Здравейте на всички!
Отдавна ви чета, и доста неща съм научила от вас. Но понеже съм твърде неука, а тук нивото на познание е твърде високо, не съм сметнала за необходимост да се регистрирам. Но ето, че днес го направих, тъй като много искам да ми дадете един съвет.
От години наред ме гложди един въпрос, на който не мога да намеря отговор и искам да го споделя с вас, за да ми помогнете да го разреша. Става въпрос за рождената ми дата. Стандартно, аз съм родена на 01.01.1971. Така съм записана. Но в същност съм родена на 31.12.1970 г вечерта, някъде м/у 20 - 23.30 часа ( майка ми е била в тежко състояние и си няма идея в колко точно ме е родила, но със сигурност е било преди 01.01). Лекарите предложили на майка ми да ме запишат в Новата година- на 01.01.1971г. От тук нататък идва моята двойнственост и невъзможност да преценя коя всъщност да приема за моя истинска рожена дата. Аз до 12 годишна съм си знаела фалшивата дата, тръгнала съм с други набори на у-ще, от което произтича, че съм срещнала с хора, които не бих срешнала , ако примерно бях записана на училище една година по-рано с истинските ми набор. С други думи - по-склонна съм да приема, че развитието на живота ми е по подвалстен на фалшивото 01.01.1971 отколкото на истинското. Ако примерно се касаеше за разлика само в един ден- например родена на 21.01 а записана на 22.02, тогава може би разликите не биха били толкова големи. В моя случай има голяма разлика- в месец, в число, в година. Когато си правя хороскоп, си го правя за двете ми рожденни дати, а те са толкова различни...За нумерологичен хороскоп и дума не може да става... Или като си правя, го правя и за двете си години на раждане и после си блъскам главата, кое всъщност е истинското ми...Бях чела в книгите на Линда Гудман, че някои хора променят буква в името си, или си създават псевдоними, артистични имена, само и само номерологично името им да трепти в най-добрия за тях начин. Но това важи ли за рождените дати? Може ли човек , ако не си хареса датата на която се е родил, да си измисли нова? Знам, че даже напоследък бременни жени раждат със секцио, като предварително се съветват с астролози и избират коя дата да е най- благосклонна за детето им, т.е. рожденната дата не може да се променя
Много бих искала да знам, кое да приема за моя истинска дата за раждане? Това, че 'битувам' под фалшива рожденна дата, означава ли че имам фалшива карма? Имам чувството, че през целия си живот лъжа себе си, че живея под чужда самоличност, че не мога да намеря моето истинско 'аз'...
Страхотно благодарна и признателна ще бъда на всеки един ваш съвет и отговор!