Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164999 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2640 -: Май 10, 2010, 12:52:17 pm »
как звучи само: "Кофти аспект между управителя на седми и на първи - в  случая куинконкс - въпросът е зададен "на шега", не е сериозен.

Абе на тебе майтап ти се струва  :P, ама знаеш ли, че понякога върши работа?
Така разконспирирах веднъж един образ невъзможен. Представи ми се за друг човек, с друга самоличност, а Асцендентът в хорара го издаде - посочи знака и градуса на наталното му Слънце. Шегаджия!  ;D
Да не си помислите сега, че съм параноик и всички проверявам. Само определени хора. :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2641 -: Май 10, 2010, 12:53:06 pm »
А имам чувството, че назад въобще не си чела, щом сега го разбираш това. :blink:  

Що, много ли неадекватна ти се видях  :-[.

Ами, успявам да позакача нещо оттук-оттам, ма ретро Мерка при мен тоя път не даде много време за извънработни занимания. Пък вие сте се разписали като хали. Средно на ден по четири-пет страници на тема напредвате и ша ви чета "ретроспективно" по-нататък.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2642 -: Май 10, 2010, 12:55:48 pm »
 :blink: Знам, знам и аз така едва смогвам понякога да прочета и ако реша да се включа....някой вече писал и т.н. Само исках да кажа да не се чувстваш подведена, че си участвала, защото целта вече ти е станала ясна каква е.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2643 -: Май 10, 2010, 12:57:26 pm »
Демек, въпросът си е  ачик-ачик тест, става ли за чеп тукашното астрологично войнство, или не става.

Въй въй, представяш ли си? Астроложки и за чеп да не стават!  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2644 -: Май 10, 2010, 12:57:50 pm »

Да не си помислите сега, че съм параноик и всички проверявам. Само определени хора. :P

Проверката е висша форма на доверие!  ;D :P Автора, който му е хрумнало и той Плутонианец вероятно, бас ловя.  :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2645 -: Май 10, 2010, 01:01:36 pm »
бе Лили, бе не майтап бре, просто ми е адски забавно, че изхващаха шефа за рогата  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  

иначе е редно да се съмняваш. толкова лоши хора са се навъдили напоследък, че не е истина. вървиш си нощно време по улиците и край теб минават някои хора и са много лоши - нищо нема да ти направят начи! хахахахахахахааааа  :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57:  лелее да се обръща Мерка директен, че ме е подгонила яка щръклица тия дни  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2646 -: Май 10, 2010, 01:03:54 pm »
Абе аз не проверявам с цел да се опазя... проверявам, за да си потвърдя съмненията и да продължа с рогата напред.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #2647 -: Май 10, 2010, 08:44:44 pm »
Аз имам един кратък коментар към хорарните въпроси, който не е астрологичен, но все пак искам да го кажа и съответно да попитам имате ли такива наблюдения, а ако темата ви интересува, можем да продължим в Мистика.

Вече няколко пъти ми правят впечатление определен тип реакции, нещо като програми, които се включват автоматично в определени ситуации. Най-общо изглеждат като модели на поведение или реакция, но характерно за тях е, че силата им и въобще появата им не отговарят на причинителя, сякаш това е модел, усвоен в минал живот, с елемент на натрапчивост и в крайна сметка грубо казано неадекватен. Този пост е инспириран от хорара на Дивна и от един мой модел, който астрологично е представен чрез неаспектираната ми Луна в 5-ти дом, имам и една близка приятелка, която сега преживява труден период и при нея в момента забелязвам 2 такива програми, странното е че са противоположни помежду си.

Единственото обяснение, което намирам е, че този модел е бил до болка усвоен в минал живот, хипертрофирал и явно е време да се моделира изявата му.

Дивна, сега се сещам, мисля беше споменала, че бившият ти съпруг ти е давал повод да се съмняваш в лоялността му, може би имаш реални причини да реагираш по начина, по който си го направила, това го знаеш най-добре ти и с тази тема не искам нищо да кажа.

Е, интересува ли ви темата и имате ли наблюдения?  :blink:

Принципно моя си модел видях как съм го създала, беше в минал живот.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2648 -: Май 10, 2010, 08:46:26 pm »
Много интересно. И какъв е моделът?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #2649 -: Май 10, 2010, 09:04:09 pm »
Темата е готова, аз си копирах поста, ще преместя и вашите.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Divna

« Отговор #2650 -: Май 10, 2010, 09:05:45 pm »
Кали, моя вече го преместих.

« Отговор #2651 -: Май 10, 2010, 09:14:16 pm »
Извинявам се, че ви прекъсвам разговора, но имам един хорар за питане  ;D

К. /по име и е жена/ подкупила ли е адвоката ми? :angry:

Въпрос - К. /по име/ и адвоката ми и двамата ли са представени по 7-ми дом или си имат отделни сигнификатори?

Аз бих разсъждавала последния начин:

Дори и да е на 27-мия градус приемам картата за радикална. Тъй като задачата не може да има няколко сигнификатора по 7ми дом, вземаме за изходна точка МС - ретро Мерк. Луната не прави аспекти с ретро Мерка. т.е. отговорът е НЕ. Но! Луната е прави апликиращ аспект към Луната т.е. тя вероято е предприела действия да го подкупва.

Имам дело отново на 27 ми и ми е много интересно, ако и този път се отложи на какво основание ще бъде? :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2652 -: Май 10, 2010, 09:48:30 pm »
Твоят адвокат може да бъде разгледан по 9 дом, а тя по 7-ми, тъй като си я назовала по име. Сега за подкупа трябва да се помисли повече и като взема да го измисля, ще пиша.  :blink:

По отминалите аспекти на Венера /К./ ми се струва, че може да е опитала и дори успяла - Венера излиза от секстил с Марс, която се явява съсигнификатор на адвоката /намира  се в 9 дом/, но предстоят аспекти с Юпитер, Уран, Нептун и Сатурн, които не са добри...тоест тази жена вероятно ще повлияе негативно на делото.
« Последна редакция: Май 10, 2010, 10:09:58 pm от sunrain »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2653 -: Май 10, 2010, 09:50:23 pm »
Въпрос - К. /по име/ и адвоката ми и двамата ли са представени по 7-ми дом или си имат отделни сигнификатори?

Мисля, че адвокатът, ако представлява теб, би трябвало да е по 7 дом.
Но не знам къде да търсим дамата...
Тя каква ти се пада - колежка, позната, контрагент, противникова страна?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2654 -: Май 10, 2010, 09:53:23 pm »
Сега гледам, че Съни е на друго мнение.
Девети дом се свързва със закона и правото, наистина има резон.

Но по принцип в хорарната астрология по 7 дом е лекарят, астрологът, крадецът, адвокатът също би трябвало да е тук, ако е твой личен адвокат, а не на фирмата, в която работиш. Ако е служебен адвокат, тогава сигурно ще е по друг дом.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2655 -: Май 10, 2010, 09:55:13 pm »
Ако е противникова страна при въпроси за съдебни процеси тя е по 7 дом, а и освен това е назована по име. Тоест адвоката е по друг дом и според мен най-логично е той да е в девети, както и процеса.  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2656 -: Май 10, 2010, 09:56:53 pm »
Да, ако жената е опонент, тогава логично е да я търсим по 7ми.
А пък и някак в картата по се връзват нещата така - тя да е представена от Венера в 7 дом, а адвокатът от Марс в 9ти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2657 -: Май 10, 2010, 09:58:05 pm »
Ако Марс е Аурора, Венера е колежката, не може ли примерно адвокатът да е Юпитер - естествен сигнификатор? Щото според мен по десети дом е съдията. :-\

То тогава излиза, че адвокатът си е ОК, ама Венера всъщност се е заиграла със съда - рецепция по управление.
Аурора, ти не можа ли да се устискаш още ден и половина, бе. Ехеей къде е 27-ми?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2658 -: Май 10, 2010, 09:58:40 pm »
А защо по сходящите аспекти на Луната гледаме какви действия евентуално ще предприеме опонентът?
Луната не представя ли кверента и неговите намерения?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2659 -: Май 10, 2010, 09:58:46 pm »
Тя е противниковата страна. Не сме свържани роднински или служебно.

Чела съм, че когато не може да се отговори на някакъв въпрос се гледа МС  :-\

Мисля, че и двамата са по 7-ми  :-\

----------------------------

Луната не представя ли кверента и неговите намерения?

и е косигнификатор на въпроса
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.