Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330386 Прегледи
*

Skarlet

Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #540 -: Ноември 04, 2009, 08:26:09 pm »
http://pims.ucoz.net/publ/natalna/interseptirani_znaci_i_domove/35-1-0-223 ето тук го прочетох

Не трябва да приемаш всичко буквално и да се стряскаш. В скобите е написано,че трябва да има и други потвърждаващи фактори в натала. Но сега видях,че се повтарям с Мис Каприз.  ;D

« Отговор #541 -: Ноември 04, 2009, 09:17:50 pm »
Благодаря на всички  :) и аз не гледам картата на детето, но сега чета за интерсептираните знаци и видях, че има та затова полюбопитствах. Между другото много от нещата в този сайт са едно към едно с 6-те тома на М.Марч, незнам дали сте забелязали
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #542 -: Ноември 04, 2009, 09:19:36 pm »
Аз въобще не го чета.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #543 -: Ноември 04, 2009, 09:36:00 pm »
Цитат
Между другото много от нещата в този сайт са едно към едно с 6-те тома на М.Марч, незнам дали сте забелязали
Абсолютно точно!Чак не ми се вярваше,но щом и ти си го забелязала...

*

Skarlet

« Отговор #544 -: Ноември 05, 2009, 06:51:50 am »
Цитат
Между другото много от нещата в този сайт са едно към едно с 6-те тома на М.Марч, незнам дали сте забелязали
Абсолютно точно!Чак не ми се вярваше,но щом и ти си го забелязала...

Естествено,те са преписани от книгите на Марион Марч и от други книги имаше нещо. Но поне да бяха споменали източника. Но ние си го знаем. Както и да е.  ;)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #545 -: Ноември 05, 2009, 09:38:44 am »
Мда, и аз първо изчетох сайта, после си накупих книжките  :D Останах много "доволен"  ;D

Ама друго си е книжката, да ти мирише на хартия като я четеш, да прелистваш в леглото  :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #546 -: Ноември 05, 2009, 11:12:54 am »
Freebird  и аз съм на същото мнение. Друго нещо са си книжките.

http://www.oculus.ru/blog.php?id=2201&a=54

На този адрес, на руски има правила за определяне на управители на домовете при по специфични случаи, с много нагледни примери.

« Отговор #547 -: Ноември 05, 2009, 11:16:34 pm »
Моля ви някой да ми обясни какво се случва при съвпад на Транзитен Сатурн с Лунните възли във 2-ри дом? Скоро ми предстои този транзит.

*

Helo

« Отговор #548 -: Ноември 07, 2009, 09:51:12 am »
Първите братовчеди по кой дом бяха?  8)

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #549 -: Ноември 07, 2009, 10:18:03 am »
Братовчеди по баща 5-ти от 12-ти, по майка 5-ти от 6-ти.

« Отговор #550 -: Ноември 07, 2009, 10:13:41 pm »
Моля ви някой да ми обясни какво се случва при съвпад на Транзитен Сатурн с Лунните възли във 2-ри дом?

*

missKapriz

« Отговор #551 -: Ноември 08, 2009, 01:01:49 pm »
Някой може ли да обясни защо в тази статия http://astro-future.narod.ru/profi/index.html в рис.3,Меркурий е даден като съуправител на 1 и 5 дом.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #552 -: Ноември 08, 2009, 01:09:26 pm »
Според много астролози, щом повече от 15 гр. от знака попадат в дома, то съответният управител на знака се явява като втори или съуправител на дома. В случая има близнаци в първи дом, куспида на втори е ок. 15 гр. А дева е до 20 гр. в пети дом, като втори знак.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

missKapriz

« Отговор #553 -: Ноември 08, 2009, 01:26:25 pm »
Ревати,благодаря ти от сърце-от снощи си блъскам главата с тва.

« Отговор #554 -: Ноември 08, 2009, 01:34:07 pm »
Хм, ето тук попадам за пръв пат на това, за което говореше Кайли - Уран съуправител на Козирог  ??? ??? ??? Не мога да го възприема като такъв!!! Элементами II дома являются: Сатурн (управитель), Уран (соуправитель),
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #555 -: Ноември 08, 2009, 01:40:15 pm »
Хм, ето тук попадам за пръв пат на това, за което говореше Кайли - Уран съуправител на Козирог  ??? ??? ??? Не мога да го възприема като такъв!!! Элементами II дома являются: Сатурн (управитель), Уран (соуправитель),
Може би случая е точно такъв. В дома втория знак е Водолей. И ако повече от 10-15 градуси от водолей са в дома... Предполагам, че нямат предвид Уран като втори управител на Козирог - знака. 

Сега го видях на рисунка 1. Даже ми се струва, че Воделей е интересептиран знак в дома. Куспида на 3-ти, ако добре виждам е в началото на риби. Статията е много хубава иначе. Благодаря МисКаприз.
« Последна редакция: Ноември 08, 2009, 01:54:23 pm от Revati »

*

missKapriz

« Отговор #556 -: Ноември 08, 2009, 01:49:19 pm »
Аурора,точно това смятах да напиша-че случая може да е частен.А Нептун защо и той е У2 :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #557 -: Ноември 08, 2009, 02:16:08 pm »
Да, аз също като го написа Кайли я питах защо смята така ... не го бях срещала, а доколкото знам никой не го приема за вярно. Обаче после случайно обръщам внимание в Зет-а, там нали пише встрани всяка планета как е поставена и достойнствата й. И в моя случай Нептун в Стрелец е даден на трон. Вие незнам дали сте забелязали. Така, че явно се отчита.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #558 -: Ноември 08, 2009, 02:35:20 pm »
Да, аз също като го написа Кайли я питах защо смята така ... не го бях срещала, а доколкото знам никой не го приема за вярно. Обаче после случайно обръщам внимание в Зет-а, там нали пише встрани всяка планета как е поставена и достойнствата й. И в моя случай Нептун в Стрелец е даден на трон. Вие незнам дали сте забелязали. Така, че явно се отчита.

При доста руски астролози съм срещала следната интерпретация. Щом Юпитер е втори управител на знака риби, то и нептун се явява втори управител на стрелец или поне го отчитат със специални достойнства там. Другите двойки, които интерпретират по този начин да плутон-марс, сатурн-уран. Дори съм срещала в руски сайтове обяснения как плутон бил първи управител на овен, а втори марс. Дали човек ще приеме тез "волности" си е негово решение. Но пък в руските сайтове има най-много добре обяснени и хубави статии, та ... търпим.  ;)

« Отговор #559 -: Ноември 08, 2009, 03:00:09 pm »
Може би случая е точно такъв. В дома втория знак е Водолей. И ако повече от 10-15 градуси от водолей са в дома... Предполагам, че нямат предвид Уран като втори управител на Козирог - знака. 

А-ха! Така става. Мерси.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.