.
Транзитен Плутон квадрат AC и Транзитен Уран опозиция AC. Тези два транзита може ли да се изявят като физическо посегателство върху мен. В развод съм, както бях писала в една тема, а съпругът ми е изключително лабилен психически, ту заплашва със самоубийство, ту заплашва мен. Държи се неадекватно. Страхувам се за физическата си безопасност.
Благодаря!

*

Papy

• 4343
« Отговор #1852 -: Юни 18, 2012, 02:13:56 pm »
Виж аспектите към слънце, луна, управителя на асц, планети в 1-ви

« Отговор #1853 -: Юни 18, 2012, 02:35:29 pm »
Хм, към Венера, която ми е господар на AC, имам :
Транз. Хирон квадрат Венера и
Транз. Северен възел опозиция Венера.

Отделно от това Наталния Плутон ми е на AC, тоест
Транзитен Плутон квадрат Нат. Плутон и
Транзитен Уран опозиция нат. Плутон

« Отговор #1854 -: Юли 17, 2012, 11:34:57 pm »
Дано въпроса ми не прозвучи прекалено тъпо за някои  :-[....Някой от вас измерва ли ъглите между планетите с транспортир...интересува ме как да определя от коя към  коя планета  /1 и 2/ е измерването на ъгъла,в каква посока... и ако е над  180* как процедирате...може би измервате малкия ъгъл и го вадим от 360*......   :blink:........
« Последна редакция: Юли 17, 2012, 11:52:48 pm от марсин »

*

Papy

• 4343
« Отговор #1855 -: Юли 18, 2012, 12:21:52 am »
Смяташ от 0* на овен. Да кажем 1 е на 10* телец, 2 е на 18* близнаци.
Дължината на 1 е 40 (30+10), дължината на 2 е 78* (30+30+18). 78-40=38* е разстоянието -ъгълът м/у тях. И не-не използвам транспортир.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #1856 -: Юли 18, 2012, 12:33:55 am »
Дано въпроса ми не прозвучи прекалено тъпо за някои  :-[....Някой от вас измерва ли ъглите между планетите с транспортир...интересува ме как да определя от коя към  коя планета  /1 и 2/ е измерването на ъгъла,в каква посока... и ако е над  180* как процедирате...може би измервате малкия ъгъл и го вадим от 360*......   :blink:........

Ти на хартия ли го имаш хороскопа, че измерваш ъглите с транспортир  :o  :P ?
Ако ъгълът е по-голям от 180*, няма начин до го измериш директно и трябва да действаш както си описала.
Като измерваш, няма нужда да считаш едната планета за първа и тн. , слагаш транспортира, така че неговото малко кръгче да съвпадне с центъра на хороскопа и нулевия му градус да съвпадне с едната от двете планети. Числото ( върху транспортира ) при което попадне другата планета е ъгъла между двете.

« Отговор #1857 -: Юли 18, 2012, 06:07:10 am »
Смяташ от 0* на овен. Да кажем 1 е на 10* телец, 2 е на 18* близнаци.
Дължината на 1 е 40 (30+10), дължината на 2 е 78* (30+30+18). 78-40=38* е разстоянието -ъгълът м/у тях. И не-не използвам транспортир.

я-това е хитро ..малко трябва да го поупражня ,обаче...Благодаря,Папи  :wub:...

« Отговор #1858 -: Юли 18, 2012, 06:20:41 am »

Ти на хартия ли го имаш хороскопа, че измерваш ъглите с транспортир  :o  :P ?
Ако ъгълът е по-голям от 180*, няма начин до го измериш директно и трябва да действаш както си описала.
Като измерваш, няма нужда да считаш едната планета за първа и тн. , слагаш транспортира, така че неговото малко кръгче да съвпадне с центъра на хороскопа и нулевия му градус да съвпадне с едната от двете планети. Числото ( върху транспортира ) при което попадне другата планета е ъгъла между двете.

;D..не е на хартия- тук на монитора го гледам,при комбинирана карта някаква с транзити ,но понеже ми е трудно да разчета долу легендата/на аспектите с транзитиращите планети/ и се мъча сама да си ги меря  :-[/тип Гюро Михайлов,ама толкова се докумясвам с моя акъл ;) /....Да - измервам от едната към другата планета,но ако измеря от "другата към едната " се получава разлика- другия ъгъл...това ме обърква...Онзи ден говорихме с познат за измерванията в картата и аз му казах това,а той каза,че било субективно тогава това разстояние,ако не се спазва някакво изначално правило/примерно да се спазва мерене по посока на часовниковата стрелка или..знам ли- от по-бързата към по-бавната планета-това само си го мисля,разбира се...А вие успявате ли от пръв поглед да прецените аспекта между транзитираща и натална/примерно/ планета,като изключвам очевадните  съвпади,опозиции и квадратури....

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #1859 -: Юли 18, 2012, 11:43:46 am »
Да мериш с транспортир по монитора не си е работа  ;D .
Ползвай това, което Papy ти каза. То е доста по-лесно, а е и по-точно и като му свикнеш, ще можеш да определяш от пръв поглед, какъв е аспектът между две планети.