Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329231 Прегледи
*

veshti4ka

Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #140 -: Юли 01, 2009, 11:20:57 pm »
Топло, топло....Аз гледам и втори дом, който показва и от какво може да препечелва човек със собствени усилия. Това е домът на личните дарби и придобивките.

бе не знам защо, ама тоя управител на 2 в 7 дом ми навява мисълта, че Лили ще бъде доста добре осигурена от съпруга си  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #141 -: Юли 01, 2009, 11:22:55 pm »
Казват, че индийските астролози, преди да тълкуват хороскопа, се молят и медитират върху него. Умилостивяват божествата, за да не вземат без да искат да излъжат нещо, ако не са в кондиция.  :)

Вярно е, че има хороскопи, които по предразполагат, други пък може да те блокират незнайно защо... Трудно е да се каже нещо съществено на прима виста, трябват часове, за да докоснеш картата и да усетиш енергийната й вибрация...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #142 -: Юли 01, 2009, 11:25:16 pm »
Лили, я кажи как обича да бъде ухажвана една Венера в Овен и от какви качества се впечатлява у противоположния пол? Ама честно.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #143 -: Юли 01, 2009, 11:25:36 pm »
бе не знам защо, ама тоя управител на 2 в 7 дом ми навява мисълта, че Лили ще бъде доста добре осигурена от съпруга си  :-[

А с тази ранена Луна в 8 дом и Марс на ИЦ да не остана преждевременно богата вдовица? Вай вай, нИдей така, че ся всички потенциЯлни младоженци шъ избЕгат... барабар с "многото" пари!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #144 -: Юли 01, 2009, 11:28:00 pm »

А с тази ранена Луна в 8 дом и Марс на ИЦ да не остана преждевременно богата вдовица? Вай вай, нИдей така, че ся всички потенциЯлни младоженци шъ избЕгат... барабар с "многото" пари!  ;D

ти пък хахахааааааааа ... до самото сключване на брака нема им показваш натала си бре  :P  скорпи си е потайничък, ама тая рачешка Луна си е голям подайгъзец за семейството я, та нищо чудно да се издадеш преди да си го взела мъжо  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Юли 01, 2009, 11:29:50 pm »
как обича да бъде ухажвана една Венера в Овен и от какви качества се впечатлява у противоположния пол? Ама честно.  ;)

Въпрос с повишена трудност.
Ами честно казано досега не се бях замисляла. Може би просто е въпрос на усещане.
Венерата малко ексхибиционист си пада, ама с мярка, че таз Луна осмодомна е много свенлива и предпочита да се подхожда дискретно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #146 -: Юли 01, 2009, 11:32:17 pm »
ама тая рачешка Луна си е голям подайгъзец за семейството...

Затова все самичка си стои, щото е подайгъзо за семейството си.
Докато Марс в съвпад с ИЦ рита срещу ръжена за повече въздух и лично пространство.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #147 -: Юли 01, 2009, 11:33:08 pm »
Тъкмо се престраших да анализирам натала и вие ще ме накарате и аз да медитирам,ама с тези си скромни знания едва ли утре ще измисля нещо повече от тази вечер. ;D Ама споко,ако се присетя,няма да пропусна да го напиша. ;) ;D
Ами ако трябва да търся общото между Скорпион /Аc/ и Телец/6-ти дом/има-финансите,банките,застраховките.Ама понеже Лили доста съм я чела и тя винаги е казвала,че я влече филологията,така че не съм мнооо сигурна дали съм права.Освен това имаме и планета на Асендента,която никак не е за пренебрегване. ;)Друг момент е Стрелец във втори,което според мен означава,че точно от чуждите езици и пътуванията може да си вади паричките. ;)
Ракът не ми се коментира,защото зная,че се свързва с храненето и ресторантьорството-не и го препоръчвам за професия.Най-хубаво е да си готви вкъщи на мъжо и децата. ;) ;D
« Последна редакция: Юли 01, 2009, 11:42:47 pm от Мia21 »

*

veshti4ka

« Отговор #148 -: Юли 01, 2009, 11:37:14 pm »
хъмхххх не ми говори за Луна в рак я ... имам си я и то в 4 дом... понякога ми се вие от нея /ма то лунното затъмнение е скоро де/  ;D ;D ;D  давай ша си вием дружно по Луната  :P

иначе за Марса ти в рибоците и Плутон във везни ми се струва, че много трудно избухваш и то става само ако си емоционално наранена - тогава ше видят те Марс на К4  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #149 -: Юли 01, 2009, 11:37:44 pm »
ама тая рачешка Луна си е голям подайгъзец за семейството...

Затова все самичка си стои, щото е подайгъзо за семейството си.
Докато Марс в съвпад с ИЦ рита срещу ръжена за повече въздух и лично пространство.  ;D

Ама тази рачешка Луна прави тригон с Уран.Май има и мъничко водолейско. ;)

*

Nebesna

« Отговор #150 -: Юли 01, 2009, 11:38:09 pm »
Въпрос с повишена трудност.
Ами честно казано досега не се бях замисляла. Може би просто е въпрос на усещане.
Венерата малко ексхибиционист си пада, ама с мярка, че таз Луна осмодомна е много свенлива и предпочита да се подхожда дискретно.

Питам не случайно, защото мъжът, с когото имах продължителна връзка имаше точно твоята комбинация: Марс в Риби, Венера в Овен; водна Луна (Скорпион-действа подобно на 8-ми дом) в квадрат със Слънце в квадрат с Плутон, Луна в тригон с Уран.

Само Венерата му не можах да усетя - нямам планети в огнени знаци. Спонтанен е, но май бързо се пали и бързо изстива. А показността донякъде я забелязвах, но не я отдавах на Венерата му в Овен - обича да се показва и все около млади дами.

А верно ли е, че Венера в Овен обича началото на връзките, а когато всичко се превърне в рутина, лесно се отегчава?

*

veshti4ka

« Отговор #151 -: Юли 01, 2009, 11:41:26 pm »

А верно ли е, че Венера в Овен обича началото на връзките, а когато всичко се превърне в рутина, лесно се отегчава?

предполагам, че е така, защото овена е кардинален знак и обича да започва, а завършването не е по неговата част и не му е приоритет  ;D

мойта Венера е във Водолоей и освен, че е въртоглава и обича установените отношения - демек да няма много промени. отдавам го на фиксирания Водолей все пак  ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #152 -: Юли 01, 2009, 11:41:50 pm »
Ами ако трябва да търся общото между Скорпион и Телец има-финансите,банките,застраховките... Друг момент е Стрелец във втори,което според мен означава точно чуждите езици и може би пътуванията-от там може значи да си вади парички. ;)

Браво, ти позна!  :)
Първата ми специалност е "Туризъм", т.е. свързана с чужденци, пътувания и респ. владеене на чужди езици.
Втората е икономическа, но не съм работила никога в тази сфера. Наученото си остана само на теория, без практическо приложение.
Финансите не ме влекат, дори не мога да смятам добре. Очевидно Нептун близо до куспидата на 2 дом дава отражение, голям съм идеалист и прахосник що се отнася до парите. От друга страна, Луна в Рак умее и да пести. За Луните в Рак и Козирог казват, че от малки са научени, че сиренето е с пари. Същото впрочем важи и за Луни в твърд мажорен аспект със Сатурн, от малки знаят каква е цената на парите.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #153 -: Юли 01, 2009, 11:46:52 pm »

Вярно е.
Бързо се ентусиазирам, но и също толкова бързо изстивам, ако не се появят трайни и дълбоки чувства, а и въобще чувства, различни от чисто приятелските (каквито впрочем изпитвам към повечето мъже и бивши половинки). Не обичам да се разделям със скандали и панаири, предпочитам с бившите да запазим приятелски и топли отношения. Което евентуално в бъдеще може да е проблем за някой ревнивец.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #154 -: Юли 02, 2009, 08:45:32 am »
За съжаление не мога да се включа с тълкуване все още ,но прочетох ,че някои се затрудняват с аспектите.На мен ми беше много полезна тази книга ,много добре са обяснени и показани нагледно всички мажорни аспекти,мисля ,че и за минорните също имаше информация информативно  .

*

Mia21

• 2502
« Отговор #155 -: Юли 02, 2009, 08:53:47 am »
За съжаление не мога да се включа с тълкуване все още ,но прочетох ,че някои се затрудняват с аспектите.На мен ми беше много полезна тази книга ,много добре са обяснени и показани нагледно всички мажорни аспекти,мисля ,че и за минорните също имаше информация информативно  .

Тя не е само тази,има и още пет след нея. ;D За другите нема да говорим.Трудна работа... ;D

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #156 -: Юли 02, 2009, 10:36:50 am »
Да има и още ,но тази специално на мен ми беше много полезна за определянето на  аспектите,много нагледно е показано .Когато се запалих по астрологията 90 и някоя година беше изкупих де що имаше книга ,но винтерес на истината още не съм попаднала на някоя ,която да ми разясни тълкуванията ,много различни и повърхностни ,или пък черногледи ми се виждат ,някак не достатъчни.Ако някой се сеща за такава книга ще радвам да я препоръча,от тогава не съм купувала книги,може да има нещо ново с качествена информация .

Доре ,че сега има интернет и програми ,дори си мисля да изкарам курс ,но много е важно на какъв учител ще попадна , интересно ми е тези ,които се открояват във форума самоуки ли са или са учили при някой  ? Просто мисля книгите не са достатъчни ,или поне аз не съм открила все още такива.Тук е мястото даблагодаря навсички ,които се стараят да помагат и дадават информация ,много неща научих от както чета тук  :-*

Иначе за зодии на Линда Гудман "Слънчеви знаци " също е полезна откъм информация.    

« Отговор #157 -: Юли 02, 2009, 10:50:32 am »
При добро желание и сама можеш да се научиш ,но ако имаш по-добър стимул за учене след заплащане ,тогава действай.
Ето книги от тези ,които препоръчвам да си купите .

*

Mia21

• 2502
« Отговор #158 -: Юли 02, 2009, 10:57:38 am »
Да-тази първата "Орелът и чучулигата"е страхотна!
А тази втората,Доки,не беше ли пак в няколко тома?

« Отговор #159 -: Юли 02, 2009, 11:14:28 am »
Да-тази първата "Орелът и чучулигата"е страхотна!
А тази втората,Доки,не беше ли пак в няколко тома?
В няколко тома е .
    *
      КАРМИЧНА АСТРОЛОГИЯ - ТОМ 1
    *
      КАРМИЧНА АСТРОЛОГИЯ - ТОМ 2. РАДОСТТА И ЛОКУС ФОРТУНА. КАРМАТА НА СЕГА
    *
      КАРМИЧНА АСТРОЛОГИЯ - ТОМ 3. КАРМИЧНИ ВРЪЗКИ. АСЦЕНДЕНТЪТ: ВАШАТА КАРМИЧНА ВРАТА