благодаря на всички които се включиха в интерпретацията на картата ми.
силен характер,много дейна,но първо действаш,после мислиш,импулсивна,поемаш рискове,като загубите не те обезсърчават,лесно се адаптираш към промените,предпочиташ сама да си вършиш работата
романтична,леко драматизираш,ораторски способности,суета,лесно се привързваш,когато харесваш някого си щедра на жестове или подаръци,склонност към разкош ,забавна и популярна
обичаш да определяш правилата във връзките си,държиш на своето,капризна,не особено сексуална,морална,
има ли нещо вярно
Почти всичко е вярно с изключение на последното-"не особено сексуална и морална",имам си моя изградена ценостна система която не съм сигурна че е в общоприетия морал и норми.По скоро партньорствата ми са по нестандартни-примерно без браки и подпис
С господар на Асцендента в 4-ти дом, вероятно си домошар. Всички планети са позиционирани в западната полусфера, което те определя като „зависима от другите” и не толкова разчитаща единствено на себе си. В същото време може да не си много способна на компромиси във взаимоотношенията, тъй като в тази карта не виждам нито една опозиция. Опозициите ни учат на компромиси.
Да обичам да се осамотявам,в моя дом ,но също толкова обичам да се забавлявам-просто всичко е от моментното ми състояние.За уран в 7 дом-по скоро го тълкувам като нестандартни връки както написах,примерно съжителство без подпис,а със сигурност съм способна на дълготрайни връзки което може би ми идва от Сатурн съвпад Луна.Имам дългогтодишна връзка,но приятелат ми постоянно пътува в чужбина -работи там,нямаме брак и т.н.
А това а Марс квадрат с Плутон наистина ме плаши,дано да мога да го избегна,че и аз като погледна едни транзитчета след някоя година се плаша.
А възможно ли е тази квадратура да се активира от партньор чиито марс е в съвпад с моя,т.е. активира моята квадратура,а пък и той по натал има такава квадратура.