Да има и още ,но тази специално на мен ми беше много полезна за определянето на аспектите,много нагледно е показано .Когато се запалих по астрологията 90 и някоя година беше изкупих де що имаше книга ,но винтерес на истината още не съм попаднала на някоя ,която да ми разясни тълкуванията ,много различни и повърхностни ,или пък черногледи ми се виждат ,някак не достатъчни.Ако някой се сеща за такава книга ще радвам да я препоръча,от тогава не съм купувала книги,може да има нещо ново с качествена информация .
Доре ,че сега има интернет и програми ,дори си мисля да изкарам курс ,но много е важно на какъв учител ще попадна , интересно ми е тези ,които се открояват във форума самоуки ли са или са учили при някой ? Просто мисля книгите не са достатъчни ,или поне аз не съм открила все още такива.Тук е мястото даблагодаря навсички ,които се стараят да помагат и дадават информация ,много неща научих от както чета тук

Иначе за зодии на Линда Гудман "Слънчеви знаци " също е полезна откъм информация.